Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Düşmanın takipçileri deli mi yoksa koyun mu ?

Xaji

Member
Merhaba, hepinize esenlikler dilerim.

Bugün, yahudilik ve hristiyanlığın inandıkları saçma bir durumdan bahsedeceğim. Komik bir durum olduğu için hepimizin güleceğini düşünerek paylaşmak istedim. Söylediklerine göre, her gün onların pis enerji depolarının ismini söylüyormuşuz. Nefes alırken "yh", verirken ise "wh" diye sesler çıkıyormuş. Bu durumda, bedenimizdeki hava yollarında oluşan sesin bu şekilde meydana geldiği söylüyorlar. Şu an dinletemiyorum tabii.
resim_2025-04-06_163046615.png

Ve bu ak saçlı, yüzünde mutluluk eksik olmayan, kandırılmış garibim ise bunu böyle anlatıyor fakat bu tamamen saçmalık.

Düşman, tesadüfleri çok sever ve bunları kendi dinlerine ve geleneklerine uygular. Doktor ya da hemşire olmanıza gerek yok. Steteskop alıp yakınınızı dinlediğinizde, herkeste farklı sesler duyarsınız. Hatta sınıfta bir hocamız, bizi dinlerken birinin akciğer rahatsızlığını bile anlamıştı sadece dinliyerek. herkesin nefes alış ve verişi farklıdır ve çıkan ses de bu yüzden farklı olur. Bu durum, kişinin akciğer yapısı ya da anatomisinden kaynaklanır. Ve bu koyunlar, bu kadar basit bir şeyi bile düşünmeden "Ahhh, God, Jesussss" diye ortalıkta geziyorlar. 😆

Merhaba, hepinize esenlikler dilerim.

Bugün, yahudilik ve hristiyanlığın inandıkları saçma bir durumdan bahsedeceğim. Komik bir durum olduğu için hepimizin güleceğini düşünerek paylaşmak istedim. Söylediklerine göre, her gün onların pis enerji depolarının ismini söylüyormuşuz. Nefes alırken "yh", verirken ise "wh" diye sesler çıkıyormuş. Bu durumda, bedenimizdeki hava yollarında oluşan sesin bu şekilde meydana geldiği söylüyorlar. Şu an dinletemiyorum tabii.
View attachment 6674

Ve bu ak saçlı, yüzünde mutluluk eksik olmayan, kandırılmış garibim ise bunu böyle anlatıyor fakat bu tamamen saçmalık.

Düşman, tesadüfleri çok sever ve bunları kendi dinlerine ve geleneklerine uygular. Doktor ya da hemşire olmanıza gerek yok. Steteskop alıp yakınınızı dinlediğinizde, herkeste farklı sesler duyarsınız. Hatta sınıfta bir hocamız, bizi dinlerken birinin akciğer rahatsızlığını bile anlamıştı sadece dinliyerek. herkesin nefes alış ve verişi farklıdır ve çıkan ses de bu yüzden farklı olur. Bu durum, kişinin akciğer yapısı ya da anatomisinden kaynaklanır. Ve bu koyunlar, bu kadar basit bir şeyi bile düşünmeden "Ahhh, God, Jesussss" diye ortalıkta geziyorlar. 😆
Ben artık iddialar doğruymuş yanlışmış bakmıyorum. Gerçekse bile bunların çıktığı kaynağı biliyorum. Geçen gün kitap okurken eloh'un ruh, elohim'in ruhlar olduğunu okudum. Elohim diye adlandırılan şey aslında ruhlardan oluşan kolektif bir batarya.

Bugünde bir gönderi de demir ismi geçen ilk ayetle demiri yumuşattık ayeti arasında bilmem ne kadar ayet varmışta o da demirin erime derecesine denk geliyormuş anlatıyordu öyle. Doğru olsa ne olacak? Bunların çoğu tesadüflerden hileyle mucize oluşturmak bana göre. Öbür türlü de antik bilgelikten çalıntı şeyler.

Penseyle zaten lavaboyu tamir edemezsin, ingiliz anahtarı kurbağcık lazım, yıldız tornavida lazım teflon bant lazım kendir lazım, penseyle ancak iki kabloyu birbirine bağlarsın, ona bile izola bant lazım lavabo tamir etmek herkesin harcı değil, zaten o pense piyasa malı pense dediğin izeltaş marka olacak, bizim bu işlerde saçlarımız beyazladı Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back