Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Demonlar insanlara aşık olur mu ?

anonymous042

Member
Merhabalar bazı duyduğumuz efsanelere göre demonlar insanlara aşık olabiliyor ve sevdiği kişiden ayrılmasını sağlayabiliyormuş. bu doğru mudur ?

Bu yazımızı okuyun:

Demek istediğim orda anlatıldığı gibi değil, yani demonlar bizi sevip görüp aşık olup bizi bırakmıyormuş ve sevdiğimiz kişiden ayrılmamızı isteyip onu veya bizi soğutup anlaşmazlık yaşamamızı sağlıyorlarmış.

Demek istediğim orda anlatıldığı gibi değil, yani demonlar bizi sevip görüp aşık olup bizi bırakmıyormuş ve sevdiğimiz kişiden ayrılmamızı isteyip onu veya bizi soğutup anlaşmazlık yaşamamızı sağlıyorlarmış.

Okumadığınız belli. Cevabınız orada bulunuyor:

Ek olarak, başka bahaneler ve büsbütün delüzyon olan şeyler önüme seriliyor. “Ah, bir kız arkadaş edinemiyorum, o hâlde Geçmiş Hayatımda, Duat’tan Kraliçe Elizabeth ile evlenmiş olmalıyım, ve bu yüzden de, kulüp yolunda bir kenar mahalle orospusuyla dans edemiyorum, çünkü Duat’lı Kraliçe Elizabeth aslında astralde benim peşimde geziyor ve karım olmak istiyor ama birlikte enkarne olamıyoruz….”

...

Beraber DÜŞÜNELİM.

Geçmiş yaşamlara uzanan gerçek bağlar, kaçınılmaz bir şekilde bu yaşamdaki ilişkilerinizi mahvedecekleri anlamına gelmez.

Bir insana bir sonraki yaşamında sahiplik iddiasında bulunmanız ve sizinle net bir şekilde iletişim kurmakta zorlanacağı bir boyutta onu tekrardan gönül eğlendirmelik oğlanınız olması için köleleştirmeniz size epey Tanrısal mı yoksa daha çok rahatsız edici bir şekilde İnsani mi geliyor?

Açıkçası böyle birşey yok mu yani ?

Hayır, yok. Tanrılar böyle saçma işlere girişmez. Ayrıca bir Tanrı, bir insanı sevecekse, bu insan zaten uzun süreler onların altında eğitim görmüş ve gelişmiş kişiler olacaktır. Yani bu kişi zaten kendisini tanır ve kendisine bir tanrıçayla ilişkisi olmasının uygun şey olduğunu bilir. Sadece başarısızlıktan ve korkaklıktan dolayı çözümü bir tanrı/çada arayan kişilerin, yine kendi beceriksizlikleri yüzünden endişelenmesine gerek yoktur. Zira Tanrılar, gerçekten Tanrıların yolunda inisiye olmuş ve kendi doğaları, üst bir varlıkla ilişki yaşamak üstüne kurulu kişilerle bu tarz bir ilişki yaşayabilirler.

Doğaları buna aykırı insanlara ise çekim duymayacaklardır.

Yüksek Rahip olacak birisinin, bilgelikle yoğrulmuşken, kendi cinsel yönelimine uymayan birisine aşk büyüsü uygulaması size mantıklı geliyor mu? Bu bile mantıksız gelirken, insanlığı aşmış bir varlığın, aynı düşük düzey işi bir insan üzerinde yapması ne kadar mantıklıdır? Dahası, belirttiğim gibi, bir insanın doğası böyle bir ilişkiye uygun değilken, Tanrı/çalar da çıkıp böyle bir insana böyle bir ilgi duymazlar, bu beklenemez.

Tanrılar insanları sevebilir, Lord Azazel insan bir eş almıştır; fakat hiç bir Tanrı siz hayatınızın aşkını bulmuşken nispet yapar gibi onu sizden uzaklaştırıp size asılmaz. Böyle aşağı eylemleri yapabiliyor olsalardı en başta 'Tanrılığa' ulaşamazlardı.

Bu 'potansiyele' karşın Succubus/Incubus ilişkisine sahip olduğunu söyleyen insanların çoğu kendi kendilerini kandırıp hayallerindeki düşünce formlarına aşık oluyorlar. Buna sahip olduğunu iddia edenlerin büyükçe bir kısmına inanmayın. Potansiyel olarak bu mümkün mü? evet, fakat düşük bir ihtimal. Daha dünyadaki karşı cinslerine tahammül edemeyenler o 'karşı cinsin' mükemmel forma ulaşmış haliyle nasıl uyum sağlayabilir ki? birincil odağınız insan eş seçmek olmalı; fakat bunu biliyorsunuzdur.

Sorunuzun şu yönüne de cevap vereyim, sorduğunuz bu sorudaki "Demonlar insanların sevdiklerini alıp aşık oluyormuş goy!" iddiaları Haham Şekelberg'in ağzından dökülüyor. Hiç de güvenilir kaynaklar değil hani.

Hayır, yok. Tanrılar böyle saçma işlere girişmez. Ayrıca bir Tanrı, bir insanı sevecekse, bu insan zaten uzun süreler onların altında eğitim görmüş ve gelişmiş kişiler olacaktır. Yani bu kişi zaten kendisini tanır ve kendisine bir tanrıçayla ilişkisi olmasının uygun şey olduğunu bilir. Sadece başarısızlıktan ve korkaklıktan dolayı çözümü bir tanrı/çada arayan kişilerin, yine kendi beceriksizlikleri yüzünden endişelenmesine gerek yoktur. Zira Tanrılar, gerçekten Tanrıların yolunda inisiye olmuş ve kendi doğaları, üst bir varlıkla ilişki yaşamak üstüne kurulu kişilerle bu tarz bir ilişki yaşayabilirler.

Doğaları buna aykırı insanlara ise çekim duymayacaklardır.

Yüksek Rahip olacak birisinin, bilgelikle yoğrulmuşken, kendi cinsel yönelimine uymayan birisine aşk büyüsü uygulaması size mantıklı geliyor mu? Bu bile mantıksız gelirken, insanlığı aşmış bir varlığın, aynı düşük düzey işi bir insan üzerinde yapması ne kadar mantıklıdır? Dahası, belirttiğim gibi, bir insanın doğası böyle bir ilişkiye uygun değilken, Tanrı/çalar da çıkıp böyle bir insana böyle bir ilgi duymazlar, bu beklenemez.
Bir kişinin yüksek rahip olması veya yüksek birisi olması, belirli konular hakkında fetva vericeği anlamına gelmez. Kimin düşük kimin yüksek olduğunu veya potansiyeli olduğunu tanrılar bilir. Zamanında ilk adminler bu şekilde pazarlarken neredeydiniz? Sevgili mi yok? Evlenicek birimi arıyorsun? Buyur succubus ve incubus var.
Esenliklerle

Bir kişinin yüksek rahip olması veya yüksek birisi olması, belirli konular hakkında fetva vericeği anlamına gelmez. Kimin düşük kimin yüksek olduğunu veya potansiyeli olduğunu tanrılar bilir. Zamanında ilk adminler bu şekilde pazarlarken neredeydiniz? Sevgili mi yok? Evlenicek birimi arıyorsun? Buyur succubus ve incubus var.
Esenliklerle

Hayır, tam da bu anlama gelir. Zira bu sorumluluğu üstlenmek için rahip oldular. Eğer bu konuda bir şeyler yapmazlarsa, sadece Tanrıların ebedi yargılarını üstlerine çekerler çünkü sorumluluklarını yerine getirmedikleri anlamına gelir.

Tanrılar; beni, sizi ya da bir başkasını sadece nonoş şeylerden bahsedelim diye mi yerleştirip kutsuyorlar, yoksa gerçekten pek çok insanın "acı" bulacağı gerçekler hakkında bilinçlendirmemiz için mi aynısını yapıyorlar?

İnsanların bilinçsizce bir şeyleri pazarlıyor oluşu, bunun düzeltilmeyeceği anlamına gelmez. Eğer her yanlışı yarınlar yokmuşçasına savunsaydık, hangi Gerçekten söz edebilirdik?

Bunun belirli kişilerle de bir ilgisi yok. İnsan, eğer Doğruyu savunacaksa, yeri geldiğinde kendisini de düzeltmelidir. Bunu yapamayan kişi, sadece yalanlar üzerine sözde gerçekleri inşa etmiş olur.

Ayrıca, aynı yazıdan:

Kendinize palavra sıkarak “Rahipler bu oldukça kişisel mesele hakkında görüş sahibi olamazlar” demeyi seviyorsunuz çünkü zayıfsınız ve bu konulardaki delüzyonlarınızda bir hayli rahatsınız. Kişi bu yüzden bir inceleme yapmalıdır. Kendi yüksek benliğiniz olan bir içsel Rahiplik bulunur ve bundan da kolayca kaçamayacaksınızdır. Buyurun, benim gönderimi kenara atıp kurtulabilirsiniz.

Succubus, ıncubus eğer böyle birşey yoksa, bunu neden gündeme getiriyorlar, SS.org bu konu hakkında ayrıntılı bir yazı dahi var, o halde bu yazı orda neden duruyor, orda diyorki ŞEYTAN babaya standart ritüel yaparsın, sonra isteğini söylersin, detaylı şekilde anlatılıyor, böyle bir şey yoksa neden bu konu var, o zaman deyin ki böyle birşey yok, ınsanlar çelişkide kalmasın varmı yokmu ? veya deyin ki böyle birşey var ama ruhen gelişmek vs yükselmek lazım bu işin kısa ve net özeti nedir, bunu anlamak istiyorum, yüksek rahip de net bişey söylemiyor succubus ıncubus diye birşey varmı yokmu, öyle birşey oluyormu olmuyormu oluyorsa şartları nelerdir , Esenlikler

Birde şu var, eğer bir SS isterse insan bir eş istemez, bizler özgür değil miyiz,illa bir insan eş sevgili vs seçmek zorunda değiliz, eğer succubus ıncubus varsa, o yönde kendini geliştirir, bir demon sevgili edinir ne var bunda, illa insanlardan seçmek zorundamıyız?

Succubus, ıncubus eğer böyle birşey yoksa, bunu neden gündeme getiriyorlar, SS.org bu konu hakkında ayrıntılı bir yazı dahi var, o halde bu yazı orda neden duruyor, orda diyorki ŞEYTAN babaya standart ritüel yaparsın, sonra isteğini söylersin, detaylı şekilde anlatılıyor, böyle bir şey yoksa neden bu konu var, o zaman deyin ki böyle birşey yok, ınsanlar çelişkide kalmasın varmı yokmu ? veya deyin ki böyle birşey var ama ruhen gelişmek vs yükselmek lazım bu işin kısa ve net özeti nedir, bunu anlamak istiyorum, yüksek rahip de net bişey söylemiyor succubus ıncubus diye birşey varmı yokmu, öyle birşey oluyormu olmuyormu oluyorsa şartları nelerdir , Esenlikler

Evet, böyle bir şey var lakin sadece gelişmiş insanlar için bulunuyor.

Satanas'ın Sevinci, büyük bir bilgi yoğunluğunda olduğu için, düzenlemeleri tamamlamak vakit alıyor. Fakat her şeyin daha da netleştirileceği güncellemeler yapılacak, merak etmeyin.

Evet, böyle bir şey var lakin sadece gelişmiş insanlar için bulunuyor.

Satanas'ın Sevinci, büyük bir bilgi yoğunluğunda olduğu için, düzenlemeleri tamamlamak vakit alıyor. Fakat her şeyin daha da netleştirileceği güncellemeler yapılacak, merak etmeyin.
Ne güzel işte böyle birşey varsa, SS kendini geliştirsin bir demonla sevgili olsun bunun neresi korkakça, evlenmek aile kurmak çocuk yapmak, bunu herkes yapıyor, asıl korkaklık bir demonla sevgili olma imkanı olupta bunu göze alalamamaktır, bir demonla sevgili olabilmek ne büyük bir nimet, hem dışarıda sevgili bulduk, bize ne yarar, çoğu andropod değilmi? onlarlamı uğraşıcaz kendimden örnek vereyim, evlendim mutsuz bir evliliğim var, çol çocuk için katlanıyoruz, baş rahibin dediği dışarda sevgili bulun eeee evlenin çocuk yapın, andropodlardan ne farkımız kaldı, bunun yerine kendimi geliştiririm bir demonla sevgili arkadaş vs olurum,en azından kendimi kendi ruhumu kurtarırım Esenlikler

Ne güzel işte böyle birşey varsa, SS kendini geliştirsin bir demonla sevgili olsun bunun neresi korkakça, evlenmek aile kurmak çocuk yapmak, bunu herkes yapıyor, asıl korkaklık bir demonla sevgili olma imkanı olupta bunu göze alalamamaktır, bir demonla sevgili olabilmek ne büyük bir nimet, hem dışarıda sevgili bulduk, bize ne yarar, çoğu andropod değilmi? onlarlamı uğraşıcaz kendimden örnek vereyim, evlendim mutsuz bir evliliğim var, çol çocuk için katlanıyoruz, baş rahibin dediği dışarda sevgili bulun eeee evlenin çocuk yapın, andropodlardan ne farkımız kaldı, bunun yerine kendimi geliştiririm bir demonla sevgili arkadaş vs olurum,en azından kendimi kendi ruhumu kurtarırım Esenlikler
Esenlikler, konuyu biraz ters ve yanlış anladığınızı düşünüyorum.

Bir kadının elini tutmayı bile denemediniz, ya da hiçbir şekilde bir kadın için gelişmeye çalışmadınız, ve kendinize öyle bir aşağı değer yüklüyorsunuz ki, gerçek bir partner arayamıyorsunuz, o denli bir korku modundasınız.........Baş rahibin yazısını defalarca okudum, bir kadın için gelişmeye çalışacakmışım, ben niye çalışıyorum ben enayimiyim, kadını baştacı yapacam, kadını göklere çıkaracam, bunu hangi kadın hak ediyor, ne bilecem ben göklere çıkaracam kadınlara yaranmak için didinecem, birde secde edeyim kadına tam olsun,

Herkes bu yolda ilerleyemez. Herkesin doğası da buna uygun değil.

İnsanlar, fiziksel temas ve iletişim bulunmayan bir tanrı/çayla mutlu olmaktan ziyade, kendilerine uygun bir eşle daha mutlu olabilirler. Bu tamamen doğaldır.

Kendi yaşadığınız deneyimler için üzgünüm, fakat yine de kendi doğanızı, içgözlem yoluyla belirleyebilirsiniz. Kötü bir evlilik deneyimi, her zaman bunu göstermeyebilir. İyi bir evlilik deneyimine sahip olsaydınız bile, belki de doğanız farklı olabilirdi. Bu, dediğim gibi, sadece genel durumla ölçülebilecek bir şey değil. Yüksek Rahip Hooded Cobra, bu kararın verilebilmesi için antik zamanlarda Gizem Okullarında 20 yıl gibi uzun bir süre düzenli bir eğitim almaktan bahsediyor.

Bu ciddi bir şey olduğu için, her SS olan da buna uygun değildir. Bunun hem açıkladığım gibi hâlâ hepimizin düşük seviyede oluşuyla ve gerçekten fiziksel dünyada yer alacak bir aile kurma arzusuyla ilgisi vardır.

İnsan doğası ve bilinçaltı, gerçekten karmaşık olduğundan ötürü, bunun kararı gerçekten bu konuda herhangi bir yanılsaması kalmamış, bilinçaltı temiz ve ruhu arınmış birisi tarafından verilebilir. Aynı şekilde, Tanrı ya da Tanrıçalar da, sadece böyle birisini ciddiye alacaktır.

Bir kadının elini tutmayı bile denemediniz, ya da hiçbir şekilde bir kadın için gelişmeye çalışmadınız, ve kendinize öyle bir aşağı değer yüklüyorsunuz ki, gerçek bir partner arayamıyorsunuz, o denli bir korku modundasınız.........Baş rahibin yazısını defalarca okudum, bir kadın için gelişmeye çalışacakmışım, ben niye çalışıyorum ben enayimiyim, kadını baştacı yapacam, kadını göklere çıkaracam, bunu hangi kadın hak ediyor, ne bilecem ben göklere çıkaracam kadınlara yaranmak için didinecem, birde secde edeyim kadına tam olsun,

Bu dediği sözler, bir kadınla ilişki kurmak isteyip bunu beceremeyen insanlar için sarfedilmiş sözlerdir. Başarısızlığa dair korkuları yüzünden böyle bir yola giriyorlar.

Ayrıca bir erkek ve kadın arasındaki ilişki, anlamlı olduğunda güzeldir. Bu konuda iki tarafın da çaba sarfetmesinde bir sorun yoktur lakin zaten en başta "düzgün" insanlardan bahsedilmektedir. Sizin partnerinizi hak etmeniz kadar, onun da sizi hak etmesi önemlidir.

Durumu kendi pencerenizden değil, olması gereken bir yerden incelerseniz, mantıklı sözleri göreceksinizdir.

Bunları siz çocuklara, anlatın yeni yetme gençlere, ben kadınlardan öyle bir darbe yedim ki, filozof oldum ben, sokratese birisi gelmiş sormuş, evleneyimmi demiş sokratese sokrates demişki evlen, ya mutlu olursun ya filozof olursun, heleki bu toplumdaki kadınlar, astral aleme çıkarım da orda yaşarım, orda yuva kurarım daha iyi, yok gerçeklikten uzaklaşıyormuşuzda gerçek bir parter bulacakmışızda, toplumdakiler çokmu gerçek, hayal aleminde yaşarım daha iyi

Bunları siz çocuklara, anlatın yeni yetme gençlere, ben kadınlardan öyle bir darbe yedim ki, filozof oldum ben, sokratese birisi gelmiş sormuş, evleneyimmi demiş sokratese sokrates demişki evlen, ya mutlu olursun ya filozof olursun, heleki bu toplumdaki kadınlar, astral aleme çıkarım da orda yaşarım, orda yuva kurarım daha iyi, yok gerçeklikten uzaklaşıyormuşuzda gerçek bir parter bulacakmışızda, toplumdakiler çokmu gerçek, hayal aleminde yaşarım daha iyi

Negatif deneyimleriniz düşüncelerinizi ve bilinçaltınızı etkilerken gerçekten sizden olan arzularınızı bulamazsınız.

Benim asıl anlatmaya çalıştığım şey bu. Eğer içinizden gelen şeyi doğru bir şekilde öğrenmek istiyorsanız, öncelikle bu deneyimlerden bağımsız şekilde içgözlemle ilerlemelisiniz.

Travmalar ve bu gibi şeyler, bir insanın zihnini etkilerken, o kişi bunlara sahip durumdayken o konu hakkında kendi içinden gelen görüşünü bulamayacaktır.

Buradaki asıl soru, topluluğun ve insanların nasıl olduğundan bağımsız bir şekilde sizin ne istediğinizdir. Bir insanın böyle bir cevabı bulabilmesi için, uzun yıllar meditasyon yapmış olması ve arı, saf bir ruha sahip olması gerekir.

Bu dediğim şey, gerçek arzuyu bulmak-, sadece bu meselede değil, pek çok şeyde geçerlidir. Lord Apollon'un en yüce öğütlerinden "Kendini Tanı", hafife alınacak bir söylem değildir. Meşakkatli bir yolculuğa ve insanın özünü tanımasının uzun ve gerekli, yüksek düzey gelişimine işaret eder.

Fakat daha fazla tartışmamıza lüzum yok. Zira bunların cevabı bende değil, kendi yolculuğunuzda saklıdır.

Bu dediği sözler, bir kadınla ilişki kurmak isteyip bunu beceremeyen insanlar için sarfedilmiş sözlerdir. Başarısızlığa dair korkuları yüzünden böyle bir yola giriyorlar.......Siz oraya öyle bir yazı koyarsanız, bunu herkes ister, ne uğraşacak toplumdaki kadınların peşinden koşmaya, ben tabiki toplumun ve kendi penceremden bakacam, bu gerçeği yaşayan benim, abd deki toplumdan bana ne, kızlar erkekleri parmağında oynatıyor ha keza aynısı çok yakışıklı erkekler içinde geçerli onlarda kızları parmağında oynatıyor, toplumun gerçeği bu deği
Negatif deneyimleriniz düşüncelerinizi ve bilinçaltınızı etkilerken gerçekten sizden olan arzularınızı bulamazsınız.

Benim asıl anlatmaya çalıştığım şey bu. Eğer içinizden gelen şeyi doğru bir şekilde öğrenmek istiyorsanız, öncelikle bu deneyimlerden bağımsız şekilde içgözlemle ilerlemelisiniz.

Travmalar ve bu gibi şeyler, bir insanın zihnini etkilerken, o kişi bunlara sahip durumdayken o konu hakkında kendi içinden gelen görüşünü bulamayacaktır.

Buradaki asıl soru, topluluğun ve insanların nasıl olduğundan bağımsız bir şekilde sizin ne istediğinizdir. Bir insanın böyle bir cevabı bulabilmesi için, uzun yıllar meditasyon yapmış olması ve arı, saf bir ruha sahip olması gerekir.

Bu dediğim şey, gerçek arzuyu bulmak-, sadece bu meselede değil, pek çok şeyde geçerlidir. Lord Apollon'un en yüce öğütlerinden "Kendini Tanı", hafife alınacak bir söylem değildir. Meşakkatli bir yolculuğa ve insanın özünü tanımasının uzun ve gerekli, yüksek düzey gelişimine işaret eder.

Fakat daha fazla tartışmamıza lüzum yok. Zira bunların cevabı bende değil, kendi yolculuğunuzda saklıdır.
Ben kendimi toplumdan soyutladım, ben kendimi geliştirip, kendime bir demon arkadaş sevgili, ne derseniz diyin, insan eşimiz evlendikte ne oldu, hayatımız zindan oldu, kusura bakmayın bu konuda baş rahip e katılmıyorum ŞEYTAN yolu göstermiş, baş rahip, ne diyor evlenin üç çocuk yapın, eee ondan sonra eşşek gibi çalışın monoton bir hayat, yaşayın, baş rahibin dediği andropotlara evlenin, ben bundan sonra eşşeklik yapamam

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back