Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Et tüketimi

templier

New member
Et yemenin 3.gözü kapattığı ve az yemek yenilmesi gerektiği iddia ediliyor bu doğru mu?

Et yeme tabi hem pahalı hemde hayvanları kesmesinler az yiyebilirsin sürekli et yenmez eti katık yaparsın öyle yersin. Kardeşim adam et yiyor ondan sonra yatıyor aşağı o adami hasta eder yediğini eriteceksin spot yapma çalış git hamallık yap hem spor yaparsın hem para kazanırsın.Ben öyle yapıyorum dalga geçmiyorum gerçeği konuşuyorum eti ye ama az ye çokta yeme

Esenlikler,

İnsanların hepsi birbirinden farklıdır, vücutları farklı çalışır. Bazıları ete çok ihtiyaç duyarlar, diğerlerini ise yediği en küçük et hasta yapar. Aile içinde bile bu farklılık gösterebilir. Kan grupları ile de alakası vardı diye hatırlıyorum. Bunların sonucunda neyi ne kadar yiyeceğinize siz karar verirsiniz, başka biri değil.

Tabii ki her şeyin fazlası zarardır.

Et yemenin ruhaniyetle alakası yok, bunun gibi bilgiler yozlaşmıştır.

İyi günler.

Et yeme tabi hem pahalı hemde hayvanları kesmesinler az yiyebilirsin sürekli et yenmez eti katık yaparsın öyle yersin. Kardeşim adam et yiyor ondan sonra yatıyor aşağı o adami hasta eder yediğini eriteceksin spot yapma çalış git hamallık yap hem spor yaparsın hem para kazanırsın.Ben öyle yapıyorum dalga geçmiyorum gerçeği konuşuyorum eti ye ama az ye çokta yeme
Önce sorulan soruya, sonra da verdiğiniz cevaba bakın, konuyla alakası yok. Sırf konuşmak için konuşmayın lütfen.

Önce sorulan soruya, sonra da verdiğiniz cevaba bakın, konuyla alakası yok. Sırf konuşmak için konuşmayın lütfen.
Sende benim konuşmamı istemiyorsun kötü birşey demedim ben sürekli et ye bak ne oluyor hasta olursun ozaman üçüncü gözü bırak öteki gözleride bozulur adamın belkide her öğün et yiyor bilimsel cevap verdim ben

Et yemenin 3.gözü kapattığı ve az yemek yenilmesi gerektiği iddia ediliyor bu doğru mu?
Bazıları alt çakralar üzerine çalışmanın üst çakraları kötü etkilediğini "zırvalıyor". Her kafadan bir ses çıkıyor ve çoğu da saçmalıktan öte zararlı.

Sende benim konuşmamı istemiyorsun kötü birşey demedim ben sürekli et ye bak ne oluyor hasta olursun ozaman üçüncü gözü bırak öteki gözleride bozulur adamın belkide her öğün et yiyor bilimsel cevap verdim ben
Size kötü bir şey dediğinizi, konuşmamanız gerektiğini söylemiyorum. Üçüncü göz ile ilgili bir soru sorulmuş ancak siz sırf "Ben de konuşayım." diye bir şeyler yazıyorsunuz, yazdığınız şeylerin de soru ile ilgisi yok. Hem kendi vaktinize yazık ediyorsunuz, hem de soru soran kişiyi merak etmediği bilgilere boğuyorsunuz. Sorunuz varsa sormaktan, cevabını bildiğiniz soru varsa da cevaplamaktan çekinmeyin elbette.

Sabırsızlığınızı anlıyorum ama bu konuda HPHC'nin bir zamanlar Yone konusunda sergilediği tavrı örnek almamız gerektiği düşüncesindeyim. Ansızın gelmez ki değişim. Aydinlikyol Bey'e çok yazıldı çok söylendi, kendisinin hem yaşı hem meditasyon yapmaya yeni başlamış olması itibariyle bunları sindirmesi ve uygulamaya geçirmesi zaman alacaktır.

Kendisi bir şekilde topluluğa dahil olmayı arzuluyor ve bunu şimdilik bu şekilde yapabiliyor, yeni gelenler dikkate alınacak ve alınmayacak içerikler konusunda gerekli muhakemeyi yürütebileceklerdir. Bu durumdan kötü etkilendiğini dile getirmişti, biraz anlayış ve görmezden gelmek bizden eksiltmez.
Beni sabırsız olarak nitelendirmenizi gözlem yeteneğinizdeki eksiklikle ilişkilendiriyorum. AydınlıkYol Bey'e en çok yazan ve anlayış gösterenlerden birisi de benim, yukarıda yazdığım gönderilerden de anlayabileceğiniz üzere kendisinin foruma "daha sağlıklı ve verimli" bir şekilde entegre olmasına yardımcı olmayı amaçlıyorum. Üslubum biraz sert ve soğuk görünebilir, ancak cümlelerimin ardındaki samimiyeti hissettirebileceğime inanıyorum. Yine de iyi niyetli öneriniz için teşekkür ederim.

Değerli Ss kardeşlerim benim için tartışmayın tartışma elbet olacak bizler diğer dinlerdeki gibi birbirimizin kalbini kırmayalım.Bundan bir hafta önce ben yaratılış konusunu yanlış biliyordum ŞEYTAN baba hepimizi teker teker yarattı zannefiyordum onun için otoriteye isyan ediyordum burda kimseyle birbir husumetim yok olamazda ben genel manada konuşurum siz Ssler hayatımda gördüğüm en güzel insanlarsınız umarım sayılarımız milyarı açarda düşman bertaraf olur bu dünyadan öyle 3 5 kişiyle olacağı yok.Onun için genel manada kininizi düşmana insanlığı birbirine kırdırina saklayın bana ne derseniz deyin önemli değil geçen haftataki konu benim otoriteyi hedef almamdan ona isyana kalkışmamdan oldu Kendi hayatımın sorumlusunu ŞEYTAN baba zannediyordum.Butun ezilen insanlar ve kendi hayatım adına bir depresyon geçirdim ŞEYTAN baba ya Teşekkürler olsun ne yapacağımı bilmezken bir SS arkadaş soru cevap şeklinde konuştuk yardim etti bana sağolsun.Simdi akıl yaşta değil baştadır siz bilgi bakimindan benden kat kat üstünsunuz ben haddimi bilirim o kadar

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back