Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Dil hakkında ikinci sorum

St Ramiss

New member
Esenlikler, daha önce de yazdığım üzere kendi başıma dil öğrenmenin zor olduğunu fark ettim ve farklı çözüm yolları aradım. Kendimi çok daha iyi geliştirmek adına bir ingilizce kursuna kaydolup olmamak konusunda kararsız kaldım. B1 e kadar 8 8 buçuk ay civarı diyorlar. Burada siz kardeşlerimin de bahsettiği gibi yunancadan önce ingilizcemi geliştirmemin daha doğru olduğunu düşündüler. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Josun antik Yunanca hakkında ne zaman yardıma ihtiyacı olacak bilmiyorum ve geç kalmak istemiyorum. Farklı önerileriniz var mı? Bu sefer kayıt olursam maddi anlamda daha da beter olacağım.... Aah Tanrım

Ve bir de şöyle de yapabilir miyim ingilizce öğrenirken internetten az da olsa Yunanca çalışsam... Antik Yunanca için ne kadar vaktimiz var tahmini olarak? Özel dersler gerçekten çok pahalı

Maddi kazancın sana yetecek kadar iyi olmadığı sürece böyle şeylere girmemen gerektiğini düşünüyorum, internet üzerinden bir süre olsun geliştirebilirsin. Ücretsiz olarak kullanabileceğin bir kaç uygulama ya da YouTube yardımcı olacaktır. Maddi bağlamda kendini yeterli hissettiğinde ve hala ingilizce seviyenden memnun olmadığını düşünürsen bir kursa kaydolabilirsin. Ancak maddi anlamda seni batıracak bir şeyi öncelikle tanrılarımızın isteyeceğini sanmıyorum. Her şeyin yeri ve zamanı var, dil öğrenimi için ek olarak tanrılarımızdan da yardım isteyebilirsin. Dediğim üzere eğer maddi durumun el vermiyorsa bunu önermiyorum.

Ve bir de şöyle de yapabilir miyim ingilizce öğrenirken internetten az da olsa Yunanca çalışsam... Antik Yunanca için ne kadar vaktimiz var tahmini olarak? Özel dersler gerçekten çok pahalı
Şahsi görüşümce önce İngilizce öğrenmeniz her açıdan daha faydalı olacaktır

Şahsi görüşümce önce İngilizce öğrenmeniz her açıdan daha faydalı olacaktır
Peki antik Yunanca için yardım ne zaman olacak çünkü ben yardımcı olacağım. Spiritüel Satanizm ailemize katkı sağlamış olacağım böylece.

Peki antik Yunanca için yardım ne zaman olacak çünkü ben yardımcı olacağım. Spiritüel Satanizm ailemize katkı sağlamış olacağım böylece.
Bu konuda net bir bilgim bulunmuyor. Yüksek Rahip gelecekte antik Yunanca ritüeller olacağından bahsetti ancak herhangi bir detay vermedi. Dil öğrenme konusunda size antik Yunanca’yı örnek olarak söylemiştim.

Antik Yunanca bizlere Tanrılar tarafından verilmiş kutsal bir dildir. Öğrenilmesi her açıdan faydalı olacaktır.

Peki. Tamam. Kendimi her konuda geliştiriyorum diyelim. Dil konusunda da öyle. Peki ben bağış konusunda nasıl yükselme elde edebilirim. Meditasyonlarımı yapıyorum. rituellerimi yapıyorum. Topluma fayda olabilecek olan bilgilerimi kardeşlerimizle paylaşıyorum. Ben bağış konusunda bazı şeyleri yanlış mı biliyorum? İlerleyen zamanlarda bu sistem dünya genelinde yaygınlaşmayacak mı? Ben bağış hariç yapabildiğimin en iyisini yapıyorum. Fakat fiziksel olarak herhangi bir kategoride bulunmuyorum? Sadece yükselebilmek için parasal anlamda mı bağış yapmam gerekiyor? Maddi durumum el verişli değil. Bu konuda çok üzülüyorum.

Peki. Tamam. Kendimi her konuda geliştiriyorum diyelim. Dil konusunda da öyle. Peki ben bağış konusunda nasıl yükselme elde edebilirim. Meditasyonlarımı yapıyorum. rituellerimi yapıyorum. Topluma fayda olabilecek olan bilgilerimi kardeşlerimizle paylaşıyorum. Ben bağış konusunda bazı şeyleri yanlış mı biliyorum? İlerleyen zamanlarda bu sistem dünya genelinde yaygınlaşmayacak mı? Ben bağış hariç yapabildiğimin en iyisini yapıyorum. Fakat fiziksel olarak herhangi bir kategoride bulunmuyorum? Sadece yükselebilmek için parasal anlamda mı bağış yapmam gerekiyor? Maddi durumum el verişli değil. Bu konuda çok üzülüyorum.
Bağış konusundaki takıntınızın bir anlamı yok. Siz bu topluluğun değerli bir üyesisiniz ve içinde bulunduğunuz koşullar çerçevesinde elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Asıl önemli olan da budur.

Bağış konusundaki takıntınızın bir anlamı yok. Siz bu topluluğun değerli bir üyesisiniz ve içinde bulunduğunuz koşullar çerçevesinde elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Asıl önemli olan da budur.
Esenlikler. Teşekkür ederim. Evet gerçekten takıntı yapmamın bir anlamı yok. Şimdi sakin bir kafayla düşünüyorum ve hayat hala devam ediyor. Maddi anlamda elverişli olacağım zaman mutlaka olacak. Bu süre zarfında kendimi geliştirmeye devam etmemi söylüyorsunuz aslında. Kendini geliştirirsen otomatik maddiyattın da eskisi gibi gelişebilir demek istediğinizi çıkardım bu mesajdan. "Siz bu topluluğun değerli bir üyesisiniz" dediğiniz mesajdan da zaten elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz. Tanrılar ve Tanrıçalar zaten sizi bizi biliyor ve tanıyor. Endişe etmeyin . Bağış yapamadığınız için üzülmeyin. Tekrar maddi anlamda düzelmeye bakın zaten istediğiniz yere geleceksiniz mesajını alıyorum. Haklısınız . Bir nebze de olsa gönlümü ferahlattığınız için teşekkür ederim 🙏.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back