Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Duyuru] Dikkatli Olmak, Tetikte Kalmak

Maelstorm

Member
Bu duyuru, Yüksek Rahibe Lydia'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

Mars şu anda gerilemede. Bununla ilgili konuda yazdığım gibi, çoğunuz muhtemelen bundan kötü bir etki görmeyeceksiniz.

Ancak genel olarak, auranızı her gün temizlemeye devam edin. Eğer herhangi bir gri enerji hissederseniz, hemen temizleyin. Eğer etrafınızda başka insanlar varsa, üzerinizde/içinizde Güneş ışığını imgelemeye başlayabilirsiniz, bu en azından biraz yardımcı olacaktır.

Çoğu insan hayal kurarak, müzik dinleyerek ya da çevresiyle ilgisi olmayan bir şey düşünerek etrafta dolaşır. Yakın zamandaki bir tartışmayı düşünmek, bir televizyon programını düşünmek vb. Sonuçta bu, etrafta herhangi bir potansiyel tehlike olup olmadığına bakılmaksızın size hiçbir şekilde yardımcı olmaz.

Seneler evvel kötü bir Güneş Dönüşü yılı geçirdim, bu yüzden dışarıda yürürken müzik dinlememe ve tamamen çevreme odaklanma kararı aldım. Bu zaten yapılması gereken harika bir zihinsel egzersizdir, odaklanmanızı ve konsantrasyonunuzu artırmanıza ve konsantrasyon sürenizi uzatmanıza yardımcı olacaktır. Zihinsel dayanıklılığın çoğu insan için her hâlükârda güçlendirilmesi gerekir. Çok az sayıda insan güçlü bir zihinsel dayanıklılığa sahiptir.

Bu Mars Gerilemesini çevrenizle ilgili farkındalığınızı artırmak ve genel kötü şans gibi düşük titreşimli olayların ortaya çıkmasını engelleyen günlük enerjinizi artırmak için bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz.

Bu nedenle, kendinizi dışarıda yürürken veya araba kullanırken bulduğunuzda, çevrenize mümkün olduğunca, bütünüyle, daha fazla dikkat edin. Tuhaf olan her şeyi not alın. Genel olarak çevrenizin farkında olun.

Enerjinizi yüksek tutmak için gün boyunca küçük çalışmalar yapabilirsiniz.

5 Tibetli Yoga ve Güneş'i Selamlama da yapmak için harikadır ve hızlıdır. Bunları internette bulabilirsiniz. Ben her zaman Tibet Yogasında ayakta daire çizme kısmını atlayıp diğer 4'ünü yaptım. Nefes egzersizleri hızlı ve kolaydır.

Ve sezgilerinizi (“içgüdüler” diye bir deyimimiz vardır) veya Koruyucu Demonunuzdan gelen işaretleri dinleyin.

Herkese mutlu ve güvenli bir Yule sezonu dilerim. :)

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back