Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Eşya kutsama

Hype0

Member
Esenlikler, umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.

Üzerinde kara güneş ve sowilo rünü olan bir kolye aldım. Bu kolyeyi bana başarı getirmesi için büyü yapıp/kutsayıp takabilir miyim? Ceval evetse nasıl kutsayabilirim?

Thersthara said:
Hype0 said:
Esenlikler, umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur.

Üzerinde kara güneş ve sowilo rünü olan bir kolye aldım. Bu kolyeyi bana başarı getirmesi için büyü yapıp/kutsayıp takabilir miyim? Ceval evetse nasıl kutsayabilirim?

Esenlikler,

36/111/333/666 Sowilo titretip Kolyenizi o enerji ile şarj edebilirsiniz. Başarı için aynı sayılarda Fehu'da kullanılabilir. (Fehu daha maddesel başarılar ile alakalıdır. Yine destek olması için Kaun kullanılabilir ancak her şartta Sowilo iş görecektir.)

Bu dediklerim dışında kolyenizi Satanik mavi enerjiler ile doldurup kutsayabilirsiniz. Akrep dolunayı yaklaşıyor, Akrep dolunayında ''Ritüel Eşyalarını Kutsama'' yaparak kutsayabilirsiniz. Tabi sadece bir kolye için yapmak yerine bütün eşyalarınızı da kutsamış olursunuz.

Kutsama için: https://spirituelsatanizm.org/rituel-esyalarini-kutsamak-ve-guclendirmek/

O kolye üzerine titretilecek veya yapılacak her şeyi bitirdikten sonra, kolyeyi sağ elinize alıp istediğiniz amaç yönünde afirmasyon yapabilirsiniz. Afirme ederken o kolyenin canlı ve parlak altın renginde parladığını imgeleyin. İstiyorsanız bunu güneş altında yapın ve her nefes aldığınızda güneşten altın enerjilerin indiğini, her nefes verdiğinizde ise kolyenin içine girdiğini imgeleyin.

İstiyorsanız bunu birkaç gün arka arkaya devam ettirebilirsiniz. Size kalmış, ihtimaller sonsuz.

İyi geceler.
Teşekkür ederim yanıtın için. Malesef sunak ve tütsü imkanım yok sadece mum yakıp Şeytan'a sesleneceğim. İki sorum var: tam dolunay sırasında mı yapmam lazım ve kolye hangi elemente giriyor?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back