Hayabusa
Member
Leydi Lilith öz olmasa da, her daim annem gibiydi.
Lilith annemiz için ufak bir şiir;
“Neşemize cezir bu hatırlar,
Güneş batmakta, yıldızlar parlamak üzere,
Seninleyim, ne kadar uzakta olsan da,
Çok yakınımdasın!
Ah, keşke gün batımını görmek için burada olsaydın!''
Bu dünyada kimse kimseyi kolay kolay anlayamıyor. Bunu öğreneli uzun zaman oluyor.
İnsanların birbirinin yüreğine ne kadar az dokunabildiğini görünce bazen ciğerimi sökmek, yerine beynimi tıkamak istiyorum.
Benim için önemli şeylerin biri budur, 'birinin yüreğine dokunmak'.
Bizim vazifemiz, Türk’ü zihniyetiyle, azmiyle, onuruyla, gücüyle; muhafaza ve mudafaaya münhasır nesiller yetiştirmektir. Bu yüzden birbimizin kalbine dokunmak bizim mümtaz görevlerimiz arasındadır.
Tarih, Türk inkılâbını anlatırken, bunun bir kurtuluş olduğunu en başta söyleyecek.
Hem gülümsüyor, hem yükseliyorsunuz. Poseidon'un engin denizleri önünüzde tüm haşmetiyle yükseliyor.
Küfür dolu ağızları tekmeledikçe daha çok ses çıkartıyor.
Selam olsun Lilith'in kızları!
Ne kadar zorluk çektiğinizi biliyorum. Artık sorun değil.
Onca şeyden sonra var olduğunuz için size teşekkür etmek istiyorum.
Kadın, tarihimizde olduğu gibi bugün de en saygın düzeyde, her şeyin üstünde yüksek ve şerefli bir varlıktır.
''Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir milletinde, Anadolu köylü kadınının üstünde kadın mesaisi zikretmek imkânı yoktur ve dünyada hiçbir milletin kadını 'Ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim' diyemez.'' -Atatürk
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!
Selam olsun geleceğin Tanrıçaları!
Lilith annemiz için ufak bir şiir;
“Neşemize cezir bu hatırlar,
Güneş batmakta, yıldızlar parlamak üzere,
Seninleyim, ne kadar uzakta olsan da,
Çok yakınımdasın!
Ah, keşke gün batımını görmek için burada olsaydın!''
Bu dünyada kimse kimseyi kolay kolay anlayamıyor. Bunu öğreneli uzun zaman oluyor.
İnsanların birbirinin yüreğine ne kadar az dokunabildiğini görünce bazen ciğerimi sökmek, yerine beynimi tıkamak istiyorum.
Benim için önemli şeylerin biri budur, 'birinin yüreğine dokunmak'.
Bizim vazifemiz, Türk’ü zihniyetiyle, azmiyle, onuruyla, gücüyle; muhafaza ve mudafaaya münhasır nesiller yetiştirmektir. Bu yüzden birbimizin kalbine dokunmak bizim mümtaz görevlerimiz arasındadır.
Tarih, Türk inkılâbını anlatırken, bunun bir kurtuluş olduğunu en başta söyleyecek.
Hem gülümsüyor, hem yükseliyorsunuz. Poseidon'un engin denizleri önünüzde tüm haşmetiyle yükseliyor.
Küfür dolu ağızları tekmeledikçe daha çok ses çıkartıyor.
Selam olsun Lilith'in kızları!
Ne kadar zorluk çektiğinizi biliyorum. Artık sorun değil.
Onca şeyden sonra var olduğunuz için size teşekkür etmek istiyorum.
Kadın, tarihimizde olduğu gibi bugün de en saygın düzeyde, her şeyin üstünde yüksek ve şerefli bir varlıktır.
''Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir milletinde, Anadolu köylü kadınının üstünde kadın mesaisi zikretmek imkânı yoktur ve dünyada hiçbir milletin kadını 'Ben Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu kadını kadar emek verdim' diyemez.'' -Atatürk
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!

Selam olsun geleceğin Tanrıçaları!