Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Duygusal çalışma

sersem

New member
Duygularım tam bir bipolar gibi çalışıyor, bunun için yapabileceğim bir çalışma var mıdır? Daha stabil ve sağlıklı hale getirebilmek için.

Bu hatayı bende çok yapıyorum her şeyi ritüellere bağlıyarak ama bence her şeyi de bunlara bağlamamalıyız
Birazda kendimiz çabalamalıyız her sorun çıktığında büyü ve başka şeylere danışmak zayıf yapar bizi bu benim kendi fikrim tabi ki ben böyle düşünüyorum
Kendimi geliştirmem lazım
Biraz düşünüp sorguluyabilirsiniz ben niye böyleyim diye doktora gittiniz mi ? bipolar hastalığınız falan var mı ? nasıl oluyor mesela mutluyken bir anda mutsuzmu oluyorsunuz ?

İnsan yürümek için iki bacağını kullanır ve problemleri çözmek de bu dinamizme tabidir. Ruhani çözümler ve maddesel alemdeki eforlar, kendimize daha iyi bir hayat yaratmamız için yürüdüğümüz bu yoldaki iki bacağımızı temsil ederler. Yürümeye isterseniz sol bacağınızla başlayın, isterseniz de sağ bacağınızla; daima, bir sonraki adımı diğer bacakla atmanız gerekir. Tek bacağınızla en fazla ne kadar geniş bir adım atabilirsiniz ki? Bunun bir sınırı vardır ve insan ya bu iki bacak arasındaki ritmi kullanarak ilerler ya da uyuşukluğun kurbanı olur.

Söz konusu duygusal iyileşme çalışmaları olduğunda, burada yapılan şey sadece ruhani bir müdahale ile duyguların tezahür biçimini iyileştirmek değildir. Evet, bunu yaparsınız ama daha da önemlisi, kendinizi bu duyguları fark etmek ve onlar üzerine çalışmak için gerekli olan zihinsel duruma da yükseltirsiniz. Sonuçta insanın kendini sorgulaması, duygularını anlamlandırabilmesi ve onları iyileştirmek için gereken kararlılığı toplaması çok zorlu bir süreçtir.

Zira duygular, bir açıdan bakıldığında, mantığa zıt çalışır. Yani salt mantığı devreye alarak veya iradeyi kullanarak duyguları ancak bir yere kadar kontrol edebilir, belli bir aşamaya kadar bastırabilirsiniz. Duygusal kararsızlık ve bununla birlikte gelen diğer zihinsel durumlar; mantığı zehirler, kişiyi yoldan saptırır ve gerekenler yapılmazsa mutlak çöküşe gebe olur.

Sözün özü, ruhani çalışmalara başvurmak insanı "zayıf" yapmaz, bu çarpık egonun bir düşüncesidir ve yüksek seviyeli eylemler ile üstesinden gelinmesi gerekir.

İnsan yürümek için iki bacağını kullanır ve problemleri çözmek de bu dinamizme tabidir. Ruhani çözümler ve maddesel alemdeki eforlar, kendimize daha iyi bir hayat yaratmamız için yürüdüğümüz bu yoldaki iki bacağımızı temsil ederler. Yürümeye isterseniz sol bacağınızla başlayın, isterseniz de sağ bacağınızla; daima, bir sonraki adımı diğer bacakla atmanız gerekir. Tek bacağınızla en fazla ne kadar geniş bir adım atabilirsiniz ki? Bunun bir sınırı vardır ve insan ya bu iki bacak arasındaki ritmi kullanarak ilerler ya da uyuşukluğun kurbanı olur.

Söz konusu duygusal iyileşme çalışmaları olduğunda, burada yapılan şey sadece ruhani bir müdahale ile duyguların tezahür biçimini iyileştirmek değildir. Evet, bunu yaparsınız ama daha da önemlisi, kendinizi bu duyguları fark etmek ve onlar üzerine çalışmak için gerekli olan zihinsel duruma da yükseltirsiniz. Sonuçta insanın kendini sorgulaması, duygularını anlamlandırabilmesi ve onları iyileştirmek için gereken kararlılığı toplaması çok zorlu bir süreçtir.

Zira duygular, bir açıdan bakıldığında, mantığa zıt çalışır. Yani salt mantığı devreye alarak veya iradeyi kullanarak duyguları ancak bir yere kadar kontrol edebilir, belli bir aşamaya kadar bastırabilirsiniz. Duygusal kararsızlık ve bununla birlikte gelen diğer zihinsel durumlar; mantığı zehirler, kişiyi yoldan saptırır ve gerekenler yapılmazsa mutlak çöküşe gebe olur.

Sözün özü, ruhani çalışmalara başvurmak insanı "zayıf" yapmaz, bu çarpık egonun bir düşüncesidir ve yüksek seviyeli eylemler ile üstesinden gelinmesi gerekir.
Teşekkür ederim yazınız için haklısınız tabi ki ama benim düşüncem bu yönde
Bugün şu rüyayı gördüm ne anlama geliyor ? ilişkim kötü gidiyor büyüye mi uğradım ? gibi şeylerle artık en ufak olaylarda bile sorun olduğunu düşünüp çalışmalara başlıyarak büyüden ve destekten başka kendi sorunlarını çözemeyen biri olarak durucaz birazda biz kendimiz bir şeyler yapalım fiziksel olarak Tanrı adayıyız sonuçta
Bende yardım olarak yapıyorum tabiki bazı şeyler sağlıkta olsun derslerde olsun forumdaki dostlarımdan da yardım istiyorum saolsunlar hepsi çok cana yakın ve yardımcı oluyor sadece en ufak şeyi bile bu yönde düşünmiyelim demek istedim mesela dışarıda benimle kimse sohbet etmez konuşmaz herkes kaçar benden ne diyim şimdi üzerimde lanet mi var diyim benle alakalı demek bu durum soru soran dostlarıma bir şey demiyorum gerçekten yardıma ihtiyaçları olabilir sadece düşüncemi söyledim teşekkürler dinlediğiniz için 🙏

Teşekkür ederim yazınız için haklısınız tabi ki ama benim düşüncem bu yönde
Bugün şu rüyayı gördüm ne anlama geliyor ? ilişkim kötü gidiyor büyüye mi uğradım ? gibi şeylerle artık en ufak olaylarda bile sorun olduğunu düşünüp çalışmalara başlıyarak büyüden ve destekten başka kendi sorunlarını çözemeyen biri olarak durucaz birazda biz kendimiz bir şeyler yapalım fiziksel olarak Tanrı adayıyız sonuçta
Bende yardım olarak yapıyorum tabiki bazı şeyler sağlıkta olsun derslerde olsun forumdaki dostlarımdan da yardım istiyorum saolsunlar hepsi çok cana yakın ve yardımcı oluyor sadece en ufak şeyi bile bu yönde düşünmiyelim demek istedim mesela dışarıda benimle kimse sohbet etmez konuşmaz herkes kaçar benden ne diyim şimdi üzerimde lanet mi var diyim benle alakalı demek bu durum soru soran dostlarıma bir şey demiyorum gerçekten yardıma ihtiyaçları olabilir sadece düşüncemi söyledim teşekkürler dinlediğiniz için 🙏
Bende bazen rüyamda, birisini görüyorum o kişiyle o gün ya telde konuşuyorum, yada yolda rastlıyorum, böyle şeyler oluyor, veyahut diyelim bir semtte çalışıyorum o semtte gene iş yapıyorum, bazen peşpeşe aynı tür işler oluyor, veyahut bazı garip tesadüfler yaşıyorum, rüyamda gördüğümü ertesi günlerde yaşıyorum, ona benzer şekilde, tam zıttıda oluyor, bunlara takılmıyorum hiçde umursamıyorum, Tanrılara şükürler olsun, beni kul olmaktan kurtardıkları için, rüyam da ne görürsem göreyim hiçde umrumda değil, TANRILAR dan başka da hiçbişey umrumda değil, çevremdeki insanlara sinir oluyorum, hepsi bağnaz andropot, bunlar beni sinir ediyor ...

Bende bazen rüyamda, birisini görüyorum o kişiyle o gün ya telde konuşuyorum, yada yolda rastlıyorum, böyle şeyler oluyor, veyahut diyelim bir semtte çalışıyorum o semtte gene iş yapıyorum, bazen peşpeşe aynı tür işler oluyor, veyahut bazı garip tesadüfler yaşıyorum, rüyamda gördüğümü ertesi günlerde yaşıyorum, ona benzer şekilde, tam zıttıda oluyor, bunlara takılmıyorum hiçde umursamıyorum, Tanrılara şükürler olsun, beni kul olmaktan kurtardıkları için, rüyam da ne görürsem göreyim hiçde umrumda değil, TANRILAR dan başka da hiçbişey umrumda değil, çevremdeki insanlara sinir oluyorum, hepsi bağnaz andropot, bunlar beni sinir ediyor ...
Haklısınız abi her yer andropot dolu ama Aslan koyunların görüşleriyle kendini meşgul etmez
Bu forumda bizim gibi bir sürü insan var o yüzden mutluyum gündelik hayatınızda sinir yapmayın kendinize bende stres yapıyorum çünkü hiç iyi gelmiyor sağlığa

Haklısınız abi her yer andropot dolu ama Aslan koyunların görüşleriyle kendini meşgul etmez
Bu forumda bizim gibi bir sürü insan var o yüzden mutluyum gündelik hayatınızda sinir yapmayın kendinize bende stres yapıyorum çünkü hiç iyi gelmiyor sağlığa
Stresin başlıca bilimsel zararları: Saç dökülmesi, kalp krizi, anskiyete bozukluğu, obsesif kompulsif bozukluk ve türevleri.

Stresin başlıca bilimsel zararları: Saç dökülmesi, kalp krizi, anskiyete bozukluğu, obsesif kompulsif bozukluk ve türevleri.
Stresi önlemek için doğa yürüyüşüne çıkabilir, sorumluluklarınızdan uzaklaşabilir ya da eğer şehir beni bunalıma sokuyor diye düşünüyorsanız kırsal kesime taşınabilirsiniz. Unutmayın ki doğa her derdin şifasıdır. İnsanların anayurdu şehirler değil bizzat doğanın kendisidir. Bu yüzden doğa anaya gösterilen saygı bizzat doğa ana tarafından saygı gösteren kişiye sunulmaktadır.

Duyguları etkileyen önemli bir faktör ise tüketilen bir önemli faktör ise tüketilen yiyeceklerdir. Özellikle herbisitlere (ot öldürücülere) maruz kalmış besinler duygular bir yana alzheimer gibi hastalıklara yol açabilmektedirler. Tükettiğiniz besinlerin doğal olduğundan emin olmak ve eğer emin değilseniz yeşillik tüketiminden kaçınmak sağlığınız için fazlasıyla yararlı olacaktır.

Makarna, nuddle gibi yiyecekler de mono sodyum glutamat (çin tuzu) içermektedirler. Mono sodyum glutamat da aşırı zararı olan bir katkıdır. Eğer makarna tüketmek istiyorsanız hazır makarnalardan ziyade hamurunu kendiniz kesip makarnayı yapmanız sağlığınız için çok faydalı olacaktır. Makarnayı ben de çok severim bunu belirtmeliyim lakin bu sevgi gerçekten onu beğendiğimizden değil beynimize mutluluk sağlayan çin tuzundan kaynaklıdır.

Ek olarak daha fazla mineral için yemeklerinize kaya tuzu koyabilirsiniz. Kaya tuzu harici tuzu asla tavsiye etmiyorum.

Yumurta konusuna gelirsek, ne yazık ki çoğu yumurtalar da sağlıksızdır. Çünkü yetiştirici şirketler tavukların doğada gezinip yeşilliklerden beslenmesinden ziyade onları sürekli yemler ile besleyip daha kolay yumurta edinme derdindedirler. Eğer imkanınız varsa kendi beslediğiniz küçükbaş hayvanlardan edindiğiniz yumurtaları tüketmeniz daha faydalı olacaktır, ya da kasaba ve köylerden de yumurtaları edinebilirsiniz.

Ek olarak, duygularımızı sadece besinler değil duygularımızı ve psikolojimizi çevremiz ve iletişimde olduğumuz şahıslar da önemli ölçüde etkilemektedir. İnternette iletişim halinde olduğunuz şahısların psikolojik durumlarının yerinde olduğundan da emin olmalısınız. Zira "üzüm üzüme baka baka kararır" atasözü gibi sizler de iletişim kurduğunuz şahıslardan büyük ölçüde etkilenebilirsiniz. NSFW içeriklerin de beyne aşırı fazla zararlı olduğunun da altını çizmeliyim.

Sağlıklı, mutlu ve iyi bir yaşam dilerim. 💫

Eğer Covid aşısı olduysanız içeriğindeki grafen maddesi kalbinizi dondurabilme etkisine sahiptir bu nedenle iyiliğiniz asla fazla soğukta bulunmayın. Fazla soğukta bulunmak sağlığınızı kötü bir şekilde etkileyebilir. Birçok insan içeriğindeki grafen nedeniyle kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiştir. Covid aşıları Yahudilerin bir tuzağıdır.

Bu arada cümlelerimde kelime tekrarı ve yazım yanlışları gibi hatalar meydana gelmiş. Bunlar için lütfen kusuruma bakmayın.

Ne yapalım, abi stressiz yaşanır mı, millet akıl krizi, geçiriyor.Hayat mücadelesi veriyoruz, andropotlara karşı.Bende zaten, anksiyete opsersif kompolsit, saçlarım ağardı, onlar artık bana vız geliyor. Onlar hikaye, insanları kandırıyorlar, işte sen hastasın git, psikoloğa 5000 milyar ver, rahatla ben o parayı verince, aklımı hep kaybederim

Ne yapalım, abi stressiz yaşanır mı, millet akıl krizi, geçiriyor.Hayat mücadelesi veriyoruz, andropotlara karşı.Bende zaten, anksiyete opsersif kompolsit, saçlarım ağardı, onlar artık bana vız geliyor. Onlar hikaye, insanları kandırıyorlar, işte sen hastasın git, psikoloğa 5000 milyar ver, rahatla ben o parayı verince, aklımı hep kaybederim
Dininizden kimseye asla bahsetmeyin. Andrapodları bırakın kendi çayırlarında otlasınlar. Umarım en kısa zamanda tüm sorunlarınız biter. Sağlıcakla ve iyilikle kalın. Haklısınız, psikiyatri ve psikolog ücretleri aslında devlet tarafından karşılanmalıdır.

Burada demek istediğinizi anlıyorum, yalnız düşüncelerinizi yanlış özneye yönlendiriyorsunuz. Problem hiçbir zaman büyüde, ruhani destekte veya bağlantılı diğer pratiklerde değildir. Tüm bu ruhani enstrümanlar, insanın yükselişinde kullanabileceği araçlardır. Eğer silahınızı yanlış yere ateşlerseniz veyahut yanlış şekilde ateşlerseniz, silahı suçlayabilir misiniz yoksa o silahı kullanan kişiye mi bakarsınız? Duruma böyle yaklaşmaya çalışın zira şu anki algılayış biçiminiz, son derece çarpık bir kavrayış olmakla beraber, sizi ruhaniyetten de uzaklaştıracaktır.

Yukarıda belirttiğim gibi ruhaniyet bir bacak, maddiyat ise diğer bacaktır. İkisi birbirinden ayrılamaz veya birbirinden bağımsız düşünülemez. Dolayısıyla "sorunlarını ruhaniyet olmadan çözemeyen biri olmak" gibi bir durum söz konusu değildir. Böyle bir insanın varlığı, zaman içerisinde kendi kendini geçersiz kılacaktır. Zira ruhaniyetin yapısı gereği, sorunlarını ruhani pratiklerle çözebilen birinin fiziksel âlemde de eyleme geçebilen biri olması beklenir. Eğer kişi tek bacağını kullanarak yürümekte ısrar ederse, yürüyemez. Ancak ve ancak belli bir mesafe kat edebilir, ardından zerre bile olsa yol alamaz. Madalyonun hiçbir zaman tek bir yüzü yoktur.

Eğer Covid aşısı olduysanız içeriğindeki grafen maddesi kalbinizi dondurabilme etkisine sahiptir bu nedenle iyiliğiniz asla fazla soğukta bulunmayın. Fazla soğukta bulunmak sağlığınızı kötü bir şekilde etkileyebilir. Birçok insan içeriğindeki grafen nedeniyle kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiştir. Covid aşıları Yahudilerin bir tuzağıdır.
Ben aşı olmadım, şükürler olsun ŞEYTANA,

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back