Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Enerji konusu

Nicky1337s

New member
Arkadaşlar esenlikler, ŞEYTAN BABA Sizi kutsasın, önce ki postumda enerjiyi hiss edemediğimi söylemişdim, şimdi bir gelişme oldu sarınırım , aura temizliği yaparken bu imajine etdiğim güneşinin yine doğru dürüst göremiyorum ama bmyle nasıl desem tatlı sıcaklığını hiss ediyorum , tabii güneşin sayını artırdıkca daha fazla hiss ediyorum böyle güzel bir hiss , ama "gerçekten ernejimi hiss etdiğim?" İlgin sorular beliriyor aklımda, eğer öyleyse bu hiss tam olarak nedir ?

Arkadaşlar esenlikler, ŞEYTAN BABA Sizi kutsasın, önce ki postumda enerjiyi hiss edemediğimi söylemişdim, şimdi bir gelişme oldu sarınırım , aura temizliği yaparken bu imajine etdiğim güneşinin yine doğru dürüst göremiyorum ama bmyle nasıl desem tatlı sıcaklığını hiss ediyorum , tabii güneşin sayını artırdıkca daha fazla hiss ediyorum böyle güzel bir hiss , ama "gerçekten ernejimi hiss etdiğim?" İlgin sorular beliriyor aklımda, eğer öyleyse bu hiss tam olarak nedir ?
Hissediyorsunuzdur. Devam edip geliştikçe daha çok hissedeceksiniz.

Bu, enerjiyi hissetmenin ilk aşamalarındandır. Zaman geçtikçe enerji üzerinizdeki hâkimiyetiniz artacaktır.

Meditasyonlara ve özellikle çakra çalışmalarınıza büyük bir itina gösterin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back