Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Clifford Herrington

Schutzstaffel666

New member
Esenlikler,

Bugün HPS Maxine Dietrich'in kocasının Clifford Herrington olduğunu öğrendim.(https://web.archive.org/web/20071002104839/http://www.666blacksun.com/Maxine_Dietrich.html) Kendisini biraz araştırdım ve NSM'nin kurucularından olduğunu gördüm, ancak partiyle bağı kopmuş. Nedeni birkaç yerde parti içerisindeki Satanizm karşıtlığı olarak geçiyor, kendisinin JoS bağlantılarını öğrenmişler. Bu parti beyaz üstünlükçüsü, siyahi karşıtı sözleriyle gündeme geliyor sürekli; Kendisi neden böyle bir parti kurdu?

İyi akşamlar.

Esenlikler,

Yüksek Rahibe Maxine Dietrich'in özel hayatı bizi ilgilendirmez. Şeref yoksunu iftiracılar ise bunu "eşinin Nasyonal Sosyalist harekatı için para toplamak adına JoS'u kurdu" diye lanse ediyorlar.

İyi günler.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Yüksek Rahibe Maxine Dietrich'in özel hayatı bizi ilgilendirmez. Şeref yoksunu iftiracılar ise bunu "eşinin Nasyonal Sosyalist harekatı için para toplamak adına JoS'u kurdu" diye lanse ediyorlar.

İyi günler.
Esenlikler,

Amacım kesinlikle kendisinin özel hayatına burun sokmak değil. Zaten JoS'u bu yüzden kurup bu kadar tutarlı bir din oluşturabileceğine inanmak saçma olur. Benim takıldığım nokta bu kadar gelişmiş bir Satanist'in kocası neden Nasyonal Sosyalizm'i siyahi karşıtı bir şekilde örgütledi? Anlamadığım nokta yalnızca bu.

İyi günler.

Orion's Son said:
Esenlikler,

Amacım kesinlikle kendisinin özel hayatına burun sokmak değil. Zaten JoS'u bu yüzden kurup bu kadar tutarlı bir din oluşturabileceğine inanmak saçma olur. Benim takıldığım nokta bu kadar gelişmiş bir Satanist'in kocası neden Nasyonal Sosyalizm'i siyahi karşıtı bir şekilde örgütledi? Anlamadığım nokta yalnızca bu.

İyi günler.

Esenlikler,

Eşi ile kendisi ayrı bireyler. Eşinin görüşleri farklı olabilir, ki yanlış hatırlamıyorsam zaten tanrıtanımazdı. Bu noktada Yüksek Rahibe Maxine Dietrich kadar gelişmiş olamayacağı âşikâr, farklı fikirlere sahiptir.

İyi günler.

Maxsine wikide söylendiği gibi Andrea Maxine Dietrich mi ve hakkında araştırma yapınca kötü şeyler çıkıyor genelde bunlar doğru mu bana daha önce kocasıyla beraber dünyaca aranan suç çetesi oldukları söylenmişti hiç doğruluğuna bakmadım ama.

Dejavu said:
Maxsine wikide söylendiği gibi Andrea Maxine Dietrich mi ve hakkında araştırma yapınca kötü şeyler çıkıyor genelde bunlar doğru mu bana daha önce kocasıyla beraber dünyaca aranan suç çetesi oldukları söylenmişti hiç doğruluğuna bakmadım ama.

Esenlikler,

Külliyen iftira.

Adı yanlış hatırlamıyorsam evet ifşa olmuştu, ancak kalan şeyler iftiradan ibaret. Yüksek Rahip Hoodedcobra666 hakkında bile sayısız iddia var. Baştan beri Yahudi olduğunu, ya da Yossi Kohen olduğunu (Evet, aslında gerçek Yüksek Rahibin Yahudiler tarafından indirilip yerine kendilerinden Yahudi çıkarıldığını söyleyenler de var), Polonyalı metalci dede olduğunu söyleyenler bile var. Hepsi de birbiriyle çelişiyor. Unutmadan, Yüksek Rahip Hoodedcobra666 olduğunu iddia eden şizofrenler de bolca internette var.

Kaynakları ise Haham Shekelstein'ın talimat kitapçığı.

İyi günler.

Okudum, güzeldi maxsine'nin eski yazılarını ne kadar özlediğimi fark ettim okuduktan sonra. Havası çok başka.
Şimdi bir sorum var maxsine'nin kocası belliyse ve bir dönem o da NSM'ye üye ise biraz kurcalama ile kişisel hayatına erişilebilir? Ve maxsine'nin arabasına bomba koyacak kadar kimliğini tespit ettilerse peşini birden bırakmaları tuhaf. Şimdi bu kadın saklanıyor aranıyor ama bulunamıyor mu yoksa bulunsa bulunur ama açık olarak bir şey yapamıyor mu düşman? Yahudilerin en büyük tehlikesi JoS ve başındaki maxsine'yi alt etmek bu kadar zor mu neredeyse tüm dünya ve istihbaratın hepsi onların elindeyken?

YONE666 said:
Baş rahibe maxine dietrich i neden jos ta hiç gözükmüyor? Herkesin özel hayatı kimseyi alakadar etmez tabi. Sadece başına bir sorun mu geldi. Bunu bilmek istedim. Kendisi sağlıklı mi? Umarım bir sorum yoktur.
Kendisinin yanılmıyorsam magnum opusu tamamlamaya çalıştığını duyduğumu hatırlıyorum. Kendisi bu nihai amaca yaklaştı mi?

Esenlikler,

Yüksek Rahibe Maxine emekli oldu, kendi gelişimine odaklanıyor. Magnum Opus'u tamamlamaya çalıştığı ile ilgili söylentiler olsa da bununla ilgili kesin bir açıklamaya rastlamadım.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back