Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Cinselliğin epifiz bezi üzerindeki etkisi ne?

Dlna485

Member
Esenlikler, epifiz bezi cinsellik yoluyla mı aktif olur? Cinsel isteği körelmiş biri epifiz bezine enerjiyi yükseltip başka alemlere erişim sağlayabilir mi? Bunun için ne yapılabilir?

Cinsel istekten yoksun biri sırf bu yüzden kendini cinsel oıarak biriyle beraber olmaya zorlamalı mı? zorlarsa bunun sonuçlarl ne olabilir?

Böyle bir şeyden yokaun biri ruhsallıktan tamamen uzaklaşmalı mı?
Bazı şeyleri anlıyorum eskiden anlamadıöım şeyleri kavrayabiliyorum ama deneyim yaşamıyorum hayal kuramıyorum.

Korku yoluyla bastırılmış cinsellik (korku derken dinlerdeki cinsellikten tiksindirme ve tam gaz korku pompalama yoluyla) yeniden geri gelebilir mi? Bazen gezegen etkisiyle çok az hissediyorum (mast. ve her hangi cinsel istek duymuyorum bir turlu).

Epifiz bezine odaklanıp gaum titretmiyor muyduk ? Cinsellik nereden çıktı ki? Ohooo ben şimdi nereden bulayım partner herkese bol şans, ben elendim.

Esenlikler, epifiz bezi cinsellik yoluyla mı aktif olur?
Cinsellik etkisini tüm vücutta hissedebilirsiniz fakat yalnızca seks yaptığınız için epifiz beziniz güçlenmeyecek. Epifiz bezinin işlevi bu değil.
O bir iletişim aracıdır, epifiz bezi üzerinde çalışmak enerjiyi hissetmenize de çok yardımcı olur.

Bazı şeyleri anlıyorum eskiden anlamadıöım şeyleri kavrayabiliyorum ama deneyim yaşamıyorum hayal kuramıyorum.
Bu yazıları okusanızda büyük bir ilerleme için çalışmanız gerektiğinin kanıtıdır. Bu ani ve boş bir motivasyon yerine yerinde ve güçlü bir disiplin rutini olmaz zorundadır.

Korku yoluyla bastırılmış cinsellik (korku derken dinlerdeki cinsellikten tiksindirme ve tam gaz korku pompalama yoluyla) yeniden geri gelebilir mi? Bazen gezegen etkisiyle çok az hissediyorum (mast. ve her hangi cinsel istek duymuyorum bir turlu).
Bu korku programları olmasa bile çoğu insan sağlıklı bir cinsellikten çok uzak bu bile iyileşilmesi gereken bir konudur. Evet herkes iyileşebilir.

Cinsel istek ayak çakraları ile bağlantılıdır, orgazm durumunda ayaklarınıza akan enerjiyi hissedebilirsiniz. Benim için bu güçlü bir enerji akışı gerçek anlamda bacağımdan akan bir nehre benziyor. Enerji hissiyatınız güçlendikçe daha iyi hissedersiniz. Cinsel enerjileri hissetmek daha kolaydır, zira çoğu şeyden daha yoğundurlar.

Deniz kızları yukarıdan ayakları doğru akan su gibi hızlı enerjiyi temsil eder.

Epifiz bezine odaklanıp gaum titretmiyor muyduk ? Cinsellik nereden çıktı ki? Ohooo ben şimdi nereden bulayım partner herkese bol şans, ben elendim.
Epifiz bezini aktive etmek için cinselliğe "doğrudan" ihtiyaç yoktur. Ayrıca cinsel enerjiyi kullanabilmek için önemli olan orgazm olmaktır, partnerin olup olmaması değildir. Mastürbasyon da cinsellik kapsamındadır.

Cinsellik etkisini tüm vücutta hissedebilirsiniz fakat yalnızca seks yaptığınız için epifiz beziniz güçlenmeyecek. Epifiz bezinin işlevi bu değil.
O bir iletişim aracıdır, epifiz bezi üzerinde çalışmak enerjiyi hissetmenize de çok yardımcı olur.

Bu yazıları okusanızda büyük bir ilerleme için çalışmanız gerektiğinin kanıtıdır. Bu ani ve boş bir motivasyon yerine yerinde ve güçlü bir disiplin rutini olmaz zorundadır.

Bu korku programları olmasa bile çoğu insan sağlıklı bir cinsellikten çok uzak bu bile iyileşilmesi gereken bir konudur. Evet herkes iyileşebilir.

Cinsel istek ayak çakraları ile bağlantılıdır, orgazm durumunda ayaklarınıza akan enerjiyi hissedebilirsiniz. Benim için bu güçlü bir enerji akışı gerçek anlamda bacağımdan akan bir nehre benziyor. Enerji hissiyatınız güçlendikçe daha iyi hissedersiniz. Cinsel enerjileri hissetmek daha kolaydır, zira çoğu şeyden daha yoğundurlar.

Deniz kızları yukarıdan ayakları doğru akan su gibi hızlı enerjiyi temsil eder.
teşekkür ederim yanıt için, bende yok dercesinde olduğu için merak ediyorum. Bir defasında burada soru sormuşdum bu konuya benzerdi ve bana cinsellik olmadan ruhsal yolda illerlemek zor ve uzun gibi bir cevap veren bir üye vardı (hatırlamıyorum ismini).
Kundalini uyanışı yaşamıştım ve kendim bir şekilde cinselliği bastırdım (ahmaklık etiğimin farkındayım) sadece büyük manevi hayal kırıklığı yaşamıştım o sırada ve beni bir şekilde saptırdılar, şimdi düşününce bile neden böyle bir şey yaptım anlamıyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back