Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Evren ve içimizdeki dünya kaderi hakkında ve kendi düzenimiz hakkında

aerya

New member
Arkadaşlar bu post da berki size saçma şeyler gelebilir kusura bakmayın ama gerçekten tartışılması gereken birşey bu Yahudi lerden de bahsedicem şimdi nedense içimizde bulunduğumuz evren dünya hayat herneyse hep duotestik gibi yani ikili bi düzen var kaos var diyelim ben Hristiyanlık daki şeytana tapanların bir kaç yorumuna denk geldim tapmalarının sebebi kaos teorisi ve Hristiyanlık daki tanrı hep kuralcı oluşu katı oluşundan bahsediyor şimdi Hristiyanlık üzerinden gidicem yada diğer semavi dinleri kalabiliriz yahudilik İslam gibi hep bi kural var ama bu kuralar sahte cehennem korkusu yaratılmasına rağmen çiğnenebiliryor insan tarafından bu yüzdendir ki dinlerin aşırı kuralcı olmaması gerek bakın bunu Hristiyan satanistler luciferyanların görüşü bu arada o anton lavey ateistik olandan bahsetmiyorum ama o da baya yakın bu konuya şimdi geri dönersek semavi dinlerde hep sonsuz bir ahiret var ama şunu diyorlar insan ruhu cennet ve cehennem için asla uygun olmadı bunun nedeni saf kötülük cehennem saf iyilik cennet sonsuza kadar sürecek ve insan ruhu beyni artık nederseniz diyin hep aynı şeyleri deneyimleyince acı çeker yani bu sonlar insan için hiç iyi değil ki cehennemi geçtim cennet bile cehenneme çevrir şöyle diyelim insanlar cehennemi kendi direnişler ile cennete cenneti cehenneme çevirir ler kaos olur ztn kaos olmadan bu evrenin bi anlamı kalmaz özet de demek istediğim evren konusuna dönücem evrenin hayatın anlamı olması için kaos şart bu yüzden bu dünyada reenkarne oluyoruz neyse konuya dönersem evrenin kaos şekli hep ikili sistem üzerine oluyor genelde iki taraf savaş düşünün kimse tam iyi değil hatalı oluyor örneğin İsrail Filistin İsrail gaddar Yahudi acımasız öbür taraf aptal muhafazakar cahil olur size 3. Seçenek verilmez sen zaman zaman yargılansın genelde şimdi merak ettiğim bu kadar kaos var ken acaba çıkar yolu varmı şimdi yahudiler bu dünyada kendi cennetleri kurmaya çalışıyorlar ve bunu cahilleri sömürerek yapıyorlar şimdi yahudiler ya hem iyi hem kötü ise kötü ama cahilleri eziyorlar köpekleri gibi havlatıyorlar iyi ama tek tanrıcılık hep tekelik kuruyorlar bu arda yahudiye hem iyi hem kötü dedim de lüften kızmayın olayı anlamaya çalışıyorum şimdi benim düşüncem fakir(sömürülmezse) olmazsa zengin olmaz her şeyi eşit yapmaya çalışan komünist sistem benzetim yahudiler kendi aralarında muhtemelen herşeyi eşit yapıyor olabilirler ama fakiri sömürmeden çok gelir elde edemez yani demek istediğim tüm yahudiler kendi aralarında eşit ama yüksek zenginlikte olabilir şimdi gelelim şeytanın çocuklarına bizlere arkadaşlar şimdi hepimiz bu dünyada ailemizi seçemiyoruz yanlış aileler yüzünden katil olan bile var özelikle aşırı din konusunda zorlayıp çıldırtan muhafazakar kesim acaba altın çağı cenneti kendi içimizde yaşayamazmıyız yahudiler gibi bir yol olmazmı nasılsa halk sömürülmeyi seviyor şimdi devam edersek her çocuğu seçip onu ailesinden ayırıp bam başka bir hayat sunamazmıyız bu misyonerlik gibi oldu ama bizim için çıkış yolu böyle olamazmı baya beyin yaktım galiba kusura bakmayın tabi bu olay olsa bile biz kendi aramızda güçlü bir birlik olsak bile hayata belirli zorluklar yaşamalıyız bu konuda şöyle diyelim insani zevkleri yaşaya bildiğimiz düşe kalka hepimiz benzer şekilde aramızdaki bağ kopmadan yaşamak mümkünmü kusursuz bir hayat peşinde olamam bir kaos olucak elbet.

Bu konuda fazla düşünerek bağlamları karıştırmışsınız.

Uygun bir zamanımda yazacağım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back