Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Duyuru] Yule'niz Kutlu Olsun 2024 + 21-23 Aralık Tarihleri Arasında Satanas Baba için Takvim

Sonne

Moderator
Bu duyuru, Yüksek Rahibe Lydia'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Tüm Spiritüel Satanistlerin Yule'si Kutlu Olsun, kutsanmış olmanız ve keyifli bir Yule sezonu geçirmeniz dileğiyle!

Önümüzdeki 3 gün boyunca (21-23 Aralık tarihleri arası, yani Kış Gündönümünden Şeytan'ın Gününe) Şeytan'ın Gücü Ritüeli yapıyoruz. Biraz daha fazlasını yapmak isteyenler Şeytan’ın İlahisi ile Topluluğu Kutsama Ritüelini de yapabilir, ancak kendinizi tükenme noktasına kadar zorlamayın. Yapabildiğinizi mutlulukla yapın.

Element uygulamasında olanlar için, ritüellerinizi JG'lerimiz ve benimle birlikte yapabilirsiniz. (Her zamanki planlanmış zamanım, bu yazının yazıldığı saatten itibaren 6 buçuktur, ancak bu günlerde daha fazla katılmak için ekstra zaman ayıracağım), Yüksek Rahip Hooded Cobra zamanı varsa gelebilir. Element uygulamasında değilseniz, endişelenmeyin, bunları sizin için ne zaman uygunsa o zaman yapabilirsiniz ve ritüeliniz bu günler içinde hepimizin ürettiği güce katkıda bulunacaktır :)

Kayre Satanas Baba!

"Çoğu çalışma, özellikle Yule'de ve tüm gündönümlerinde ya da ekinokslarda daha etkili olacaktır. Ancak Ay küçülme evresindeyse, 40 günlük uzun bir çalışmaya başlamak zorunda değilsiniz. Bu dönemde tek seferlik çalışmalar yapabilir veya hâlihazırda devam ettiğiniz bir çalışmayı güçlendirme yoluna gidebilirsiniz."

Bilgi için Yüksek Rahibe Lydia'ya teşekkürler.

Bu duyuru, Yüksek Rahibe Lydia'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Tüm Spiritüel Satanistlerin Yule'si Kutlu Olsun, kutsanmış olmanız ve keyifli bir Yule sezonu geçirmeniz dileğiyle!

Önümüzdeki 3 gün boyunca (21-23 Aralık tarihleri arası, yani Kış Gündönümünden Şeytan'ın Gününe) Şeytan'ın Gücü Ritüeli yapıyoruz. Biraz daha fazlasını yapmak isteyenler Şeytan’ın İlahisi ile Topluluğu Kutsama Ritüelini de yapabilir, ancak kendinizi tükenme noktasına kadar zorlamayın. Yapabildiğinizi mutlulukla yapın.

Element uygulamasında olanlar için, ritüellerinizi JG'lerimiz ve benimle birlikte yapabilirsiniz. (Her zamanki planlanmış zamanım, bu yazının yazıldığı saatten itibaren 6 buçuktur, ancak bu günlerde daha fazla katılmak için ekstra zaman ayıracağım), Yüksek Rahip Hooded Cobra zamanı varsa gelebilir. Element uygulamasında değilseniz, endişelenmeyin, bunları sizin için ne zaman uygunsa o zaman yapabilirsiniz ve ritüeliniz bu günler içinde hepimizin ürettiği güce katkıda bulunacaktır :)

Kayre Satanas Baba!

Harika birgün Mutlu Bayramlar, Umarım 2025 hepimiz için iyi bir yıl olur. Yaşasın Şeytan!

Bayramınız da sizler kadar tatlı geçsin kardeşlerim. Bakın o kadar zencefilli tarçınlı kurabiye yaptım, eşe dosta dağıttım ama hiç bir SS kardeşime veremedim; içim buruk. Lakin Altın Çağ yaklaşıyor, o gün geldiğinde sizin için de bunlarda kiloyla yapacağım.

Tanrılar hepimizi kutsasın, mutlu yıllar 🍪🎄 Kayre Şeytan!

Bayramınız da sizler kadar tatlı geçsin kardeşlerim. Bakın o kadar zencefilli tarçınlı kurabiye yaptım, eşe dosta dağıttım ama hiç bir SS kardeşime veremedim; içim buruk. Lakin Altın Çağ yaklaşıyor, o gün geldiğinde sizin için de bunlarda kiloyla yapacağım.

Tanrılar hepimizi kutsasın, mutlu yıllar 🍪🎄 Kayre Şeytan!
afiyet olsun

Tüm kardeşlerimin Yule bayramını en içtenlikle kutluyorum.Umarım ki gelecek yıl bizim için ilerletici bir yıl olur, dilerim ki her yılda kendimizi bir üst noktaya koyabilecek bir hale gelebiliriz. 🎄🎄
Şeref ve güç ebediyen Şeytan'a atfolsun!

Ritüeli yaparken kendimi garip hissettim biraz. Ama çok güzeldi. Sonrasında Satanizm’in gerçekliğinin ciddi manada bilindiği bir dünyayı hayal ettim. Belki eşlerimiz, çocuklarımız. Beraber bir Satanist aile tablosu. Bu hayatımızdaki ömrümüz umarım bu tür şeyler yaşamaya yeter ya. Kayre Şeytan!

Yule gelmeden önce 10 gün boyunca, Şeytanın gücü ritüelini yaptım, son akşamda 3 rituelide yaptım, birde bir kâğıda ŞEYTAN Babadan ricalarımın olduğu bir kâğıda yazdım, iki kırmızı mum yaktım, sonra kağıdı yaktım mutfak lavobosundan suyla akıttım, sonne bey nehire atın diyor da, nerde nehir en yakın nehir kilometrelerce yol var, mutfak lavobosundan suyla akıtmak saygısızlıkmı ? bilmiyorum onun için soruyorum, geçen sene adandığım kâğıdın külünü, saklıyorum jiletide saklıyorum, bunudamı saklasaydım, bilmediğim den soruyorum SS.orgda yazıyor saygılı bir şekilde imha edin, bir saygısızlık etmedim bilmiyorum doğrumu yanlış mı yaptım

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back