Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ek tedavi önerisi

_PotestasDea_

Member
Esenlikler, Herkese iyi günler dilerim.

Bugünlerde alerjiler, üşütmeler ve mevsim geçişlerinden dolayı insanlar hasta oluyorlar ve kolay kolay iyileşemiyorlar.

Benim de yaptığım bir program var ve size de yardımcı olacağını düşündüğüm için paylaşıyorum:

Öncelikle, bu bir tavsiyedir ve ilaçlar gerekli olduğunda doktor gözetimi altında alınmalıdır. Üç günden fazla süredir rahatsızlığınız devam ediyorsa, muhakkak bir doktora gitmelisiniz. Aşağıdaki malzemelere karşı duyarlılığınız ve alerjiniz olmadığına emin olun.

Zencefil (1 tatlı kaşığı kadar)
Zerdeçal (1 tane yeterlidir)
Nane (1 kaşık kadar)
Limon (1 dilim kadar)
Karabiber (Kaşığın ucu kadar olması yeterlidir)
Bal (1-2 kaşık, ne kadar tatlı olmasını istiyorsanız)

Yukarıdaki malzemeleri kaynamış suya atıp içebilirsiniz. Karışımınız ılındığında içine 1-2 kaşık bal ekleyebilirsiniz. Eğer varsa poşet çay yada toz halinde de yapabilirsiniz, fakat doğal olması daha iyidir.

Gün içinde bol su içmeyi, dinlenmeyi, kendinize zaman ayırmayı ve meditasyon yapmayı unutmayın!

Eğer fazladan enerjiniz varsa, Tanrı Asklepios ve Tanrı Valefor'un ritüelini yapabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bugünlerde alerjiler, üşütmeler ve mevsim geçişlerinden dolayı insanlar hasta oluyorlar ve kolay kolay iyileşemiyorlar.

Benim de yaptığım bir program var ve size de yardımcı olacağını düşündüğüm için paylaşıyorum:

Öncelikle, bu bir tavsiyedir ve ilaçlar gerekli olduğunda doktor gözetimi altında alınmalıdır. Üç günden fazla süredir rahatsızlığınız devam ediyorsa, muhakkak bir doktora gitmelisiniz. Aşağıdaki malzemelere karşı duyarlılığınız ve alerjiniz olmadığına emin olun.

Nane (1 kaşık kadar)
Limon (1 dilim kadar)

Yukarıdaki malzemeleri kaynamış suya atıp içebilirsiniz. Karışımınız ılındığında içine 1-2 kaşık bal ekleyebilirsiniz. Eğer varsa poşet çay yada toz halinde de yapabilirsiniz, fakat doğal olması daha iyidir.

Gün içinde bol su içmeyi, dinlenmeyi, kendinize zaman ayırmayı ve meditasyon yapmayı unutmayın!

Eğer fazladan enerjiniz varsa, Tanrı Asklepios ve Tanrı Valefor'un ritüelini yapabilirsiniz.

Esenlikler,

Harika bir tarif, küçük bir ekleme yapmak istiyorum.

Zerdeçala rengini veren ve onu aşırı sağlıklı yapan madde en güçlü antioksidanlardan biri olan Kurkumindir. başlıca Kurkumin olmak üzere bu karışımın içerisinde bulunan pek çok faydalı madde yağda çözünür ve biyoyararlanımını arttırmak için bu karışıma ufak miktarda yağ ekleyebilirsiniz. Tercihen 1 tatlı kaşığı zeytinyağı bu karışımdan aldığınız mikro besinlerden daha iyi faydalanmanızı sağlar.

Ayrıca kaynayan su kullanmak veya karışımı kaynatmak da bu tariften alacağınızı faydayı azaltacaktır. 70 Derecenin altında tutmaya çalışmak karışımın içerdiği mikro besinlerin zarar görmemesi için ideal olacaktır.

Sağlıklı tariflerinizin devamını bekliyoruz 🤍

Esenlikler,

Harika bir tarif, küçük bir ekleme yapmak istiyorum.

Zerdeçala rengini veren ve onu aşırı sağlıklı yapan madde en güçlü antioksidanlardan biri olan Kurkumindir. başlıca Kurkumin olmak üzere bu karışımın içerisinde bulunan pek çok faydalı madde yağda çözünür ve biyoyararlanımını arttırmak için bu karışıma ufak miktarda yağ ekleyebilirsiniz. Tercihen 1 tatlı kaşığı zeytinyağı bu karışımdan aldığınız mikro besinlerden daha iyi faydalanmanızı sağlar.

Ayrıca kaynayan su kullanmak veya karışımı kaynatmak da bu tariften alacağınızı faydayı azaltacaktır. 70 Derecenin altında tutmaya çalışmak karışımın içerdiği mikro besinlerin zarar görmemesi için ideal olacaktır.

Sağlıklı tariflerinizin devamını bekliyoruz 🤍
Eklemeniz için çok teşekkür ederim. Çok güzel bilgiler edindim, mutlaka uygulayacağım.
Tariflerimi denedikçe ve olumlu sonuç aldıkça paylaşacağım 🧘‍♀️ 🍃

Nane (1 kaşık kadar)
Limon (1 dilim kadar)

Bu karışımın adı atom çayı bizim çay ocağında var, ben hergün çalışıyorum dinlenmek nedir bilmiyorum, şöyle bir hafta yatsam varya, yemin ederim ne dinlenirim hasta oluncada çalışıyorum, sadece geceleri dinleniyorum,

Nane (1 kaşık kadar)
Limon (1 dilim kadar)

Esenlikler
Tarifiniz çok güzel bu tarifi daha az malzeme ile yapmak isteyen olursa karabiber limon ve bal kullabilir sadece öksürüğü direkt kesiyor :)

Esenlikler
Tarifiniz çok güzel bu tarifi daha az malzeme ile yapmak isteyen olursa karabiber limon ve bal kullabilir sadece öksürüğü direkt kesiyor :)

Eklemeniz için teşekkür ederim. Evet gerçekten de doğru kullanıldığı takdirde sadece 2-3 malzeme bile hastalığımızı iyileştirebiliyor.

tarife gerek yokki kelle paça çorbası, ölüyü ayağa kaldırır, ölmüş adama içirin ayağa kalksın

Evet, içinde çok fazla antioksidan, vitamin ve mineraller bulunmakta. Bu yüzden gerçekten de çok faydalı olabiliyor. Eğer daha fazla dinlenmek isterseniz;
Derin transa girip daha sonra olumlama yapıp sonra yatabilirsiniz.

Esenlikler

Fiziksel sağlığın düşmesi ile kötü gezegensel etkilerin de sizi ve iradenizi olumsuz yönde etkileyebileceğini unutmayın.Sağlıklar ilgili uzmanlaşmış Tanrı/ça'ların ritüellerini yapmak (Lord Valefor ve Lord Asclepius) da iyileşmenize fayda sağlayacaktır.Duygusal sağlığınıza da daima dikkat etmeniz zor süreçlerden geçmenizi kolaylaştırır.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back