Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Demonlardan yardım alma

Erlik Han

Member
Esenlikler,
Artık 11.gün meditasyon yapıyorum ve bazen biraz sınırları aşıyorum meditasyon konusunda. Ben biraz takıntılı birisiyimdir, doğrusu dövüş yeteneklerini çok severim uğraşmışlığımda var. Hangi Tanrılardan yardım almam gerektiğinide biliyorum Botis, Cimeries, Marchosias. Size sorum acaba yardım istesem gelirler mi? Veya sadece dua ederek bile yardım alabilirmiyim kendilerinden? Ayrıca bana ne karşılığında yardım edeceklerine bile bilmiyorum, herşeyi geçtim onlara ne sunabileceğimi dahi bilmiyorum. Veya bana sadece tereddütsüz karşılıksız yardım ederlermi onuda bilmiyorum?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Esenlikler,

Yardıma ihtiyacınız var ise elbette yardım ederler. Ancak yardım istemeden önce kendinize sormanız gereken belirli sorular var.

Gerçekten yardıma ihtiyacınız var mı? Yardım ile elde edeceğiniz şeyi zaten yapabilir misiniz? Yardım isteyeceğiniz durum onları meşgul edecek kadar önemli mi?

Kendinize bu soruları sorduktan sonra hâlâ yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yardım istemenizde hiçbir problem yok.

Bu yardıma karşılık olarak içinizden gelen herhangi bir şeyi/şeyleri onlara sunabilirsiniz. Bu RTR, onları konu alan sanatsal herhangi bir eser veya belirli bir alanda kendinizi geliştirme sözü olabilir. Dikkat etmeniz gereken tek şey karşılık olarak gerçekten yapabileceğiniz bir şey sunmanız.

İyi günler.

Esenlikler,

Yardıma ihtiyacınız var ise elbette yardım ederler. Ancak yardım istemeden önce kendinize sormanız gereken belirli sorular var.

Gerçekten yardıma ihtiyacınız var mı? Yardım ile elde edeceğiniz şeyi zaten yapabilir misiniz? Yardım isteyeceğiniz durum onları meşgul edecek kadar önemli mi?

Kendinize bu soruları sorduktan sonra hâlâ yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yardım istemenizde hiçbir problem yok.

Bu yardıma karşılık olarak içinizden gelen herhangi bir şeyi/şeyleri onlara sunabilirsiniz. Bu RTR, onları konu alan sanatsal herhangi bir eser veya belirli bir alanda kendinizi geliştirme sözü olabilir. Dikkat etmeniz gereken tek şey karşılık olarak gerçekten yapabileceğiniz bir şey sunmanız.

İyi günler.
Efendim rtr nasıl hazırlanır bilgim yok eğer bilsem seve seve hazırlarım. Benim istediğim doğa yasalarından çok doğaüstü yönümü yönetmek hem uzak doğu dövüş sanatı hemde enerjiyi yönlendire bilmek. Biraz bizim üstümüzdeki bir gücün yardıma gerekiyor yani kısaca

Sadece 10 gündür meditasyon yapan birisinin, ruhun enerji yönlendiricileri olan çakraları açmadan böyle konularla uğraşması komiktir.

Önce sitedeki yazıları okuyarak bilginizi artırın ve 40 günlük programı tamamlayın. Ardından bu tür meselelere kafa yormaya başlayabilirsiniz.

Sadece 10 adet kullananın, ruhunun enerji kullanımları olan çakraları açmaktan bu tür konularla uğraşması komiktir.

Önce sitedeki yazıları okuyarak bilginizi artırın ve 40 günlük programı tamamlayın. Daha sonra bu tür meseleler
Anladım efendim peki normal bir duaya karşılık alırmıyız davet etmeden veya çağırmadan işte normal bir dua yapabilirmiyiz?

Anladım efendim peki normal bir duaya karşılık alırmıyız davet etmeden veya çağırmadan işte normal bir dua yapabilirmiyiz?
İlk başlarda standart bir ritüel ile davet etmeniz daha saygılı olacaktır. Zaman geçtikçe ve bağ kurmak istediğiniz Tanrı ile aranızdaki ilişki güçlendikçe ritüel yapmak yerine mühre odaklanıp dua edebilirsiniz.

İlk başlarda standart bir ritüel ile davet etmeniz daha saygılı olacaktır. Zaman geçtikçe ve bağ kurmak istediğiniz Tanrı ile aranızdaki ilişki güçlendikçe ritüel yapmak yerine mühre odaklanıp dua edebilirsiniz.
Teşekkürler efendim

İlk başlarda standart bir ritüel ile davet ettiğinizde daha fazla olacaktır. Zamanın tüketildiği ve bağlanmak istediğiniz Tanrı ile aranızdaki ilişki gücülendikçe ritüel yapmak yerine mühre odaklanıp dua edebilirsiniz.
Efendim bu arada 40 günlük meditasyonun 9-11 programındayım, az önce yaptım ama ciddi anlamda çok yoruldum neden olabilir? Ve ne zaman yapsam yoruluyorum ve uykum geliyor.

Esenlikler,
Artık 11.gün meditasyon yapıyorum ve bazen biraz sınırları aşıyorum meditasyon konusunda. Ben biraz takıntılı birisiyimdir, doğrusu dövüş yeteneklerini çok severim uğraşmışlığımda var. Hangi Tanrılardan yardım almam gerektiğinide biliyorum Botis, Cimeries, Marchosias. Size sorum acaba yardım istesem gelirler mi? Veya sadece dua ederek bile yardım alabilirmiyim kendilerinden? Ayrıca bana ne karşılığında yardım edeceklerine bile bilmiyorum, herşeyi geçtim onlara ne sunabileceğimi dahi bilmiyorum. Veya bana sadece tereddütsüz karşılıksız yardım ederlermi onuda bilmiyorum?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Esenlikler,

Öncelikle anmak dahi olsa her zaman için her tanrı veya tanrıça için Lord ve Leydi ünvanları kullanılır. Bu da bizim onların egemenliklerine ve şahıslarına duyduğumuz saygıyı belirtir. Lütfen buna özen gösterelim.

11. Gündesiniz ve daha fazla adım atmalısınız. Dövüş değil ama savunma sanatları konusunda bir antrenör ile çalışabilirsiniz. Fakat şuan için ruhani olaraksa sadece meditasyonlarınızı düzenli olarak yapmanız icap eder.

Diğer sorularınız cevapları sitemizde mevcuttur arşivden kronolojik olarak okumanızı tavsiye ederim.

İyi geceler.

Esenlikler,

Öncelikle anmak dahi olsa her zaman için onun tanrısı veya düşmanı için Lord ve Leydi ünvanları kullanılır. Bu da bizim egemenliklerine ve kişilerine saygılarını belirtir. Lütfen buna özen gösterelim.

11. Gündesiniz ve daha fazla adım atmalısınız. Dövüş değil ama savunma sanatları konusunda bir antrenör ile çalışabilirsiniz. Ancak mevcut için ruhani olaraksa sadece değişikliklerinizi düzenli olarak gerçekleştirir.

Diğer bölümlerin cevapları mevcut arşivden kronolojik olarak okumanızı tavsiye ederim.

İyi geceler.
Teşekkürler

Esenlikler,

İyi günler.
Belirli bir alanda kendimizi gelistirmek derken satanizm ile ilgili bir konuda mı acaba ?

Belirli bir alanda kendimizi gelistirmek derken satanizm ile ilgili bir konuda mı acaba ?
Herhangi bir konu olabilir. Tanrı/çalarımızın uzmanlık alanları farklıdır ve istediğimiz konuya göre kapısını çalmamız gereken Tanrı/ça değişir.

Örneğin aşk konusunda Leydi Gremory'den daha iyi yardım alabilecekken astronomi alanında da Lord Asmodeus bize daha iyi yardımcı olacaktır.

Bu yardımın sadece maddi konularla sınırlı olmadığını bilmek gerekiyor. Ruhaniyette de spesifik konularda bize daha iyi yardımcı olabilecek Tanrı/çalarımız vardır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back