Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Familya üyeleri ile diğer hayatımızda buluşma şansımız var mı?

Catherinn

Member
Esenlikler,

Hep aklımda olan şu soruyu sizlere sormak istiyorum:
Familya üyeleri ile diğer hayatımızda buluşur muyuz ya da yeniden familyamızda olurlar mı?

Yanıtlarınız için çok teşekkürler.

Esenlikler,

Hep aklımda olan şu soruyu sizlere sormak istiyorum:
Familya üyeleri ile diğer hayatımızda buluşur muyuz ya da yeniden familyamızda olurlar mı?

Yanıtlarınız için çok teşekkürler.
Olabilir, aile üyelerimiz zaten genellikle geçmiş yaşamlardan tanıdığımız İnsanlar olabilirler. Örnek olarak geçmiş yaşamınızdaki kızınız veya ablanız bu hayatınızdaki anneniz olabilir. Geçmiş yaşamınızdaki anneniz de bu hayatınızdaki en yakın kız arkadaşınız olabilir. Birbirine bağlı ruhlar genellikle beraber veya birbirlerine yakın reenkarne olabilirler. Sevgililer de aynı şekilde, geçmiş hayatınızdaki sevgiliniz bu hayatınızda da sevgiliniz olabilir. Bunun adına ruh eşi olmak deniyor.

Esenlikler
bu konuyu ben de kendi içimde düşünüyorum hep aile üyelerimden bağımsız sevgilimle buluşur muyuz diye, yüksek ihtimalle evet buluşuruz sonuç olarak bu yaşamımızda onları bulduk belki de seçtik. Bağımızı kopartmak istemediğimiz sürece bizimle olacaklarına dair inancım tam

Bu tarz durumlar genellikle nadirdir ve oluşması sanıldığından daha zordur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back