Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Düşman bir ss aşık olabilirmi

aerya

New member
Bu soru ilginç gelebilir sonuçta insan neden düşmanına aşık olur demi şimdi merak ettim birşey karşı cins ten Yahudi birey sosyal hayatında önceden olmayan birine ilgi duyabilirmi duyarsa bu kişi sonradan ss olursa ne olur

Yahudilerin duyguları olduğunu sanmıyorum ama Centillerle evli olanları var. SS bir kişiyede yanaşamazlar.

Yahudilerin duyguları olduğunu sanmıyorum ama Centillerle evli olanları var. SS bir kişiyede yanaşamazlar.
Yahudilerin doğuştan kötülükleri varda bunu sonradan kırmak münkünmü eğer aşık edip bu durumdan uzaklaştıra bilirmiyim merak etim

İnsanlığın bu duruma gelmesine sebep olan, Tanrılar ile bağımızı kopararak bizleri yanlış yola sürükleyen ve köleleştirmek isteyen düşmana karşı böyle bir his içindeyseniz, tebrikler; tam da onların arzuladığı türde bir köle olmuşsunuz demektir.

Onlar doğaları gereği kötüdür; bu, değiştirilmeye veya düzeltilmeye açık bir durum değildir. Onlar olduğu gibidir ve doğaları budur. Düzeltmeye kalkışmak, tamamen farklı bir şey ortaya çıkarmaktan başka bir sonuç vermez.

Yabancılar da forumlarda bahsetmişti bir Yahudi ile evlenmenin aynı su ile ateşin birleşmesi gibi olacağı ama merak ettiğim bizim cinsel enerjimiz evli iken yahudiye nasıl bir etki yapacağı aslında buda yahudice olucak ama bir yahudiyi pis enerjisini sömürmek mümkün olabirmi

Yabancılar da forumlarda bahsetmişti bir Yahudi ile evlenmenin aynı su ile ateşin birleşmesi gibi olacağı ama merak ettiğim bizim cinsel enerjimiz evli iken yahudiye nasıl bir etki yapacağı aslında buda yahudice olucak ama bir yahudiyi pis enerjisini sömürmek mümkün olabirmi
Sadece kendinize zarar verirsiniz; neden böyle bir şeyi düşünesiniz? Bu tür saçmalıklarla vakit harcamak yerine neden meditasyon yapmıyor ya da daha fazla şey öğrenmiyorsunuz?

Bunları düşünmek yerine bir güç ritüeli yapsaydınız, kendinize daha fazla şey kazandırmış olurdunuz.

Sadece kendinize zarar verirsiniz; neden böyle bir şeyi düşünesiniz? Bu tür saçmalıklarla vakit harcamak yerine neden meditasyon yapmıyor ya da daha fazla şey öğrenmiyorsunuz?

Bunları düşünmek yerine bir güç ritüeli yapsaydınız, kendinize daha fazla şey kazandırmış olurdunuz.
Haklısın da düşmana olabildiğince zarar vermek istiyorum soy ağacını kurutmak istiyorum şuan kendime pek birşey katamakla uğraşmadım ama ana odağım bu aralar düşman üzerine olucak olabildiğince zorlamak istiyorum

Haklısın da düşmana olabildiğince zarar vermek istiyorum soy ağacını kurutmak istiyorum şuan kendime pek birşey katamakla uğraşmadım ama ana odağım bu aralar düşman üzerine olucak olabildiğince zorlamak istiyorum
Kendinizi geliştirmeniz ve daha fazla şey öğrenmeniz, onların asla istemediği ve onlara en büyük zararı veren şeydir; zira yüzlerce yıl boyunca insanlığı hakikatten uzak tutmaya çalıştılar.

Hâlihazırda düşmana karşı astralde kesin bir zafer kazanıldı; tüm lanetler temizlendi ve hiçbir şey onların planladığı gibi ilerlemiyor. Şu an, güç ritüellerine odaklanıyoruz.

Düşmana zarar verip Tanrıları yüceltmek mi istiyorsunuz? Buyurun: Baalzebul'un Gücü Ritüeli, bu ritüeli her gün 1 defa düzenli olarak yapabilirsiniz. Böylece İnsanlığa, dünyamıza ve kendinize muazzam bir faydanız dokunur. Güç ritüelleri Tanrılarımızın enerjilerini dünyada yeniden aktifleştiriyorlar ve bize muazzam kutsamalar hediye ediyorlar. Bu ritüel ile kendinizi ve Zeus babamızı kutsayın!

Düşmana zarar verip Tanrıları yüceltmek mi istiyorsunuz? Buyurun: Baalzebul'un Gücü Ritüeli, bu ritüeli her gün 1 defa düzenli olarak yapabilirsiniz. Böylece İnsanlığa, dünyamıza ve kendinize muazzam bir faydanız dokunur. Güç ritüelleri Tanrılarımızın enerjilerini dünyada yeniden aktifleştiriyorlar ve bize muazzam kutsamalar hediye ediyorlar. Bu ritüel ile kendinizi ve Zeus babamızı kutsayın!
Lord astaroht ve thoth ritüelerini gerçekleştiriyorum mevcut zamanımda asaroth galiba güç thoth bilgelik veriyor diye biliyorum bunun yanında ekstradan güç için baalzebul a mi yönelmeliyim

Lord astaroht ve thoth ritüelerini gerçekleştiriyorum mevcut zamanımda asaroth galiba güç thoth bilgelik veriyor diye biliyorum bunun yanında ekstradan güç için baalzebul a mi yönelmeliyim
3. Bir ritüel fazla gelecektir, eğer zaten Leydi Astarte ve Lord Thoth'un ritüellerini yapıyorsanız bu gayet yeterli.

Konudan bağımsız olarak Leydi Astarte bir Tanrıçadır. Astaroth ismi düşman tarafından ona hakaret amacıyla koyulmuş bir isimdir. Bu ismi kullanmak yerine kendisine Leydi Astarte olarak hitap edebilirsiniz. Keyifli ritüeller dilerim

Pardon bide lord andreas var
Aynı anda düzenli olarak 3 güç ritüeli yapmak ruhunuzu zorlayacaktır. Bu ritüeller muazzam derecede güçlüdürler ve ruhani olarak açık olmayan bir İnsan kendi kendini fark etmeden kızartabilir.

Neden Diş Hekimi ağızınızı uyuşturunca bir süre yemek yemenizi yasaklıyor? bunun sebeplerinden biri, yemek yerken yanlışlıkla dişleriniz ile dilinize ve ağızınızın içine zarar verebilme ihtimaliniz, Diliniz ve ağızınızın içi uyuşuk olduğundan dişleriniz ile fark etmeden ağızınızın içini kesip parçalayabilirsiniz ancak oradaki acıyı ve ağrıyı hissedemezsiniz. Tıp kayıtlarında bu sebepten ötürü yanlışlıkla dilini kopartmış İnsanlar var.

Yeni ve heyecanlı üyelerimizde de benzer problemler oluşabiliyor. Enerjiyi hissedemeyen ve henüz astral duyuları tam açılmamış SS'ler çok ağır çalışmalar ile kendilerini farkında olmadan kızartabilirler. Ruhsal açıdan kendinizi aşırı zorlamamalısınız ve her zaman küçük ve sağlam adımlar ile ilerlemelisiniz.

Güç ritüellerini gerçekleştirmek için heyecanlı olmanız harika bir durum, ancak kendinizi zorlamayın ve abartmayın. Günde 2 ritüel fazlasıyla yeterli, hatta çoğunluk için fazla bile.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back