Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Duyuru] RTR Takvimi Erken Sonuçlandı - BÜYÜK ZAFER!

Maelstorm

Member
Bu duyuru, Yüksek Rahibe Lydia'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Tanrılar bana bir görev vermişti. Bunun 9 gün süreceğini düşünüyordum, ancak herkesin çabaları sayesinde yarı zamanda başardık. Bu takvime katılan her biriniz, çabalarınız için çok teşekkür ederiz. Takvim artık tamamlandı, bu yüzden Yüksek Rahip Hooded Cobra yeni bir Tanrı ritüeli yayınlayana değin geriye kalan zamanda dinlenin.

Ve şimdi bazı önemli ve heyecan verici haberler - Bu RTR'lere 10 yıl önce başladık. Yüksek Rahibe Maxine (artık bize Leydi Maxine olarak biliniyor) bunları yarattı ve bazılarını da Yüksek Rahip Hooded Cobra oluşturdu, 3 bölümlü Nihai RTR'nin son bölümü (Yahudi Savunmasını Parçalama) de dahil olmak üzere…

Ve artık işimiz bitti! 10 yıllık uzun RTR takvimlerinden ve bazı üyelerin her gün RTR yapmasından sonra, artık esasen tamamız. Bu hedefimizde başarılı olduk. Artık RTR'leri sadece Yahudi bayramlarında yapacağız ve Nihai RTR de ayda bir kez yapılabilir (bununla ilgili daha fazla bilgi aşağıda). Bunlar, tabiri caizse, devam eden lanetleri ortadan kaldırmak için cilalama olarak yapılacak, oysa önceki yıllarda yapılan RTR'lerin tümü, o zamanlarda devam eden lanetlerin yanı sıra derinlemesine gömülmüş olan Tevrat lanetlerini ve büyülerini ortadan kaldırmak içindi, bu yüzden farkı hayal edebilirsiniz. Kaldırmamız gereken çok şey vardı ve sonunda kaldırdık. Artık sadece gerektiğinde, grup olarak bakım cilası atacağız.

Hepiniz kendinizi tebrik edin. Bu büyük bir zafer oldu. Tevrat lanetlerini ve büyülerini tamamen yok ettik. Dışarıda hâlâ beyni yıkanmış birçok insan var, ancak bundan sonra Tanrı ritüellerimiz ve Outreach aktivizmi çabalarımız önceliğimiz olacak.

Şu andan itibaren haberleri Satanik bir gözle takip edin. İstikrarsızlık ve kaosun yaşanmaya devam edeceğini bilin, bu yüzyıllardır süren ve artık kaldırılmış olan lanetlerin bir sonucu olarak tamamen doğaldır. İnsanların kafası hâlen karışık olacak. İnsanlar hâlen önceki düşünce kalıplarını takip ediyor olacak, ancak artık daha net düşünebilecek ve bakabilecekler. Alışkanlıkların yeniden ayarlanması zaman alacaktır, özellikle de JoS'ta yaptığımız gibi meditasyon ve büyü bilgisine sahip olmayanlar için.

Ama her şey daha iyi olacak.

Nihai RTR'yi her gün yapan herkese, artık bırakabilirsiniz. Eğer bunu ruhunuzdaki lanetleri kaldırmak için kullanıyorsanız, bunun yerine başka bir yöntem uygulayabilirsiniz. Özellikle de bunu uzun süredir yapanların bir molaya ihtiyacı var.

Bundan sonra RTR'leri sadece Yahudi bayramlarında yapacağız. İsteğe bağlı olarak, öngörülebilir gelecekte ayda bir defalığına Nihai RTR yapmak için bize katılabilirsiniz. Bu önceden Element Sanal Tapınağı sohbetinde ve bu forumlardaki ritüel sohbetinde duyurulacaktır.

Salı gününden beri yaptığım görevi kısaca ve basitçe açıklamak gerekirse: Grup çalışmalarından sonra, bazı Tanrılarımızın yardımıyla günde 3 kez lanetleri ve ölü Tevrat enerjisini derinlemesine kaldırıyorum (daha önce gerekli becerileri kazanmıştım). Bu yalnızca, Nihai RTR'yi yaparak yardım etme konusundaki tüm çabalarınız sayesinde mümkün oldu. Benim açımdan yorucu bir çalışma oldu. Ama bunu yaptığım için çok mutluyum.

Tekrardan, bu programa katıldığınız için her birinize teşekkür etmek istiyorum :)

Kayre Satanas, ve bize tüm yardım eden Tanrılar!

RTR'ler artık gerekli olmadıkça yapılmayacağı için Yüksek Rahibe Lydia'ya, Tanrılara RTR sözü olanların ne yapması gerektiği sorulmuş.

Yüksek Rahibe Lydia'nın cevabı şu şekilde:

Element'te sorulan bir soruya cevap vermek gerekirse, eğer herhangi biriniz bir Tanrı'ya yardımları karşılığında belirli bir miktarda RTR yapma sözü verdiyse, belki Tanrı'ya bunun yerine bir Tanrı ritüeli yapıp yapamayacağınızı sorabilir veya belki de Sowilo ya da Wunjo gibi bir rünü titretip onlara enerji gönderebilirsiniz. :)

BU TAM ANLAMIYLA MÜKEMMEL BİR HABER. Gerçekten çok mutlu oldumm. Harika bir haber. Kurucumuz Maxine'nin bir Tanrıça olması da çok güzel bir haber oldu benim için. Sonunda pis Yahudi lanetinden kurtulduk. 🌟🌟

Bu habere gerçekten çok sevindim. Artık dünyamız pislik enerjiden temizlendiğine göre Tanrı ve Tanrıçalarımızın ritüellerini enerjisel olarak çok daha temiz bir atmosferde yapabilir, dünyaya daha güzel katkılar sağlayabiliriz. Daha kolay bir şekilde gelişir ve daha kolay bir şekilde ritüelleri tezahür ettirebiliriz. Hepimize kutlu olsun 🔥🎇

Maalesef ki hiç yapmadım ama son zamanlarda yapmak istiyorum. Ancak ne vakit yapıcağımı tam olarak bilmiyorum yani herkesin belirli sürede yaptığı tarih mi var yoksa kafama göre yapabilir miyim gün bir vakitte ?

RTR'yi ne için yapmak istediğinize göre değişir.

Eğer ruhunuzdaki lanetleri kaldırmak için yapmak istiyorsanız, bunun yerine başka çalışmalar uygulayabilirsiniz.

Ruhani savaşa destek vermek için yapmak istiyorsanız, bunu zaten ekstra darbe gerektiğinde grup RTR'ları şeklinde yapacağız. Ayrıca konuda belirtildiği gibi ileri tarihlerde, her ay bir defaya mahsus olacak şekilde Nihai RTR yapabiliriz. Böyle bir durumda Element'te ve forumdaki ritüel sohbetinde duyuru yapılacak. Biz de Türk kardeşlerimiz için hatırlatma geçeriz.

Eğer sadece RTR yapmak ve nasıl bir şey olduğunu deneyimlemek istiyorsanız, bunun bir problem olacağını düşünmüyorum. RTR yapabilirsiniz ama auranızı temizlediğinizden ve koruma auranızı sıkı tuttuğunuzdan emin olun. Ayrıca kendinizi çok yoğun RTR seansları ile yormamaya çalışın. RTR'ler artık gerektiğinde yapılacağı için minimal tutabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back