Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Demonlar hakkında merak ettiklerim

Xaji

Member
Merhaba esenlikler demonlar hakkında 2 sorum olucaktı bunlar benim merak ettiğim şeyler

1) Demonlarımızın özelliklerinde genellikle 11 lejyon yönetir 24 lejyon yönetir gibi yazılar var bunlar ordu birimi gibi mi ? eğer öyleyse bu ordular tam nasıl bir şey Du'at'da yaşıyan varlıklar mı ?

2) Demonlarımızın bazılarında yanlarında hayvanlar oluyor kuş at veya aslan gibi peki bu hayvanlar tam olarak nereden geliyor ? başka bir gezegenden mi ama öylede biraz zor gibi geliyor bana başka gezegende farklı canlılar olur diye düşünüyorum ve bu hayvanlar ölümsüz mü ? onlar nasıl ölümsüz olup demonlara eşlik ediyor

Teşekkürler şimdiden 🙏

Merhaba esenlikler demonlar hakkında 2 sorum olucaktı bunlar benim merak ettiğim şeyler

1) Demonlarımızın özelliklerinde genellikle 11 lejyon yönetir 24 lejyon yönetir gibi yazılar var bunlar ordu birimi gibi mi ? eğer öyleyse bu ordular tam nasıl bir şey Du'at'da yaşıyan varlıklar mı ?

2) Demonlarımızın bazılarında yanlarında hayvanlar oluyor kuş at veya aslan gibi peki bu hayvanlar tam olarak nereden geliyor ? başka bir gezegenden mi ama öylede biraz zor gibi geliyor bana başka gezegende farklı canlılar olur diye düşünüyorum ve bu hayvanlar ölümsüz mü ? onlar nasıl ölümsüz olup demonlara eşlik ediyor

Teşekkürler şimdiden 🙏
1- JoS şu anda bir yenilenme süreci içindedir. Tanrılar ve onlar hakkındaki bilgiler de her geçen gün teker teker yenileniyor ve düzenleniyor. Şu an için Yüksek Rahip'den Lejyonlar ile alakalı bir açıklama gelmedi. Tahminimce bu Lejyonlar o tanrıların emirleri altında bulunan askerler veya başka demonlar olabilir. Bu konuda henüz net ve güncel bir bilgi yok.

2- Bu konu hakkında da net açıklamalar yoktur bu sebeple sadece fikir yürütebiliriz. Muhtemelen astral olarak oluşturdukları hayvanlar olabilir. Ya da belki astral düzlemde hayvan şekline girmiş lesser demonlar da olabilirler. Dediğim gibi sadece fikir yürütebiliriz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back