Ellerimizdeki güç paha biçilemez. Neden dünyanın en büyük insanlarına büyü yapmıyoruz? Neden dünyanın en büyük yerlerini ele geçirme gibi amaçlarımız yok? Büyü, sarkaç vs. kullanarak çok büyük bir güç imparatorluğu kurulabilir. Ama sanırım bu bahsettiğim şeyler basit para ve aşk büyüsünden ileri gitmiyor. Özellikle yeni üyelere demek istiyorum bunu, hiç mi vizyonunuz yok sizlerin? Direkt aşk meşk büyüsü de ne? İnsanların o kadar zorlanarak buldukları, öğrendikleri şeyleri sarkaç ve tahta yardımıyla şak diye bulabiliyoruz. Vizyonunuzu açmalısınız.
Her neyse, demek istediğimi anladığınızı düşünüyorum. Bu elimizdeki büyük güçlerle birçok şey yapılabilir. Mesela bir politikacı öldürülüp başkasının yükselmesi sağlanıp, ona doğrudan şaşmaması için büyü bile yapılabilir. Stratejik olarak düşünüp taşınıp iyi hedefler seçerek, İsrail'in bir savaşta tamamen yenilmesi bile sağlanabilir. Yahudilerin bildiğimiz gerçekten ölmesi sağlanabilir. Güçlü insanların S.S olması sağlanıp büyük şeyler başarılabilir. Büyü bu sonuçta.
Ne düşünüyorsunuz?
Esenlikler,
Bunlar zamanla olacak şeyler.
Şu zamanda yöneticilere ve adı geçen kişilere bakarsanız %98'inin yahudi ya da yahudi uşağı olduğunu görürsünüz. Bunları temizlemek sizce kolay mı olacak? Çok yorulacağız, çalışacağız, belki kayıplarımız olacak ancak yine de en sonunda biz kazanacağız.
Dediğiniz şeylerin gerçekleşebilir elbet ama hepimiz biliyoruz ki bunlar bize kuyruklu yıldızın dileğiyle gelmeyecek. Birçok SSle tanıştım ancak çoğunun ortak sıkıntıları vardı, buna bir dönem ben de dahildim, meditasyon ve RTR. Tanıştığım nerdeyse kimse RTR yapmıyordu, sebep olarak da güçlü olmadıklarını söylüyorlardı ya da sonra yaparız diyorlardı. Böyle bir dünya mı var arkadaşlar? Zamanımız mı kaldı? RTR yapmak için, meditasyon yapmak için tam olarak ne bekliyorsunuz? Evinize birkaç yahudinin girip kardeşinizi çalmasını falan mı? O zaman beklemeye devam edin, en fazla 20 yıla bu gayretsizlikle hep birlikte ülkemizi Filistin'e çevireceğiz.
Hepimiz meditasyon ve RTR yapmak zorundayız. Meditasyonlarımızı yapmayarak ruhumuza ve içbenliğimize işkence etmeye hakkımız yok. RTR yapmayarak da gelecek nesilleri ölüme, tecavüze, vahşete sürüklemeye hakkımız yok. Gelecek nesillerden biri biz olacağız, çocuklarımız olacak. Güzel dünyamızı ne hale getirdiklerini görmüyor muyuz? O halde ne duruyoruz? Lütfen, içimizdeki bilinci biraz olsun uyandıralım.
Konuya geri dönecek olursak, RTR yapmayan kişilerden dünyayı düşünmelerini ve büyüyle bir şeyleri değiştirmelerini bekleyemezsiniz. Bu benim için de geçerli, insanlar uykusuz kalıp bu yolda kendilerini feda ederken bana bir RTR yapmak zor geliyorsa kendimden utanmalıyım. Tarihimden, Atalarımdan, kardeşlerimden, kurban olmuş bütün masum ruhlardan ve Tanrılarımdan utanmalıyım. Çünkü hepimizin içinde çok çok büyük bir potansiyel var, aklımızın şu anda alamayacağı kadar büyük, bunu kullanmamak açık açık hakaret ve çok büyük utanç dolu bir kayıptır.
Hepimiz çok güzel şeyleri başarabilir ve gelecek nesilleri harika şekillerde yetiştirebiliriz. Biz diğerleri gibi katil değiliz, güzel şeyleri güzellikle anlatırız. Zaten zamanı gelince her ruh Şeytan Baba'nın gerçekliğini ve sevgisini tadacaktır. Bu yolda insanların yanında olmalı, onlara destek çıkmalı ve en iyi şekillerde örgütlenmeliyiz. Akıllıca davranıp gizliden müdahele etmeliyiz. İleride çoğumuz güçlü bireyler olduğunda hayallerimize her zamankinden daha yakın olacağız. İbranilerin kıyameti yaklaştı, onlar için batıdan doğan güneş olacağız, sadece sabretmeliyiz.
Umudunuzu kırmayın. Hepimiz kardeşiz, güçlüyüz ve biriz. Gelecek ve Tanrılar bizim yanımızda. Her birimiz payımıza düşen şeyleri yapalım, Şeytan Baba ailemizi yalnız bırakmaz...
Uyanın arkadaşlar, biz çoktan kazandık.
KAYRE ŞEYTAN!