"Garip bir şey yaşadım, gece yürüyüşüne çıkmıştım; uzun yıllardır yapıyorum, böyle bir ülkede pek mantıklı değil fakat güvenli yolları bilince güzel bir rahatlama seansı oluyor diyebilirim. Ayrıca gece dışarı çıktığımda ay enerjisini 6.çakrama ve 3.gözüme yönlendirmek daha kolay ve güzel oluyor, bir de yürümenin bir ton sağlıklı yanı var.
Her neyse, bu 'deneyimi' paylaşmam gerekir mi bilmiyorum fakat beni gerçekten çok garip etkiledi. Issız sayılabilecek bir yerin kaldırımında yürüyordum, bir saat civarı dolaşmış olsam gerek; düşüncelerimde kaybolup ara sıra dua edip enerji çekmeye çalışıyordum. Sonra arkamdan bir otomobilin yaklaştığını hissettim, çok acayip ve beklenmedik olsa da aniden "Babamız, umut ışığı olarak; hayatımda aldığım zor ve acılı kararlar güzel sonuçlanacaksa bana bir kereliğine de olsa işaret ver lütfen" dedim. Artık nasıl bir sezgiyle ve nasıl kalpten söylemişsem araba geçerken garip bir şey fark ettim, plakası; "00 ABC 666" gibi bir şeydi.
Belki komik, belki anlamsız, belki bitap düşmüş bir insanın umuda tutunma çalışması bu; belki de gerçek bir işaret. Fakat bunu gördükten sonra içim gitti, karnım kazınır gibi oldu ve gözlerim doldu. Bir süre sonra da "00 ABC 0666", "00 ABC 656", "00 ABC 665" gibi plakalar görüp durdum."