Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Duyuru] Yaklaşan Satanas'ın Sevinci Logosu ve Web Sitelerinin Estetik Güncellemesi Hakkında + Güncelleme

Sonne

Moderator
Bu duyuru, Yüksek Rahip Hooded Cobra 666'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Benim anlayışıma dayanan bu Logo, Tanrıların Gücünü kapsamaktadır ve Tanrıları onu kutsamaya ve aynı zamanda gerçekleşmesine yardımcı olan herkesi kutsamaya davet ediyorum: JG BlackOnyx ve JG Alchemist verilen yönergeler doğrultusunda bunu gerçeğe dönüştürmek için çalıştılar.

Bunun Tanrıların gücünü dünyaya açıkça göstereceğine inanıyorum.

1729547057172.png

Bu yazıyı, ailemizdeki herkesi Satanas’ın Sevinci’nde yapılacak yenilikler hakkında bilgilendirmekten büyük mutluluk duyarak yazıyorum. Satanas’ın Sevinci’nin logosu, sitelerimizin tüm ağlarında güncellenecektir. Ne için olduğumuzu ve ne hakkında olduğumuzu daha iyi bir şekilde ifade etmek istiyoruz.

Bunlardan sonra, sonunda düzeltilecek olan birçok yanlış anlama artık olmayacaktır. Elbette sürekli olarak Tanrıları sabote etmeye çalışan düşman ve anlamsız ön yargılara sahip olup, 1-2 sayfayı okumaktan aciz birçok insan nedeniyle yaptığımız güncellemeler, burada ne için bulunduğumuzun kavramalarını çok daha kolay hâle getirecek. İnsanların Tanrılara ihtiyacı var ve onları, onlardan uzak tutan detaylar düzeltilecek.

Biz de halkımızın daha iyi temsil edilmesini istiyoruz. Tanrılar hakkındaki korkunç anlayışların ve dünyada bulunan hemen hemen her Yahudi anlatısına cevap vermemiz için bizi sürekli duvara dayayan saçmalıkların zamanı sona eriyor. Tanrılar öne çıkıyor ve Yahudilerin ürettiği kavramlar çökecek. Tanrılar asla “kötülükle” ya da düşmanın iddia ettiği tüm saçmalıklarla ilgili değildi.

Tanrıları takip eden son derece düzgün insanların bitmek tükenmek bilmeyen iftiralara katlanmak zorunda kalması ve sanki dengesiz bir Yahudi filminde yaşıyormuşuz gibi hortlaklar ve keçiler hakkında cevap vermek zorunda kalması artık söz konusu olmamalıdır. Buramıza kadar geldi. Tanrılar hakkındaki netlik öne çıkarılmalıdır.

Satanas’ın Sevinci’nin Yeni Logosu, Yahudi zulmü ve yanlış anlaşılma döneminden, hepimizin birlikte yarattığı bir netlik çağına Satanas’ın Sevinci için geçiş törenini temsil edecektir. İnsanların bilinçaltlarını arındırmalarını ancak aynı zamanda Tanrıların mirasını düşman bağlamının dışına taşımalarını istiyoruz.

Bundan hiçbir şey kazanmıyoruz, sadece insanları başarılı bir şekilde, Netflix ve Film türü korkular aracılığıyla programlayarak Tanrılardan uzaklaştıran düşman kazanıyor.

Ayrıca (benim gibi) bazı insanların temel Satanik estetiği sevdiğinin de farkındayım. Karanlığı ve tüm bunları seviyorum, kişisel olarak hoşuma giden bir estetik. Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz, ancak Tanrıların imajı daha düzgün ve her şey ile örtüşen bir şekilde olacak. Düşman tasvirleri, insanları korkutmak için kasıtlı olarak yapılmış sınırlı tasvirlerdir.

Bunun etrafında bir pop kültürünün varlığı oldukça geçicidir. Buna geçmişin bir ürünü olarak saygı duyacağız, ancak aynı zamanda ebedi geçmişimize ve önümüzde uzanan geleceğe de geçmeliyiz. Eskilerin sahip olduğu orijinal Tanrı tasvirleri bunu on binlerce yıllık bir farkla aşmaktadır.

Keçiler iyidir, ancak Satanas'ın Sevinci'nin yeni Logosu iki önemli unsura sahip olacaktır: Zeus'un Başı, Kutsal İsim olan Satanas ve ne olduğumuzun açıklaması: Tanrıların Meclisi. Zeus'un Başı Tanrıların (Beelzebul) nihai otoritesinin sembolüdür, Satanas İsmi ise Tanrı'nın İsmi ve Nihai Gerçekleşme Mantrasıdır ve bu ikisi birleştiğinde, buraya kimlerin geldiğini ve hangi nedenle gelindiğini özetleyecektir: Yola olan adanmışlıklarıyla neye yaklaşacaklarını.

İnsanlar hâlâ düşman tarafından duygusal olarak programlandıkları ya da herhangi bir şeyi okuyup anlayacak zekâdan yoksun oldukları için bazı şeylere inanıyorlar. Bu, yardım etmeye ya da kurtarmaya çalışacağımız bir kategori değildir; onlar yapılabileceklerin ötesinde lanetlenmişlerdir. Ancak tepkisel duygularla yanlış yönlendirilen fakat yine de daha fazlasını öğrenme yeteneğine sahip olanlar, ne hakkında olduğumuzu çok daha net bir şekilde anlayabileceklerdir.

Kadim Tanrılara taptığımız gibi oldukça açık olan noktaların sürekli olarak tekrarlanması, diğer pek çok fayda ve olumluluk gibi logonun kendisi tarafından düzeltilecektir. Hiçbir olumsuzluk mevcut değildir. İnsanlık bizim ne olduğumuzu açıkça öğrenmek üzere. Birçok insan 2 sayfa okumaya zahmet edemez. Yakın gelecekte hiçbir mazeret kalmayacak.

Elbette tüm bu süreç boyunca Satanas’ın Sevinci’nin tüm orijinalliğini ve yapısını koruyor, her şeyi daha iyi hâle getiriyor ve Satanas’ın Sevinci için belirlenmiş olan sağlam ve değiştirilemez zemini geliştiriyoruz.

Ayrıca Ağımızdaki tüm siteleri estetik açıdan güncelliyoruz ve burada, siteler ve güncellemeler konusunda en mükemmel işleri yapan Sonne’ye, Maelstorm’a ve JG BlackOnyx'e teşekkür etmeliyim. JG Power of Justice de içerikleri düzenleme konusunda olağanüstü bir iş çıkararak siteleri hatasız ve kusursuz hâle getirdi.

Bu sayede Satanas'ın Sevinci’ni yükseltiyoruz. Tüm platformlarımızın güzelliği ve işlevsellik düzeyi Satanas'ın Sevinci tarihinde daha önce hiç olmadığı kadar yüksek olacak. Herkes bu mükemmelleştirilmiş siteleri paylaşmaktan ve dağıtmaktan gerçekten gurur duyacak.

Chandrasukraya ile bu ve diğer birçok konu üzerinde yorulmadan çalışan Yüksek Rahibe Lydia tarafından Kütüphanenin gelişmiş arama, indeksleme ve kategorilendirmesini içeren içerik güncellemeleri ve daha fazla güncelleme de yolda. Kendisi ve pek çok konuda aynı anda özveriyle çalışıyor. Tanrıları öne çıkarabilmek için herkes çok çalışıyor; başaracağız.

Ayrıca ana Satanas’ın Sevinci sitesinde gerçekleşmekte olan büyük bir ana güncelleme var, bu da kendi zamanında duyurulacak. Tüm bunların 2024 yılı sonundan önce, muhtemelen Aralık ayından çok daha önce tamamlanacağını tahmin ediyoruz.

Bu sadece başlangıç. Önümüzdeki birkaç gün içinde olağanüstü olacak tam güncellemeleri bekleyin.

-Yüksek Rahip Hooded Cobra 666

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back