Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Es zamanlilik ve seçimlerimiz

Dlna485

New member
Tekrarlayan sayilar tam olarak ne anlama geliyor? Bu beynimizin bir oyunu mu? her yerde görmek duymak rastlamak. Bu sayilari görmek bizim kisisel hayatimizla mi ilgili? yoksa dünya ve evrenle mi? Mesela yaptigimiz seçimler mi bu sayilari görmemize vesile olur? Dogru yolda oldugumuzu yoksa saptigimizi mi anlatiyor bu sayilar? Kafami karistiriyor insanlarin söyledikleri ama ben hala bu sayilari görüyorum, görmemek için ne yapabilirim?

Her insanin içsel isleyen bir saat mekanizmasi var, yani düsünüyorum belki ben beynime bir sekilde bunlari kodladim ve her seferinde görmeme neden oluyor. Bununla ilgili bir çok teori atabiliriz ortaya ama gerçek ne?

Tekrarlayan sayilar tam olarak ne anlama geliyor? Bu beynimizin bir oyunu mu? her yerde görmek duymak rastlamak. Bu sayilari görmek bizim kisisel hayatimizla mi ilgili? yoksa dünya ve evrenle mi? Mesela yaptigimiz seçimler mi bu sayilari görmemize vesile olur? Dogru yolda oldugumuzu yoksa saptigimizi mi anlatiyor bu sayilar? Kafami karistiriyor insanlarin söyledikleri ama ben hala bu sayilari görüyorum, görmemek için ne yapabilirim?
Kaç numara sayı görüyorsun, para önemli değil, önemli olan miktarı, sayının numarası yokmu?

Geçenlerde buna benzer bir konuyu forumlardaki bir kardeşimizle tartışırken şöyle bir yazı yazmış bulundum, biraz değiştirmem gerek fakat ana fikir aynı kalacak:
"Garip bir şey yaşadım, gece yürüyüşüne çıkmıştım; uzun yıllardır yapıyorum, böyle bir ülkede pek mantıklı değil fakat güvenli yolları bilince güzel bir rahatlama seansı oluyor diyebilirim. Ayrıca gece dışarı çıktığımda ay enerjisini 6.çakrama ve 3.gözüme yönlendirmek daha kolay ve güzel oluyor, bir de yürümenin bir ton sağlıklı yanı var.

Her neyse, bu 'deneyimi' paylaşmam gerekir mi bilmiyorum fakat beni gerçekten çok garip etkiledi. Issız sayılabilecek bir yerin kaldırımında yürüyordum, bir saat civarı dolaşmış olsam gerek; düşüncelerimde kaybolup ara sıra dua edip enerji çekmeye çalışıyordum. Sonra arkamdan bir otomobilin yaklaştığını hissettim, çok acayip ve beklenmedik olsa da aniden "Babamız, umut ışığı olarak; hayatımda aldığım zor ve acılı kararlar güzel sonuçlanacaksa bana bir kereliğine de olsa işaret ver lütfen" dedim. Artık nasıl bir sezgiyle ve nasıl kalpten söylemişsem araba geçerken garip bir şey fark ettim, plakası; "00 ABC 666" gibi bir şeydi.

Belki komik, belki anlamsız, belki bitap düşmüş bir insanın umuda tutunma çalışması bu; belki de gerçek bir işaret. Fakat bunu gördükten sonra içim gitti, karnım kazınır gibi oldu ve gözlerim doldu. Bir süre sonra da "00 ABC 0666", "00 ABC 656", "00 ABC 665" gibi plakalar görüp durdum."
Bu yaşadığımın tesadüf olma ihtimali var mı? elbette. Fakat hissettiğim enerji gerçekten farklıydı ki beni bunu paylaşmaya itti. Ben bunu iyi işaret olarak anlayabilirim, çünkü duanın ardından böyle spesifik bir şeyle karşılaşmak herkesi az biraz etkileyecektir. Üstelik 'Şanslı Sayı' sağlayan Tanrılardan bana bunlardan sağlamalarını rica ettiğimde her yerden püsküren belli başlı sayılar var, bunları paylaşmam doğru olmaz diye düşünüyorum fakat aralarından birisi de 666 sayısı.

Bu bir noktada beynimizin oyunu olabilir, doğru; burada enerjiyi doğru yorumlamak gerekli. Ayrıca diyelim Tanrılara dua edip işaret istediniz, 5 saat sonra 666 görüyorsanız ve bunu "İşte bu! dualarım kabul oldu!" diye yorumlarsanız biraz kendinizi kandırmış olacaksınız. Fakat dua ettikten hemen sonra her yerden 666 çıkıyorsa, bu durum farklı olabilir; elbette tesadüf de olabilir ancak bunu sizin yorumlamanız gerekir. Bu çok kişisel bir şeydir.

Bazı JG'ların söylediğine göre de 1111 gibi sayılara karşı temkinli olmak gerekebilirmiş. Fakat bu genel bir uyarıdan ziyade o JG'ın başından geçen ve kendisine has bir deneyim olabilir. Mesela siz de 813 sayısını görünce kötü enerjiler hissedebilirsiniz, ya da 167 sayısını görüp kutsandığınızı hissedebilirsiniz. Burada doğru olan şeyi bulmanın tek yolu 3.gözünüzün gelişmesinden geçer ve bunu ancak ve ancak siz yorumlayabilirsiniz.

Bu arada ben bu konuyu Numeroloji konusuyla bir tutmayı pek sağlıklı bulmuyorum. Mesela Numeroloji konusunda az biraz bilginiz var, sürekli 711 sayısını görüyorsunuz; "7+1+1=9, 9 bitirme sayısı; bir şeyleri bitirmem gerek" gibi bir sonuca ulaşabilirsiniz fakat bu sağlıklı bir şey değil. Numeroloji daha çok antik metinlerde, kelimelerde ve diğer şeylerde kullanılmalı; ayrıca ritüellerde kullanmak da gayet faydalı oluyor.

Geçenlerde buna benzer bir konuyu forumlardaki bir kardeşimizle tartışırken şöyle bir yazı yazmış bulundum, biraz değiştirmem gerek fakat ana fikir aynı kalacak:

Bu yaşadığımın tesadüf olma ihtimali var mı? elbette. Fakat hissettiğim enerji gerçekten farklıydı ki beni bunu paylaşmaya itti. Ben bunu iyi işaret olarak anlayabilirim, çünkü duanın ardından böyle spesifik bir şeyle karşılaşmak herkesi az biraz etkileyecektir. Üstelik 'Şanslı Sayı' sağlayan Tanrılardan bana bunlardan sağlamalarını rica ettiğimde her yerden püsküren belli başlı sayılar var, bunları paylaşmam doğru olmaz diye düşünüyorum fakat aralarından birisi de 666 sayısı.

Bu bir noktada beynimizin oyunu olabilir, doğru; burada enerjiyi doğru yorumlamak gerekli. Ayrıca diyelim Tanrılara dua edip işaret istediniz, 5 saat sonra 666 görüyorsanız ve bunu "İşte bu! dualarım kabul oldu!" diye yorumlarsanız biraz kendinizi kandırmış olacaksınız. Fakat dua ettikten hemen sonra her yerden 666 çıkıyorsa, bu durum farklı olabilir; elbette tesadüf de olabilir ancak bunu sizin yorumlamanız gerekir. Bu çok kişisel bir şeydir.

Bazı JG'ların söylediğine göre de 1111 gibi sayılara karşı temkinli olmak gerekebilirmiş. Fakat bu genel bir uyarıdan ziyade o JG'ın başından geçen ve kendisine has bir deneyim olabilir. Mesela siz de 813 sayısını görünce kötü enerjiler hissedebilirsiniz, ya da 167 sayısını görüp kutsandığınızı hissedebilirsiniz. Burada doğru olan şeyi bulmanın tek yolu 3.gözünüzün gelişmesinden geçer ve bunu ancak ve ancak siz yorumlayabilirsiniz.
Evet haklisiniz, bir seyi merak ediyorum bunlari diger insanlar görmüyor mu? o kadar belirgin ki, haberlerde görüyorum çogu zaman insan durup düsünüyor ve bu gerçek dedigimiz hayati sorgulatiyor. Eskiden neden görmüyordum diye düsünüyorum. Görünce her hangi bir sey hissetmiyorum bazen neseli oldugumda rasliyorum bazen stressli oldugumda. Bazende benimle ilgili olmadigini düsünuyorum.

Mesela haberlerde gördügüm.tekrarlayan sayilarin kendimle ilgili olmadigini düsünüyorum. Bu yasadigimiz dünya ve insanlarla ilgili olabilir tabi ne anlama geldigini bazilarinin biliyorum bazilarini bilmiyorum.

Sizin bu forumdaki yazılarınıza bakarak uzun süre boyunca Spiritüel Satanizm'i tatbik ettiğinizi düşünüyorum. Uzun süre boyunca çalışmanızın karşılığı araba plakalarından medet ummak mı?

Bu dinin gerçek olmadığına hiç ihtimal vermiyor musunuz?
Meditasyonlar gerçekten etkili olabilir. Ama ben tanrıların gerçek olduğuna inanmıyorum.

Sizin bu forumdaki yazılarınıza bakarak uzun süre boyunca Spiritüel Satanizm'i tatbik ettiğinizi düşünüyorum. Uzun süre boyunca çalışmanızın karşılığı araba plakalarından medet ummak mı?
Yazdıklarımdan bunu çıkarmış olamazsınız, belirttiğim gibi enerji yorumlamanız gerekir yoksa yapacağınız şey batıl inanca dönüşür. Kaldı ki bu belli sayıları görüp anlam çıkarma işinin ne kadar doğru olduğunu ben de bilmiyorum, başıma gelen bir şeyi paylaşıp bu konuda daha bilgili insanların görüşünü öğrenmek istedim. Tanrıların işaretlerini hepimiz farklı yorumlarız, belli bir gelişim olmadan; yani enerjileri yorumlama ihtimali olmadan gerçek bir işaretle tesadüfü karıştırabiliriz ki benim durumum da pekala bu olabilir. Belli konularda kesin konuşabilirim fakat bu tarz konularda hep mesafeli kalıp şahsi fikrimi belirtirim; yazıma bakarsanız hiç bir şekilde put olarak arabaya taptığımı ya da araba plakasından medet ummadığımı görebilirsiniz.

Uzun süre çalışmış olabilirim, fakat öz eleştiri yaparak konuşuyorum ki bunu ciddi bir süre iyi yönlendirdiğimi düşünmüyorum. Çalışmalarımın karşılığını elbette aldım, yaptığım işte 6 ayda anca ilerlenebilecek gelişme düzeyini 1.5-2 ay gibi bir sürede edinebildim. Dış gözle bakınca buradaki hikmet bende de olabilir, ben azim ve hırsla çalışıp bunu edinmiş olabilirim. Fakat bir noktadan sonra yaptığım ruhani çalışmalar ve Tanrı Ritüelleri de işe yaramaya başladı. Bu konuda uzun uzun yazdım, özellikle de Yıkım Ritüeli konusunda en başarılı ritüellerden birini yaptığıma inanıyorum.

Aklınızdaki soru "Bunu yapabiliyorsan neden dua ediyorsun?" olabilir. İnsan bazı şeylere etki edemez, bazı sert yollardan geçmesi gerekir, gezegenler ve kaderin insafına kalırız. Meditasyon yaparak bunu aşabiliriz fakat bir noktaya kadar halen daha ipleri elimize tam anlamıyla alamayız. Bu noktada dua etmekten başka elimden bir şey gelmez; gördüğüm şeyi işaret olarak yanlış yorumladıysam bile bu dua etmenin ya da işaret almanın değil, benim sorunum.

Elbette verdim, hem de cidden uzun süreler boyunca şüphelerim oldu. Sorgulayıcı olmak güzeldir, sorgulayıcı olmasaydık en başta İbrahimi dinleri geride bırakmazdık. Gerçek olduğundan emin olma konusunda ise bunu kişinin kendisi deneyim edip şahit olmalı. Benim emin olmam çok travmatik ve hassas bir döneme denk gelmişti. Herkesin benim yaşadığım yoldan geçmesine gerek yoktur sanıyorum.

Meditasyonlar gerçekten etkili olabilir. Ama ben tanrıların gerçek olduğuna inanmıyorum.
Bu konuda ne dersem diyeyim fikriniz değişmeyecek; sonuç olarak Tanrıları kanlı canlı yeryüzüne çağırıp size gösteremem. Yine de forumlardaki çoğu üye de sizinle aynı düşünceye sahipti, hepsi de bir noktada 'kırılma' anı yaşadı.

Ortada bir din yok inanc var, dine inanlari görüyoruz materyal kendilerine bir put edinip ona tapiyorlar. Gerçege ve yenilige tamamen kapalilar her seyin kati maddeden olustugunu düsünüyorlar hatta inandiklari tanrinin bile. Onlari kinamiyorum çünki bir zamanlar bende onlardan biriydim aci çekerek gözlerim açildi inandigim dine siki sikiya sarilmistim ve baska gerçekligin olmadigini düsünüyordum. Algimiz ne kadarini aliyorsa o kadar algiliyoruz, algi seviyemiz genisledikce gerçeklere bir nebze uyaniyoruz/yaklasiyoruz. Gelismis bir varlik insanla nasil iletisim saglar? yakin arkadasim gibi gelib benimle sesli sekilde iletisime geçemez, ben bu maddi dünyaya saplanip kalmissam ve çok fazla farkindalik sahibi degilsem.

yazıma bakarsanız hiç bir şekilde put olarak arabaya taptığımı ya da araba plakasından medet ummadığımı görebilirsiniz
"arabadan medet ummak" kısmından kastım kendinizi geliştirmiş olmanıza rağmen hala şeytandan kesin bir cevap alamamanızdı. Eğer şeytan gerçek olsaydı size de direkt cevap verirdi diye düşünüyorum araba plakalarına gerek kalmadan.

"arabadan medet ummak" kısmından kastım kendinizi geliştirmiş olmanıza rağmen hala şeytandan kesin bir cevap alamamanızdı. Eğer şeytan gerçek olsaydı size de direkt cevap verirdi diye düşünüyorum araba plakalarına gerek kalmadan.
Eğer ben Yüksek Rahip olsaydım dediğiniz gibi direkt cevap alabilirdim, çünkü Şeytan Yüksek Rahipler ve Rahibelerle doğrudan çalışır. Benim de Tanrılar ve Tanrıçalarla ilgili deneyimlerim var, buradaki bazı kardeşlerimizin de vardır fakat paylaşıp paylaşmamak bizim insafımıza kalmış.

Kendimi geliştirme konusunda da çok iddialı değilim dediğim gibi, işin teorik kısımlarını bilip kayda değer bir gelişme göstermiş olsam da Yüksek Rahipler, Rahibeler yahut daha gelişmiş üyelerin henüz yakınından bile geçtiğimi düşünmüyorum.

Babamız ile direkt iletişim kurmanın yolu da Standart Ritüelden geçer, ona ettiğimiz duaları elbette duyar fakat ciddi meselelerde ritüel yapmamız gerekir. Sürekli yapılacak bir ritüel olmadığı için daha ufak, heves edilmiş konularda bunu yapmaktansa dua etmek bana göre daha makul geliyor.

Şeytan ve Tanrılar, görünen ve görünmeyen, bilinen ve bilinmeyen yollarla insanlığa rehberlik ederler. Biz insanlar, sınırlı algı düzeyimiz nedeniyle iletişimi genellikle kelimeler ve sözlü ifadelerle sınırlandırırız. Ancak bu, iletişimin en yüzeysel ve temel biçimidir. Gerçek iletişim, çok katmanlı bir derinlik taşır. Meditasyon yoluyla algı düzeyini yükselten ve Tanrılarla daha derin bir bağ kurmaya çalışan, iletişimin bu çok boyutlu doğasını deneyimleyecek ve onu daha derin bir kavrayışla idrak edecektir.

İletişim konusunda anlaşılması gereken önemli bir gerçek, bunun tek taraflı bir süreç olmadığıdır. Yükselmiş varlıklar olan Tanrılar, bizimle buluşmak için bu yolun ancak yarısını kat ederler. Geriye kalan yarısı ise biz insanlara aittir. Meditasyon aracılığıyla kendimizi yükseltmeli, bu yolun kalan diğer yarısını yürümeliyiz. Ancak bu şekilde Tanrılarla ortada buluşabilir ve gerçekten iletişimi kurabiliriz.

Son olarak Şeytan ve Tanrılar, herkesle iletişime geçebilir ve doğrudan bağlantı kurabilir. Ancak bu iletişimin gerçekleşebilmesi için, sizin de söz konusu yolun kalan yarısını yürümüş olmanız gerekmektedir.

Beden ve Madde Üzerindeki Zihin
Tanrılarla Etkileşime Geçmek Hakkında

Belirli zamandan sonra yaptığın çalışmaların sonucunu alıyorsun. Ne yazıkki ben sabredip devam edemedim. Şimdi yeniden başlıyorum.

Ayrıca JoS'ı yücelten en büyük etken uyarıcı karşıtı olması. Diğer sistemler genelde uyarıcı madde alıyor bu da insan beynini bozuyor. Burada öyle bir şey yok.

Örnek olarak bende bipolar bozukluk var. Bir süre JoS meditasyonlarını yaptım ve çıkması imkansız olan lityum değerim arttı. Hâla artmış halde duruyor. Meditasyonlarda sıkıntı yok yani, JoS dışındakiler bile kullanıyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back