Bright Truth said:
Thersthara said:
Esenlikler,
Raum, Güneş'in daha vahşi enerjilerini yükseltir. Surya ise daha sakin ve dingindir. Bu yüzden yeni adananlara Surya mantarsı önerilirken, daha gelişmiş insanlara Raum önerilir. Enerjilerinin *dokuları* birbirlerine kıyasla oldukça farklıdır.
İyi geceler.
Esenlikler,
AUM'lar, elemental mantralardır. Çakraları sadece dengelerler. Bu bilgiyi JoS Muhafızı Lydia açmış ve Yüksek Rahip Hoodedcobra666 da onaylamıştır. Dengelemek için olan bir mantranın "vahşi" enerjilere sahip olmasını beklemiyorum.
O bölümün ileride düzenleneceğini düşünüyorum.
İyi geceler.
Esenlikler,
Güncel bilgileri takip etmek genellikle zor oluyor. Geçmişten günümüze yenilenmeyen bilgi kalmadı sanırım. Bir ara çakraları yöneten gezegenlere kadar değişmişti bu. Malum, günlere kadar bile değiştiği düşünüldü zamanında. Güncellemek güzel bir şey fakat güncellenen bilgi de güncellenince insan neye inanacağını şaşırıyor doğrusu.
Benim anlatmak istediğim şeyi Yüksek Rahibe Maxine söylemiştir bir yazısında. Bu da güncellenmiş olabilir diğer çoğu şey gibi.
Elementin mantrasına gelecek olursak, Ateş elementi zaten yakıcı ve *yıkıcı* bir element. Doğasında bu var, o nedenle ''ateş elemental mantrasının'' yıkıcı olması buradan geliyor olabilir. Sonuç olarak bu tarz ''vahşi'' şeyleri Ateş yönetir.
Belki de değildir, Neptün'ümü birkaç defa süblimleştirmeden önceki zamanlarda yaşadığım ruhani deneyimler yanlıştı dersek, SS büyüklerimden öğrendiğim bilgiler de
güncellendi dersek sanırım dediğiniz kapıya varıyor. Orasını bilebileceğimi düşünmüyorum, sadece aklımda kalan bilgiler ile diğer SS'lere yardımcı olmaya çalışıyorum.
İyi geceler.