Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Dinlediğin zaman her şeyin konuşması

nothingness

New member
Herkese esenlikler diliyorum, başlıktan anlaşılabileceği üzere, eşzamanlılık ve farkındalık üzerine ve bunların nasıl ileri seviyelere taşınabileceği hakkında bilgilenmek istiyorum.
Hepimiz hayatımızda böyle durumlar yaşıyoruzdur örnek vermek gerekirse, bir soru aklıma takılıyor ve bunun üzerine bazı çözümler arıyorum sonrasında, izlediğim bir dizi veya filmde o konu hakkında bazı cevaplar alıyorum. Aradığım sorular hakkındaki cevapları bazen bir insan tarafından,bazen titreşimler yolu ile,bazen sayılar aracılığı ile, müzikler, aldığım ürünler,hayvanlar, rüyalar hemen hemen hayatın her bölümünde karşıma çıkıyor. Özellikle gün içinde farkındalığıma dikkat ettiğimde,her şeyin iletişim kurmaya çalıştığını deneyimliyorum. Bu durumların ileri seviyelerinde Tanrılar ile iletişimin derinleşmesine dair çok heyecanlı ve sevinçliyim. Bu durumları hızlandırabilecek çalışmalar yapmalımıyım,yoksa her şeyin zamanı olduğunu kabul edip,akışta kalmaya devam mı etmeliyim?

Bunlar gerçekten tehlikeli olabilecek pratikler ve kişinin gerçeklikten kopmasına bile yol açabilirler. Sağlam bir temelle ilerlemek ve her şeyde mana aramamak sizin yapmanız gereken şeydir.

Gerçekten manalı bir şey ile karşılaşırsanız, zamanla çakralarınızın da gelişmesiyle, bunu hissi olarak kavrarsınız. Aksi durumda, bir avuç deliden farkımız kalmazdı.

Bir zamanlar,gerçeklikten bağlantım kopmuştu. O yüzden meditasyonlarıma özenli ve disiplinli bir şekilde devam etmeye çalışıyorum. Zira hızlı bir gelişim artık tedirgin ettiği için, sürekli nasıl ilerlemem gerektiği hakkında bilgilenmeye çalışıyorum.

Bir zamanlar,gerçeklikten bağlantım kopmuştu. O yüzden meditasyonlarıma özenli ve disiplinli bir şekilde devam etmeye çalışıyorum. Zira hızlı bir gelişim artık tedirgin ettiği için, sürekli nasıl ilerlemem gerektiği hakkında bilgilenmeye çalışıyorum.
mümkün olduğunca görmezden gelmeye çalışın. spritüelizm gerçeklikten kopmek değildir, gerçekliğin açıklamadığı şeyleri açıklamak, görmektir. gerçeklikten kopmanız hiç sağlıklı bir şey değildir. aksine sizi daha kötü yerlere sürükler. esen kalın!!!

mümkün olduğunca görmezden gelmeye çalışın. spritüelizm gerçeklikten kopmek değildir, gerçekliğin açıklamadığı şeyleri açıklamak, görmektir. gerçeklikten kopmanız hiç sağlıklı bir şey değildir. aksine sizi daha kötü yerlere sürükler. esen kalın!!!
Tavsiyeleriniz için teşekkür. Tüm SS'ler esen kalsın:)

Birisi var bana anlatıyor, ufo gördüm diyor hehe diyorum geçiyorum, urmahlar varmış boyutlar arası falan filan bir yolu yok bir pratiği yok tamamen bilinmezlik kaos

Bunlar gerçekten tehlikeli olabilecek pratikler ve kişinin gerçeklikten kopmasına bile yol açabilirler. Sağlam bir temelle ilerlemek ve her şeyde mana aramamak sizin yapmanız gereken şeydir.

Gerçekten manalı bir şey ile karşılaşırsanız, zamanla çakralarınızın da gelişmesiyle, bunu hissi olarak kavrarsınız. Aksi durumda, bir avuç deliden farkımız kalmazdı.
Denendi, onaylandı, tamamen doğru.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back