Hype0 said:
Düşman pisliklerine bulaşmış yakınlarımı bu tuzaklardan nasıl soğutabilirim? Büyü ya da rün var mı?
Her dediğinizi dinlemeleri ve itaatkar olmaları adına bağlama büyüsü yapabilirsiniz. Ancak tek bir seferde işe yarar mı bilmiyorum; bu yüzden 40, 80 ya da 90 gün yaptıktan sonra hemen gidip bir şeyleri açığa çıkarmanızı önermiyorum. Bazı kişiler o kadar batmış oluyor ki bağlama da hâliyle zorlaşıyor. Bu yüzden güvenli kalın ve gözlemlerinizi iyi yapın. Eğer iyi yönde meyve veriyorsa hafiften başlayın, mesela örneğin dinden döndürecekseniz önce siyaset üzerinden gidin ki bir tavırlarını inceleyin.
Büyü ise şu şekilde yapılabilir:
THURISAZ x33
[Kişi ismi veya kişilerin ismi] kalıcı olarak her dediğime uyuyor ve bana karşı uysallaşıyor.
ISA x33
[Kişi ismi veya kişilerin ismi] kalıcı olarak her dediğime uyuyor ve bana karşı uysallaşıyor.
Renk olaraksa korkaklık versin diye sarı kullanabilirsiniz.
--------
Ancak asıl sevdiklerinize istediğiniz için yukarıdaki ek bilgi olarak kalsın ve yeni bir ritüel yaratayım:
Thurisaz x54
[Kişi ismi veya kişilerin ismi] pozitif, sağlıklı ve kalıcı olarak düşman programlarına karşı farkındalık kazanıyor ve benim fikirlerimi benimsiyor. x9
Ehwaz x54
[Kişi ismi veya kişilerin ismi] pozitif, sağlıklı ve kalıcı olarak düşman programlarına karşı farkındalık kazanıyor ve benim fikirlerimi benimsiyor. x9
Renk olaraksa aydınlanma amaçlı auralarını mavi imaje edebilirsiniz. Aynı zamanda bağlılık ve sadakati de yönettiği için hem gerçekleri görmelerine, hem de size uymalarına katkı sağlar.