Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Evren Hakkında Düşüncelerim

İçinde yaşıyor olduğumuz evrenin tam olarak ne olduğunu daha iyi anlayabilmek için kendim çeşitli felsefi görüşler geliştirdim. Bu görüşlerimden en tutarlı olanını ise sizlere aşağıda açıklamak istiyorum. Felsefi görüşümü okuduktan sonra bu felsefi görüşün gerçek ruhaniyet olan Spiritüel Satanizm bilgileriyle çelişip çelişmediğini bana bildirebilirseniz çok sevinirim.

- Evrenin bir başlangıcı yoktur ve asla olmadı; çünkü evren başlangıcın kendisidir. Başlangıcın kendisi olan evren sonsuza kadar devam edecektir; çünkü evren zamanın kendisidir.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ek olarak, evrenin nasıl bir şey olduğunu düşünürken evren hakkında aklımda canlanan sembolleri de burada paylaşmak istiyorum.

Düşüncemdeki bu uzun çizgi evrenin başlangıcın kendisi olduğuna işaret ediyor olmalı, bir sınırı andırıyor. Diğer yatay çizgi ise evrenin sürekliliğini bildiriyor olmalı.

Evren Hakkında Aklımda Canlanan Semboller:
Evren.png

İçinde yaşıyor olduğumuz evrenin tam olarak ne olduğunu daha iyi anlayabilmek için kendim çeşitli felsefi görüşler geliştirdim. Bu görüşlerimden en tutarlı olanını ise sizlere aşağıda açıklamak istiyorum. Felsefi görüşümü okuduktan sonra bu felsefi görüşün gerçek ruhaniyet olan Spiritüel Satanizm bilgileriyle çelişip çelişmediğini bana bildirebilirseniz çok sevinirim.

- Evrenin bir başlangıcı yoktur ve asla olmadı; çünkü evren başlangıcın kendisidir. Başlangıcın kendisi olan evren sonsuza kadar devam edecektir; çünkü evren zamanın kendisidir.

Şimdiden teşekkür ederim.
Çoklu Evren teorisi gerçek mi peki sizce? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Maelstorm, Sonne ve Elite Bey'in de bu konu hakkında düşüncelerini çok merak ediyorum.

Çoklu Evren teorisi gerçek mi peki sizce? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Maelstorm, Sonne ve Elite Bey'in de bu konu hakkında düşüncelerini çok merak ediyorum.
Bu konuda herhangi bir fikrim yok fakat aşağıda Quantum AI'nın başkanının bir sözünü paylaşmak istiyorum.

Google Quantum AI’ın başkanı Hartmut Neven, kuantum işlemci Willow'un performansından sonra şaşırtıcı bir açıklama yapmıştı: Bu performans, kuantum hesaplamanın birçok paralel evrende aynı anda gerçekleştiği fikrini destekliyor.

Elbette ki, her şeyden önce tamamen bilgili insanlar olan Sonne ve diğer bilge kişilerin bizler ile paylaştıkları bilgileri tüm sözlerden daha öte olmak üzere ciddiye almalıyız.

Bu konuda herhangi bir fikrim yok fakat aşağıda Quantum AI'nın başkanının bir sözünü paylaşmak istiyorum.

Google Quantum AI’ın başkanı Hartmut Neven, kuantum işlemci Willow'un performansından sonra şaşırtıcı bir açıklama yapmıştı: Bu performans, kuantum hesaplamanın birçok paralel evrende aynı anda gerçekleştiği fikrini destekliyor.
Google, Yahudilere ait bir şirkettir. Modern bilim de Yahudiler tarafından manipüle edilmektedir.

Çoklu evren diye bir şey bulunmuyor.
Teşekkür ederim yanıtınız için.

Google, Yahudilere ait bir şirkettir. Modern bilim de Yahudiler tarafından manipüle edilmektedir.
Politikaları ve amaçları ile bize yakın, Yahudiler ile herhangi bir alakası olmayan büyük şirketlerden örnek verebileceğiniz neler var peki?

SpaceX'in ya da direkt olarak Elon Musk'ın Yahudiler ile bir alakası var mı?

Teşekkür ederim yanıtınız için.

Politikaları ve amaçları ile bize yakın, Yahudiler ile herhangi bir alakası olmayan büyük şirketlerden örnek verebileceğiniz neler var peki?

SpaceX'in ya da direkt olarak Elon Musk'ın Yahudiler ile bir alakası var mı?
Ben Elon Musk bir Yahudidir diye biliyorum. Yahudinin şirketi de Yahudi şirketi olacaktır.

Bunu diyorlar çünkü bu paralelliğin başka "evrenler" olmadan elde edilemeyeceğini iddia ediyorlar. Şöyle düşünün, birçok evren olsaydı bunların hepsi bir belirginlik ve sonuçlanma içerirdi, çünkü her biri bir durumu ifade ederdi. Biz ise "mevcut evrenin" başka evrenler olmadan da bunu yapabileceğini biliyoruz, bu da bize belirsizlik içeren sonsuz bir evren veriyor.

O yüzden muhtemelen bu iddiadaki amaç evrenin sonsuzluğunu başka evrenlere dağıtarak "ortadan kaldırmak", her şeyin belirgin olduğu bir evren görüşünü benimsemek. Bu da reptilyanların düşünce tarzını andırıyor.

M*slümanların öteki dünya anlayışının tamamen "başka evrenle" ilgili olmasına benziyor. Biz ise cennetin de bu gerçeklikte, bu dünyada olacağına inanıyoruz.

Bunu diyorlar çünkü bu paralelliğin başka "evrenler" olmadan elde edilemeyeceğini iddia ediyorlar. Şöyle düşünün, birçok evren olsaydı bunların hepsi bir belirginlik ve sonuçlanma içerirdi, çünkü her biri bir durumu ifade ederdi. Biz ise "mevcut evrenin" başka evrenler olmadan da bunu yapabileceğini biliyoruz, bu da bize belirsizlik içeren sonsuz bir evren veriyor.

O yüzden muhtemelen bu iddiadaki amaç evrenin sonsuzluğunu başka evrenlere dağıtarak "ortadan kaldırmak", her şeyin belirgin olduğu bir evren görüşünü benimsemek. Bu da reptilyanların düşünce tarzını andırıyor.

M*slümanların öteki dünya anlayışının tamamen "başka evrenle" ilgili olmasına benziyor. Biz ise cennetin de bu gerçeklikte, bu dünyada olacağına inanıyoruz.
Açıklamanız için çok teşekkür ederim.

Ben Elon Musk bir Yahudidir diye biliyorum. Yahudinin şirketi de Yahudi şirketi olacaktır.
Ben ailesi Hristiyan diye biliyordum.

I keep hearing the same things about Trump same as Elon that they are jews. I seen both of them and both have marriages where the offspring is certainly not jewish. Trumps daugher was given to the jews as a totem but that is that.

I have not seen conclusive proof of this jewishness. The jews themselves claim they are nasty worthless goyim, for all intents, and disobedient ones who don't do the Goyim Ritual for having to pay eternal favors to jews and who are never satisfied on the goy's favors.
Yüksek Rahip HoodedCobra, Elon Musk hakkında bunları söylemiş. Yahudi olmadığı söyleniyor ama forumlarda da Baş Rahip'in aksine yahudi olduğunu söyleyen bir sürü kişi var. Hangisi doğru bilmiyorum ama benim için her zaman Baş Rahip'in sözleri doğru.

Yazının kalanına buradan ulaşabilirsiniz!

Ben ailesi Hristiyan diye biliyordum.

Yüksek Rahip HoodedCobra, Elon Musk hakkında bunları söylemiş. Yahudi olmadığı söyleniyor ama forumlarda da Baş Rahip'in aksine yahudi olduğunu söyleyen bir sürü kişi var. Hangisi doğru bilmiyorum ama benim için her zaman Baş Rahip'in sözleri doğru.

Yazının kalanına buradan ulaşabilirsiniz!
Centil olduğuna hiç inanmıyorum. Kendisi Yahudilerin kuklası konumunda ve Yahudilere hizmetten de zevk aldığını ortada. Netanyahu'yu ayakta alkışlayan bir adama centil demek diğer centillere hakaret olacaktır diye düşünüyorum.

Ancak tabii ki de Baş Rahip'in sözleri en doğru olanlarıdır. Ben sadece kendi görüşümü belirttim.

Sonne bey, yakaladım o zaman tıpta yahudilerin elinde nasıl güvencez tıppa doktorlara
Hastane ve doktorlara olan bu anlamsız takıntınızı bir kenara bırakmalısınız. Hastaneye gittiğinizde doktorların size zarar vereceğini mi düşünüyorsunuz? Kendinize gelin. Onlar da sizin gibi, benim gibi burada doğmuş, büyümüş, eğitim almış insanlar. Görevleri, sizi muayene edip ihtiyacınız olan tedaviyi sağlamaktır.

Yahudiler ellerinde pek çok şeyi tutuyor olsalar da, genellikle açıkça bir şey yapmazlar; bazı istisnai durumlar dışında. Bu tür durumlar ortaya çıktığında ise sizleri uyarıyoruz.

Bu konuyu tekrar gündeme getirmeyin.

Devam etmeden önce belirtmek istiyorum ki, bir doktorun gözetimi altında veya ilaç kullanmakta olan kimse, lisanslı bir hekimden tıbbi yeterlilik görülmediği sürece yazılmış HİÇBİR ilacı almayı, tıbbi tedaviyi, antibiyotikleri vs. BIRAKMAMALIDIR. Biz Hristiyan veya Müslüman değiliz! Antibiyotikler ve benzeri şeyler HAYAT KURTARIR!

Ben şahsen modern tıbbi teknolojiye çok minnettarım. Kendi güçlerinizi kullanarak iyileşme yeteneği çok gelişmiştir, ve tecrübe ister. Bir doktorun tavsiyesini sevmediyseniz başka doktordan ikinci -hatta isterseniz üçüncü- bir fikir alın; ama kalkıp sadece ruhani iyileşme uğruna kendinizi veya çocuklar ve hayvanlar gibi sizin gözetiminizde olan canlıları düzgün ve uygun profesyonel tıbbi tedaviden mahrum bırakmayın. Doktorunuz tarafından onaylanmadığı sürece asla bir ilacı almayı bırakmayın ve size yazılmış dozajların dışına çıkmayın.

Hastane ve doktorlara olan bu anlamsız takıntınızı bir kenara bırakmalısınız. Hastaneye gittiğinizde doktorların size zarar vereceğini mi düşünüyorsunuz? Kendinize gelin. Onlar da sizin gibi, benim gibi burada doğmuş, büyümüş, eğitim almış insanlar. Görevleri, sizi muayene edip ihtiyacınız olan tedaviyi sağlamaktır.

Yahudiler ellerinde pek çok şeyi tutuyor olsalar da, genellikle açıkça bir şey yapmazlar; bazı istisnai durumlar dışında. Bu tür durumlar ortaya çıktığında ise sizleri uyarıyoruz.

Bu konuyu tekrar gündeme getirmeyin.
Açıkçası bana "profesör" bir doktor zarar vermişti. İznimiz dışında ameliyatta işlem yapmıştı. Her doktor aynı değil, lütfen doktorları genellemeyin. İyi olan doktorlar var, kötü olan doktorlar var. O doktor yüzünden o kadar çok acı çektim ki burada anlatabilmem mümkün değil.

Açıkçası bana "profesör" bir doktor zarar vermişti. İznimiz dışında ameliyatta işlem yapmıştı. Her doktor aynı değil, lütfen doktorları genellemeyin. İyi olan doktorlar var, kötü olan doktorlar var. O doktor yüzünden o kadar çok acı çektim ki burada anlatabilmem mümkün değil.
Bu durum tamamen insan faktörüyle ilgilidir. Bunun, evinizi inşa eden bir firmanın sizden aldığı ücrete rağmen malzemeden kısmasından farkı yok. Bu tür olaylar, her yerde karşılaşılabilecek şeylerdir ve böyle durumlarda yasal yollarla hakkınızı aramalısınız.

Bu durum tamamen insan faktörüyle ilgilidir. Bunun, evinizi inşa eden bir firmanın sizden aldığı ücrete rağmen malzemeden kısmasından farkı yok. Bu tür olaylar, her yerde karşılaşılabilecek şeylerdir ve böyle durumlarda yasal yollarla hakkınızı aramalısınız.
Ülkede adalet mi kalmış da yasal yollardan bahsediyorsunuz? Hastaneye dava açsak da kazanan olmazdı. Hastane avukat ordusu gönderirdi, bizler de öyle. Boşu boşuna binlerce ya da milyonlarca para harcanırdı. Bu nedenle maalesef ki "yasal yollar"a başvuramadık. Ama eğer burası ABD olsaydı yasal yollara elbette başvurmuş olurduk.

Ülkede adalet mi kalmış da yasal yollardan bahsediyorsunuz? Hastaneye dava açsak da kazanan olmazdı. Hastane avukat ordusu gönderirdi, bizler de öyle. Boşu boşuna binlerce ya da milyonlarca para harcanırdı. Bu nedenle maalesef ki "yasal yollar"a başvuramadık. Ama eğer burası ABD olsaydı yasal yollara elbette başvurmuş olurduk.
Bu tamamen farklı bir tartışma konusu. Sadece olması gereken durumu ifade ettim, bunun dünyada ne kadar doğru şekilde uygulandığıyla ilgili bir değerlendirme yapmadım.

Burada vurgulamak istediğim şey, hastaneye gerektiğinde gidilmesinin önemidir. Aksi takdirde, erteleme ve ihmal durumunda çok daha ciddi sonuçlarla karşılaşılabilir.

Bu tamamen farklı bir tartışma konusu. Sadece olması gereken durumu ifade ettim, bunun dünyada ne kadar doğru şekilde uygulandığıyla ilgili bir değerlendirme yapmadım.

Burada vurgulamak istediğim şey, hastaneye gerektiğinde gidilmesinin önemidir. Aksi takdirde, erteleme ve ihmal durumunda çok daha ciddi sonuçlarla karşılaşılabilir.
Ben de dilerdim her şey ideal düzeninde olsun ama olmuyor ne yazık ki.

Umarım benden başka kimseye doktoru böyle kötü niyetli bir işlem yapmaz. Ben yaşadım, başkası yaşamasın.

Ben de dilerdim her şey ideal düzeninde olsun ama olmuyor ne yazık ki.

Umarım benden başka kimseye doktoru böyle kötü niyetli bir işlem yapmaz. Ben yaşadım, başkası yaşamasın.
Bir şiir yazayım size
Ölünce sende
Gidersen helle tedavi olursun hellde
Tanrılar hep hellde
Mutlu olursun sende

Meditasyonlarını yap sende
Gel helle helle
Dostların hep hellde
Gel helle helle

Evren hakkında yazdığım bir şiiri paylaşmak istiyorum ben de:

EVREN

Dolu dolu saçılır ışığı yıldızın,
Gerçek olur tüm dilekler, anlamaksızın
Kimdir yanında olan bu suçsuz yalnızın?
Dilekler hani gerçekti, anlamaksızın?

Sen siyahlara kapanmış bir muammasın,
Belki bir kafessin, belki de bir umutsun,
Çoğu an neşemizi söndüren, üzensin,
En önemlisi sen bizim evrenimizsin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back