Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Enerji

Bingbong

New member
Son zamanlarda yaşadığım tuhaf olaylar çok garibime gitti üçüncü gözüm kendi kendine açıldı ve yüksek bi enerjiye sahip olduğumu farkettim insanları enerjimle etkiliyorum hatta kontrol edebiliyorum gibi bir şey tesadüfen satanizmle karşılaştım üçüncü gözüm kulak çınlamasıyla açılıyor korktuğum zaman daha çok etkileniyorum varlıklar tarafından ne yapacağımı bilmiyorum tesadüfen bu gruba katıldım yardımcı olurmusunuz

Korku yok dostum, bu sadece bir yanılsama, Tanrıların tarafında ve onlarla birlikte olduğun sürece korkacak hiçbir şey yok. Hoş geldin, https://ancient-forums.com/forums/satanasın-sevinci-joy-of-satanas-turkey.29/ forumunun Türkçe versiyonunu ziyaret etmeni ve okumanın tadını çıkarmanı tavsiye ederim, burada öğreneceksin ve daha fazla soru sorabilirsin, başlamadan ve meditasyon yapmadan önce, ne olduğumuzun temellerini ve temellerini okumak daha iyi olacaktır,

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back