gg2525 said:
falcı teyzeler hakkında ne düşünüyorsunuz ( bunu meslek e çevirenler için özzelikle) geçen gittim kahve falı için 200 tl de verdim açıkçası merak ettim nasıl olcak diye ilk kez gittim o yüzden para sıkıntı olmadı kadın yanımdakiler söylüyor falan diyor sonra inancımın islam olmadığını anladı ne diyince bende pagan ım dedim anlamadı falan ne biliyim böyle yanımdakiler söylüyor falan diye anlattı falı . aklımda falcı diyince çok farklı bir şey canlandırıyordum bu insanlar için ne düşünüyorsunuz merak ettim
Esenlikler,
1-) Önemli uyarı: Lütfen kimseye SS olduğunuzu söylemeyin, ''Pagan'' diyip yeni çağcılar gibi gözükmeniz de sakıncalıdır. Etraf gerçek anlamda deli manyak kaynıyor. Pentagram kolyesi bile takmayın, sorana da ''Müslümanım'' ya da Müslüman olmadığınızı anladıklarında da ''Hristiyanım'' diyip geçin. Hristiyanım demeniz bile sizin dışlanmanız için bir faktör olabilir. SS olduğunuzu sonuna kadar saklayın, ne olursa olsun.
2-) Yani çok bir şey düşünmüyorum, Bazıları gerçekten güzel su yerleşimlerine sahip oldukları için ''biraz biraz'' hassas (ruhani olarak) insanlar, Tabi saydığım kesimin enerji hassasiyeti onları doğru yola sokmaya yaramıyor, sadece bu tarz yetenekleri olan insanlar gerçekten de var, bazı dedikleri gerçekten sallamasyon olmuyor.
Tabii, biz ruhumuzu geliştirdiğimiz için aslında çok daha yetenekliyiz, daha doğrusu yetenek geliştirmeye açığız. Fal bakmayı öğrensek çoğumuz ''40 yıldır'' bu işi yapan o ablalardan daha iyi bakabiliriz, gelişimimiz ve ruhani açıklığımız onların aksine her an artıyor ve ilerliyor.
Şahsi düşüncemi soracak olursanız, her SS'in bir kehanet tekniği ile uğraşması gerektiğini düşünüyorum ben. Nasıl her insan herhangi bir Spor, Sanat dalı ile uğraşıyorsa, her SS birey de bir kehanet tekniği ile uğraşmalı benim görüşüme göre. Kişiye çok bambaşka şeyler katan bir şey.
Tarot diyelim mesela, 78 kart var Tarot içerisinde, her kartın kendine has anlamı ve sembolizmi vardır. Siz Tarot öğrenseniz, öğreneceğiniz tek şey Tarot olmaz, Sembolizm, Numeroloji, Astrolojinin bir kısmı da buna dahil olur. Anlayacağınız tek kehanet yöntemi bile kişiye çok fazla şey katıyor. İşin güzel kısmı eğer Tarot sizi sarmıyor ise size en uygun tekniğin zaten var olması, çünkü gerçek anlamda yerdeki kumdan, İnsan ve hayvanların içindeki kemiklere, Ateşten Suya ve hatta Havaya ve bulutlara göre bile teknikler var. Gerçek anlamda sınırsız bir dünya, her tekniğin kendince bir derinliği ve size kattığı apayrı deneyimler ve öğretiler bulunmakta.
Ya da, kendiniz fal bakmak ile uğraşmak yerine, Şeytan babamıza ''Standart Ayin'' yapıp her öğrenmek istediğinizi öğrenebilirsiniz. Tabii, bu seçenek elimizde olsa bile bazen o falcı teyzeleri dinlemek psikolojik olarak daha iyi geliyor insana, yalanım yok ben de veriyorum ara sıra o ücretleri. Aldığım zevki karşılıyor olması yetiyor bana.
İyi geceler.