Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

[Duyuru] 21-29 Ocak için Nihai RTR Takvimi

Maelstorm

Member
Bu duyuru, Yüksek Rahibe Lydia'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

23 Ocak’tan itibaren Ay, Akrep burcunda küçülecek, ardından Oğlak ve Kova burçlarında küçülecek. Ayın 29’undaki Yeni Ay’a değin (29’u da dahil olmak üzere toplamda 9 gün) Nihai RTR ile sert bir şekilde ilerleyeceğiz.

Genelde Nihai RTR'yi sadece kendi üzerindeki lanetleri kaldırmak için yapanlara ithafen, bu 9 gün boyunca bunu dünya için yapacağız. Yaşanan tüm karışıklıklar Tevrat'taki lanetlerden kaynaklanıyor. Bunu ortadan kaldırmamız gerekiyor. Dünyayı ve onu daha iyi bir yer hâline getirmeyi düşünün. Kaldırılması gereken tüm yozlaşmayı düşünün. Bu programla sert bir şekilde ilerleyeceğiz ve ardından Tanrı ritüellerine, enerjik olarak çok temiz bir atmosferle, tekrar odaklanacağız.

Zamanınız kısıtlıysa veya Nihai RTR'de yeniyseniz, her titreşim için sadece 1 veya 3 tekrar yapabilirsiniz. Her halükarda etkili olacak ve çabalarımızın geri kalanıyla birleşecektir. Sonrasında auranızı temizlediğinizden emin olun, çünkü lanetler ruhunuzdan çıkarılacaktır ve bunu temizlemek önemlidir.

Zamanlama: Ay Akrep burcuna girdiğinde başlayacağız. Kuzey ve Güney Amerika'da yaşayanlar için bu Salı günü öğlen saatlerinde olacak. Avrupa ve Afrika'dakiler için bu akşam saatlerinde olacak. Avustralya/Yeni Zelanda/Asya'dakiler için Çarşamba sabahı olacak. Kesin zaman için SS Takvimini kontrol edin, ancak bu konuda çok fazla endişelenmeyin, sadece yaklaşık zamanda başlayın ve 9 gün boyunca her gün yapmaya çalışın.

[Çevirmen Notu: Ay, Akrep burcuna Türkiye için 21 Ocak 2025 19:19, Kuzey Kıbrıs için 21 Ocak 2025 18:19 itibarıyla girecektir. Nihai RTR takvimine bu zamanlamaya göre başlayabilirsiniz!]

Ben ve JG'ler (ve vakti olursa belki Yüksek Rahip Hooded Cobra 666), Element Sanal Tapınağında liderlik edeceğiz ve Element'te olmayanlar için forumdaki canlı ritüel sohbetinde bildirimler yayınlayacağız. Bize katılabilir veya sizin için uygun olan zamanda yapabilirsiniz. Başkalarıyla senkronize olamıyorsanız endişelenmeyin, sadece yapabildiğiniz zaman yapın ve yine de etkili olacaktır.

[Çevirmen Notu: Forumdaki Sohbet sayfasına girdikten sonra "Live Rituals" odasını seçtiğinizden emin olun!]

chat ss.png

Üyelerin Mars gerilemesini soracağını bildiğim için söylüyorum: bu bizi etkilemeyecek. Mars gerilemesi lanet atmak için kötüdür, biz lanetleri geri alıyoruz. Aslında bu, bu programı sıkıca yapmamız için iyi bir zaman çünkü düşman bizi pek lanetleyemeyecek ve lanetleri onlara geri tepecek.

Nihai RTR 3 bölüm:

Daha az zamanı olanlar için sadece ilk bölüm:

Esenlikler şimdi şöyle bir sorun yaşıyorum nihai rtrde, telefonla girdiğim için ibrani yazıları karalamaya indigim zaman, yazıları kaydiramiyorum, kaç defa nihai rtr yapmaya çalıştım olmadı, yazıları aşağı kaydiramiyorum, devam edemiyorum bu sefer bütün yazılar siliniyor lütfen yardımcı olun Kayre ŞEYTAN !

Esenlikler şimdi şöyle bir sorun yaşıyorum nihai rtrde, telefonla girdiğim için ibrani yazıları karalamaya indigim zaman, yazıları kaydiramiyorum, kaç defa nihai rtr yapmaya çalıştım olmadı, yazıları aşağı kaydiramiyorum, devam edemiyorum bu sefer bütün yazılar siliniyor lütfen yardımcı olun Kayre ŞEYTAN !
1 parmakla karalayabilirken iki parmağınızla yaptığınızda sayfayı kaydırabilirsiniz, en azından bende öyle oluyor. Deneyip cevap yazmayı unutmayın.

1 parmakla karalayabilirken iki parmağınızla yaptığınızda sayfayı kaydırabilirsiniz, en azından bende öyle oluyor. Deneyip cevap yazmayı unutmayın.
Çok teşekkür ederim dostum, Duatın Tanrı/çaları seni kutsasın, oluyor öyle bende kaç defa rtr yapmaya çalıştım olmadı, Teşekkürler

Bu duyuru, Yüksek Rahibe Lydia'nın forumlardaki yazısından çevrilmiştir.

23 Ocak’tan itibaren Ay, Akrep burcunda küçülecek, ardından Oğlak ve Kova burçlarında küçülecek. Ayın 29’undaki Yeni Ay’a değin (29’u da dahil olmak üzere toplamda 9 gün) Nihai RTR ile sert bir şekilde ilerleyeceğiz.

Genelde Nihai RTR'yi sadece kendi üzerindeki lanetleri kaldırmak için yapanlara ithafen, bu 9 gün boyunca bunu dünya için yapacağız. Yaşanan tüm karışıklıklar Tevrat'taki lanetlerden kaynaklanıyor. Bunu ortadan kaldırmamız gerekiyor. Dünyayı ve onu daha iyi bir yer hâline getirmeyi düşünün. Kaldırılması gereken tüm yozlaşmayı düşünün. Bu programla sert bir şekilde ilerleyeceğiz ve ardından Tanrı ritüellerine, enerjik olarak çok temiz bir atmosferle, tekrar odaklanacağız.

Zamanınız kısıtlıysa veya Nihai RTR'de yeniyseniz, her titreşim için sadece 1 veya 3 tekrar yapabilirsiniz. Her halükarda etkili olacak ve çabalarımızın geri kalanıyla birleşecektir. Sonrasında auranızı temizlediğinizden emin olun, çünkü lanetler ruhunuzdan çıkarılacaktır ve bunu temizlemek önemlidir.

Zamanlama: Ay Akrep burcuna girdiğinde başlayacağız. Kuzey ve Güney Amerika'da yaşayanlar için bu Salı günü öğlen saatlerinde olacak. Avrupa ve Afrika'dakiler için bu akşam saatlerinde olacak. Avustralya/Yeni Zelanda/Asya'dakiler için Çarşamba sabahı olacak. Kesin zaman için SS Takvimini kontrol edin, ancak bu konuda çok fazla endişelenmeyin, sadece yaklaşık zamanda başlayın ve 9 gün boyunca her gün yapmaya çalışın.

[Çevirmen Notu: Ay, Akrep burcuna Türkiye için 21 Ocak 2025 19:19, Kuzey Kıbrıs için 21 Ocak 2025 18:19 itibarıyla girecektir. Nihai RTR takvimine bu zamanlamaya göre başlayabilirsiniz!]

Ben ve JG'ler (ve vakti olursa belki Yüksek Rahip Hooded Cobra 666), Element Sanal Tapınağında liderlik edeceğiz ve Element'te olmayanlar için forumdaki canlı ritüel sohbetinde bildirimler yayınlayacağız. Bize katılabilir veya sizin için uygun olan zamanda yapabilirsiniz. Başkalarıyla senkronize olamıyorsanız endişelenmeyin, sadece yapabildiğiniz zaman yapın ve yine de etkili olacaktır.

[Çevirmen Notu: Forumdaki Sohbet sayfasına girdikten sonra "Live Rituals" odasını seçtiğinizden emin olun!]

View attachment 5499

Üyelerin Mars gerilemesini soracağını bildiğim için söylüyorum: bu bizi etkilemeyecek. Mars gerilemesi lanet atmak için kötüdür, biz lanetleri geri alıyoruz. Aslında bu, bu programı sıkıca yapmamız için iyi bir zaman çünkü düşman bizi pek lanetleyemeyecek ve lanetleri onlara geri tepecek.

Nihai RTR 3 bölüm:

Daha az zamanı olanlar için sadece ilk bölüm:
Muhteşem çeviri için teşekkür ederim Maelstorm Bey.

Kurallar ve kriterler tam olarak ne bilmiyorum ama artık yetkili olmanızın vakti gelmedi mi?! Sizden başka hak eden biri var mı bilmiyorum.

Orijinal ritüel konusunda bir kardeşimiz, RTR'lerin Satanizm'e yeni olanlar tarafından yapılıp yapılamayacağını sormuş.

Bu konuda %100 emin değilim, ancak forumlarda bir yerde RTR'lerin en az 6 aylık istikrarlı bir Spiritüel Satanizm pratiğinden sonra başlatılması gerektiğini okudum. Bu da şu soruyu gündeme getiriyor. Yeni üyeler için bu takvime katılmak güvenli midir? Böyle bir takvime katılırken en kötü senaryoda ne beklemeliler?

Türk forumlarında yeni üyeler daima bulunduğu için onlara ithafen yanıtı çeviriyorum.

Yüksek Rahibe Lydia'nın cevabı şu şekilde:

Bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.

Yeni üyelerin öncelikle kendilerini dengelemeleri daha iyi olacaktır. Ancak 3 ila 6 ayı geçtiyseniz, bunu sadece 1'er tekrarla deneyebilirsiniz. Sonra, auranızı temizleyin ve koruma auranızı her gün, hatta günde iki kez yapın. Zihninizin dengede olduğundan emin olun.

Akıl hastalığına yatkınsanız, bu takvime katılmamak en iyisi olabilir.

Bununla birlikte, olabilecek en kötü senaryo, eskisi kadar kötü olmayacaktır. Düşman saldırıları eskiye kıyasla oldukça azaldı. Yaklaşık 5 yıldır büyük ölçüde düşüş gösterdiler, hepsi de yıllar boyunca RTR'lerle gösterdiğimiz çabalar sayesinde. Hatta Yüksek Rahibe Maxine yaklaşık 5-7 yıl önce birkaçımıza e-posta göndererek düşman saldırılarının azalacağını söyledi ve biz de bunu fark ettik. Büyük ölçüde azaldı. Kimse bizim 10-15 yıl önce yaşadıklarımızı yaşamayacak.

Zihninizi dengede tutun, RTR sonrası yapacak eğlenceli bir şeyler bulun. Her gün meditasyon yapmaya devam edin, egzersiz de zihne çok yardımcı olur.

RTR yapmak lanetleri kaldıracaktır, bu nedenle bu programdan dolayı yorgun hissedebilirsiniz. İhtiyacınız oldukça dinlenin, gerekirse daha fazla uyuyun.

Ve her zaman olduğu gibi, işler çok zor görünüyorsa, Koruyucu Demonunuza seslenin! Onun kim olduğunu bilmiyorsanız, Şeytan'ı çağırın, O'nun mührüne odaklanın ve Koruyucu Demonunuzdan size yardım etmesini isteyin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back