Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Cesurluk ve gündelik hayat

Tengriken

Member
Satanik Etiklerde gözüme cesurluk çarptı. Örneğin :
Cesurluk, korkudan eser bulundurmamak, aptalca hareketlerde bulunmak, veyahut da ön düşünme sürecinden yoksun olmak anlamına gelmez. Aslında, akılsızlığın kolay yolunu takip etmek yerine; doğru hareketi, öncül düşünceyle geliştirecek, kendimize getirecek ve uygulayacak kadar cesur olmayı öğrenmeliyiz.

Bunun anlamı, kişinin korkaklıkla, korkuyla, negatifliklerle ve engellerle yüzleşmeyi öğrenmesi – nihayetinde de daha yüksek bir farkındalık ve anlayışla onların üstesinden gelmesidir.

Bunu gündelik hayata adım adım uygulamam doğru olmaz mı? Örneğin korktuğum şeylerin üzerine gitmem, korkak şeyleri bırakmam gibi. Böyle böyle yapa yapa aslında hiç terapiste gitmeden sorunlarımı çözebilirim. Ki 2 yıl aralıksız terapiye gittim. Olmazsa hem gider hem etikleri uygularım.

Toparlanmam lazım hızlıca, ne olursa olsun kalkıp yolumda yürümem lazım
Satanik Etiklerde gözüme cesurluk çarptı. Örneğin :
Cesurluk, korkudan eser bulundurmamak, aptalca hareketlerde bulunmak, veyahut da ön düşünme sürecinden yoksun olmak anlamına gelmez. Aslında, akılsızlığın kolay yolunu takip etmek yerine; doğru hareketi, öncül düşünceyle geliştirecek, kendimize getirecek ve uygulayacak kadar cesur olmayı öğrenmeliyiz.

Bunun anlamı, kişinin korkaklıkla, korkuyla, negatifliklerle ve engellerle yüzleşmeyi öğrenmesi – nihayetinde de daha yüksek bir farkındalık ve anlayışla onların üstesinden gelmesidir.

Bunu gündelik hayata adım adım uygulamam doğru olmaz mı? Örneğin korktuğum şeylerin üzerine gitmem, korkak şeyleri bırakmam gibi. Böyle böyle yapa yapa aslında hiç terapiste gitmeden sorunlarımı çözebilirim. Ki 2 yıl aralıksız terapiye gittim. Olmazsa hem gider hem etikleri uygularım.
Birşey yapmak zorunda değilsin, korkarsan kork üzülürsen üzül ama bak şunu unutma pes etme, ne olursun kardeşim pes etme, teslim olma
Gün olur yılda ayda, birleşiriz hep altayda, güz ayında kurultayda başı börklü han görünür...

Hayat çelik ellerle atılan zardır
Rahat ölmek olmaz mı bize tasa
Kanlı sınır boyları bize mezardır H.N.Atsiz

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back