Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Enokyan Dili

raidenonna

Member
Merhaba,bir tanıdığım Enokyan dilinin çok tehlikeli olduğunu ve öğrenmemem gerektiği üzerinde ısrar etti.Gerçekten tehlikeli mi?

Esenlikler,

Bu dil, düşman okültüne dalmış bazı İngiliz majisyenlerce yaratıldı. Yüksek Rahibe Maxine Dietrich, bu dildeki Yehova'ya yapılan duaları değiştirip Şeytan'a yönlendirdi. Bu duaları, Joy of Satan'ın kendi sitesinden bulabilirsiniz.

Negatif enerji bırakacağını sanmıyorum, bıraksaydı eğer en başta Yüksek Rahibe tarafından değiştirilip Satanik bir forma sokulmazdı. Büyülü bir dil olsa bile (olup olmadığını bilmiyorum, trolleme amaçlı dönemin İngiliz majisyenleri tarafından yapıldığı da söyleniyor) Sanskritçe düzeyinde değil.

Öğrenmek istiyorsanız bu bağlantı üzerinden bakabilirsiniz.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Bu dil, düşman okültüne dalmış bazı İngiliz majisyenlerce yaratıldı. Yüksek Rahibe Maxine Dietrich, bu dildeki Yehova'ya yapılan duaları değiştirip Şeytan'a yönlendirdi. Bu duaları, Joy of Satan'ın kendi sitesinden bulabilirsiniz.

Negatif enerji bırakacağını sanmıyorum, bıraksaydı eğer en başta Yüksek Rahibe tarafından değiştirilip Satanik bir forma sokulmazdı. Büyülü bir dil olsa bile (olup olmadığını bilmiyorum, trolleme amaçlı dönemin İngiliz majisyenleri tarafından yapıldığı da söyleniyor) Sanskritçe düzeyinde değil.

Öğrenmek istiyorsanız bu bağlantı üzerinden bakabilirsiniz.

İyi akşamlar.

Teşekkür ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back