Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Dün gece gördüğüm rüya

Despina

New member
Merhaba. Rüyamda bir kalenin içindeydim. Her taraf karanlıktı. Benimle beraber bir kadın daha vardı kalenin içinde. Ürkütücü görünüşlü bir kadındı. Bizim gibi pagandı o da. Yanıma geldi sol kolumu kesti ben durmasını söylememe rağmen. Sonra bana dedi ki sol kolun tekrar çıkacak tanrılara güven. Bir süre sonra sol kolum yeniden oluşmaya başladı. Ben de gerçekten sol kolum yeniden çıktı şükürler olsun dedim. Burada sol kol neyi temsil ediyor olabilir, geçmişi mi, duyguları mı neyi?

İki tanımım var. Sol el yolu, okültteki iki yönelimden biri. Bu konuda Yüksek Rahip bizim kendimizi öyle tanımlamadığımızı ama dışarıdan öyle tanımlandığımızı söylemişti: https://ancient-forums.com/threads/the-left-hand-path-and-ourselves.74350/

Yukarıdakini değil, Tarot'ta Büyücü I ve Güç VIII kartındaki anlamındaki haliyle rüyanızda belirdiğini düşünüyorum. Ayrıca Baphomet'e göz atmak isteyebilirsiniz. Bu ikisi tam anlamıyla aynı şey olmasalar da sol el sembolik olarak kişinin bir okültist olarak maddesel dünyaya iradesini ne kadar dikte edebildiğiyle, ruhaniyette ustalığıyla, içgörüsü ve sezgileri ayrıca fiziksel olmayan gücü ile ilgili. Bu pozu profil fotoğrafımda da görebilirsiniz. Aslında nedeninden tam emin değilim, sol el ile gökten almak ve sağ el ile yere yansıtmak gerekmez miydi? Bilmiyorum.

Rüyanızda neyi temsil ettiğini en iyi siz bilebilirsiniz ama duygusal, ruhsal ve zihinsel aleminiz üzerindeki kontrolünüz ile ilgili olduğunu düşünüyorsanız bu Tarot sembolizmi açısından mantıklı olur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back