Bu duyuru, Yüksek Rahip Hooded Cobra 666'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.
Tanrılar ailemizdeki herkese esenlikler,
Kendimizi ve Tanrılarımızı ileriye doğru evrimleştirmenin ilk büyük adımını büyük bir mutlulukla sizlere duyuruyorum. Satanas’ın Sevinci ile yeni bir döneme ve döngüye giriyoruz ve bundan böyle artık Zeus’un Tapınağı olarak adlandırılacağız.
Önceki alan adlarımız, mevcut alan adımızla birlikte var olmaya devam edecektir. Yeni alan adımız https://www.templeofzeus.org olacaktır.
Aşağıda, bu güncelleme ile ilgili bir sunum yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.
-Yüksek Rahip Hooded Cobra 666
Tanrılar ailemizdeki herkese esenlikler,
Kendimizi ve Tanrılarımızı ileriye doğru evrimleştirmenin ilk büyük adımını büyük bir mutlulukla sizlere duyuruyorum. Satanas’ın Sevinci ile yeni bir döneme ve döngüye giriyoruz ve bundan böyle artık Zeus’un Tapınağı olarak adlandırılacağız.
Önceki alan adlarımız, mevcut alan adımızla birlikte var olmaya devam edecektir. Yeni alan adımız https://www.templeofzeus.org olacaktır.
Aşağıda, bu güncelleme ile ilgili bir sunum yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.
Şu sırayla gidiyoruz: Yeni alan adları, tam estetik güncellemesi, İsim ve Logo değişikliği, yeni bilgiler (bundan böyle çok daha sık gelecek) ve dahası. Zaman çizelgemizin akışındaki bu değişikliği tam olarak açıkladığım aşağıdaki videonun keyfini çıkarın. Özümüzde ya da öğretilerimizde hiçbir değişiklik yapmıyoruz, sadece güncelliyor ve evrim geçiriyoruz.
Yakında planlanacak resmi bir AMA [Çevirmen Notu: Ask Me Anything (Bana İstediğini Sor) etkinliği.] olacak, böylece tüm sorular, endişeler ve gelecekteki diğer hedeflerimiz tam olarak yanıtlanacaktır. JoS'ta temelde hiçbir şey değişmiyor ve her şeyin ne denli iyi, doğru ve gelişmiş olacağını göreceksiniz. Şu andan itibaren hem daha üst düzey içerikler hem de diğer tüm formlarda çok sayıda güncelleme gelecek.
Düşman yüzünden tanımlanmak, kısıtlanmak, yanlış algılanmak, saldırıya uğramak ve iftiraya maruz kalmak zorunda olduğumuz dönem geride kaldı. Tanrıların etrafındaki tüm dipsiz karanlığı yok ediyorum. Artık düşmanın dipsiz karanlığından ve onların yüzyıllardır bitmek bilmeyen yalanlarından uzakta, gerçek karanlığa ve gerçek ışığa sahibiz.
İnsanlığın orijinal dini artık düşmanın hiçbir etiketine, iddiasına ya da ifadesine uymayacaktır. Tarihi geçmişimizi kucaklayacağız, lâkin şu anda yeniden kurulmuş olarak ilerliyoruz.
Biz onlardan evveldik ve artık onların bizim hakkımızdaki değersiz İbrahimi iddialarına cevap verme oyununu oynamayacağız. Düşman şu andan itibaren geçersiz ve önemsizdir.
Yeni bir döneme giriyoruz. Herkes hoş geldi ve gelin birlikte ilerleyelim. Aşağıda Zeus’un Tapınağı'nın duyurusuna ilişkin bir video bulacaksınız.
-Yüksek Rahip Hooded Cobra 666