Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Dövüş ve Savunma Sanatları

AlterOne

Member
Esenlikler,

El ve ayak çakraları açma çevirisinde çakraların yardımıyla Dim Mak gibi tekniklerin kullanılabildiği yazıyor. Dim Mak gibi teknikleri öğrenip kavramak için gerekli çakralarımla çalışmaya başlayacağım. Fakat genellikle bu tür teknikler hep bir savunma sanatı dalına ait oluyor. Ve Tanrılar ile, Satanizm ile bağdaştırabileceğimiz bir dövüş veya savunma sanatına yönelmek istiyorum. Tavsiye ve önerileriniz için bu gönderiyi yazıyorum.

İyi akşamlar.

Esenlikler,

El ve ayak çakraları açma çevirisinde çakraların yardımıyla Dim Mak gibi tekniklerin kullanılabildiği yazıyor. Dim Mak gibi teknikleri öğrenip kavramak için gerekli çakralarımla çalışmaya başlayacağım. Fakat genellikle bu tür teknikler hep bir savunma sanatı dalına ait oluyor. Ve Tanrılar ile, Satanizm ile bağdaştırabileceğimiz bir dövüş veya savunma sanatına yönelmek istiyorum. Tavsiye ve önerileriniz için bu gönderiyi yazıyorum.

İyi akşamlar.
Ruhaniyeti savunma sanatında kullanabilmek mümkün olsa da bunun için epey gelişmiş bir seviyede olmalısınız. En iyi dövüş sanatı diye bir şey yoktur çünkü bu konu aynı resim çizmek veya şarkı söylemek gibi kişiden kişiye değişir. Bazı İnsanlar bazı teknikleri daha iyi kullanabilirken bazı İnsanlar kullanamaz.

Araştırma yapın ve kendinize yakın hissettiğiniz, bedeninizin yapısına ve esnekliğine uygun bir savunma sanatına yönelin. Hangisi olduğunun bir önemi yok.

Esenlikler,

İyi akşamlar.
Dövüşün sanatımı olur? karate salonuna orda, hoca var vayt vuyt diye, bağırıyor, o öğretiyor ben eskiden karateye gidiyordum, müsabakada dayak yedim, kaçtım ordan

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back