Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

centil olmak

ZehraM.

New member
kucuklugumden hatirliyorum da, herkesin gonderildigi kuran kurslarina ben de gonderilmistim. yaklasik 6-7 yaslarimdaydim sanirim. kursta sabahtan aksama kadar surekli kuran okutulurdu. ne yazdigi hakkinda hicbir fikrim yoktu, belki iyi belki de kotuydu bilmiyordum o zamanlar. ama ufacikken bile kuran okuma olayindan etimle kemigimle nefret ederdim. beni sandalyede zorla tutarlardi, aglayarak tehditleri yuzunden okumak zorunda kalirdim. dis kapilar kapali olurdu, tirmanarak kacmaya calisirdim. ogretmenlere saldirirdim hatta. sonradan kursun yahudi bir tarikata ait oldugunu ogrendim buyudugumde. hatta muhurlemisler falan.. sadece kurandan degil ezandan da nefret ederdim. ailem beni defalarca hocalara goturmustu, hepsi benim 'cinli' oldugumu soylemisti, sacma sapan seyler yapmislardi. baska bir sey daha var. ben hayatim boyunca leydi astarteyi hep afrodit olarak tanidim. kendimi bildim bileli ona adanmis sembollere cok duskunum. deniz kabuklari, guller, onun renkleri, onun kokulari.. satanist olmadan once de afrodit olarak bilip ona kendimce ritueller yapardim, hep dua ederdim. tum bu anlattiklarim centil olmamdan mi kaynaklaniyor? ayrica iran kokenliyim, onlarin da centil oldugu biliniyordu sanirim. bir alakasi olabilir mi yoksa dini travmadan mi ibaret butun hepsi?

"Centil olduğum için Yahudi pratiklerine reaksiyon gösterdim." demek, "Nefessizlikten boğulduğum için nefes almaya çalıştım." demekle aynı şey. Yani zaten olması gereken reaksiyon bu. İslam, bir Yahudi programlamasıdır ve dolayısıyla Yahudi pratikleri içerir. Centiller ve Yahudiler ruhani olarak farklı oldukları için herhangi bir Centil, bu pratikleri uyguladığında DOĞAL OLARAK rahatsızlık ve tiksinti hissedecektir. Bunlar özellikle küçük yaşlarda daha belirgindir, yaş aldıkça ve düşman enerjiler bizi baskıladıkça, bunlara karşı duyarsızlaşmaya başlarız.

Leydi Inanna konusunda, ona hayatınız boyunca yakınlık hissetmeniz ve dua etmeniz, onun koruyucunuz olabileceği izlenimini uyandırdı bende. Eğer adanmış bir Zevist iseniz ve koruyucu olarak başka bir Tanrı figürü baskınlık yaratmadıysa, koruyucunuz olarak Inanna'yı değerlendirebilirsiniz. Elbette her yakın olduğumuz Tanrı/ça koruyucumuz olacak diye bir kaide yok, dolayısıyla belirttiğim gibi adandıysanız ama koruyucunuzu bilmiyorsanız ve Afrodit gibi başka bir baskın Tanrısal figür de yoksa, ona dua edip, bu konuda işaret isteyebilirsiniz.

Ayrıca bir Tanrıyla ufak yaşlardan yakınlık olması, önceki hayatlarda da bir Zevist olabileceğiniz ve o Tanrıyla yakın olabileceğiniz anlamına da gelebilir. Elbette bu da bir kaide değil, yani bunu mutlak doğru olarak kabul etmemeli, bunun üzerine yoğunlaşarak cevabı öğrenmelisiniz. Sadece bakış açısı sunması açısından kişisel düşüncelerimi paylaşıyorum.

Diyelim bir insan köyden geldiyse inşaatlarda çalışıyorsa, çol çocuk aile bakıyorsa canı sıkıldıysa darlandıysa, internetteki yazıları okuya okuya, benim anamın okuma yazması yok, kadının kafası rahat bir şey düşünmüyor, biz okuma yazma biliyoruzda ne oluyor, düşün düşün b..k tur işin demiş, yutupta bir piskolog kadın var şu şu belirti varsa piskologa gidin dedi, baktım bende korktum piskiyoriye gittim piskiyatrit benim 5000 lira alınca aklım başıma geri geldi, 5000 lira akıl parası verdim, ne günlere kaldık yav ben sabahtan akşama 2000 lira yevmiye alamıyorum, piskiyarik benden 10 dk 5000 lira aldı, piskiyatrik demek hırsız gaspçı demek hırsız onlardan daha şerefli, TANRI bizi bu insanlık düşmanlarından korusun Kayre ZEUS

Diyelim bir insan köyden geldiyse inşaatlarda çalışıyorsa, çol çocuk aile bakıyorsa canı sıkıldıysa darlandıysa, internetteki yazıları okuya okuya, benim anamın okuma yazması yok, kadının kafası rahat bir şey düşünmüyor, biz okuma yazma biliyoruzda ne oluyor, düşün düşün b..k tur işin demiş, yutupta bir piskolog kadın var şu şu belirti varsa piskologa gidin dedi, baktım bende korktum piskiyoriye gittim piskiyatrit benim 5000 lira alınca aklım başıma geri geldi, 5000 lira akıl parası verdim, ne günlere kaldık yav ben sabahtan akşama 2000 lira yevmiye alamıyorum, piskiyarik benden 10 dk 5000 lira aldı, piskiyatrik demek hırsız gaspçı demek hırsız onlardan daha şerefli, TANRI bizi bu insanlık düşmanlarından korusun Kayre ZEUS
merhabalar, ben bu konuda sizin gibi dusunmuyorum. uc yasimdan beri psikolojik rahatsizliklarla cebellesiyorum, yillardir kendimi bildim bileli belki onlarca psikiyatri ya da psikologa basvurdum. en son psikiyatri ve psikologuma kadar her birinin bana yarardan cok zarari dokundu. ancak bu son seferde cok fazla verim aldim, iki yil yardimlariyla cok yol kat ettim. su an terapi almiyorum ve ilac destegiyle devam ediyorum. hazirana kadar ilaclari da birakacagim diye umuyorum. hatta psikologum ozel hastanede calistigi icin indirim yapamiyordu, bu yuzden de cok uzuldugunu goruyordum. eger hala bir niyetiniz varsa size danistigim psikologu onerebilirim, online seans da yapiyor. tanrilar bana bi yol ile yardim ettiler. bir anda mucizevi bir sekilde iyilesip muthis mutlu olmadim, tanrilar bana yolu gosterdiler. ben de yolu izledim.

Kimse bana piskiyatri bilim falan demesin, hiç bir tutarlı tarafı yok insanlara sen hastasın diyerek korkutarak, hiç muayene felan etmeden nasıl tanı koyuyor, sade konuştu hemen tanıyı yapıştırdı, hırsızlar gaspçilar hepsi tartusun dibine gitsin, en büyük kötülük insanları korkutarak ümitlerini kırmak, hasta olmayan bir insana hastasın demek, zaten insan morali bozulur hastasın dersen , salak piskiyaristler bu insan hastaysa nasıl inşaat da çalışıyor morali bozulan üzülen korkan sıkılan her insan hastamı ? istersem yıllarca üzülürüm bu hastalıkmı ? insanların duygularıyla oynuyor adiler, ama and içtim bir piskiyatrist rezil edecem, meşe odununu elime bir alırsam piskolojisi dümdüz olur, ne lan bu soyut bir kavramı hastalık yapıyorlar, insan sinirlenince tabi tansiyonu şekeri tuzu çıkar, bu ne kepazelik

O kuran kurslarında kayışla dayak yediğimi hala çok iyi hatırlıyorum. Yaz tatillerini sürekli yurtlarda geçiren birisiydim sabahları soğuk suyla üşüye üşüye uyanıyorduk ailemizle bile görüşme fırsatımız pek yoktu hala o atmosferin etkisini psikolojik olarak hissediyorum, etkileri devam ediyor.

merhabalar, ben bu konuda sizin gibi dusunmuyorum. uc yasimdan beri psikolojik rahatsizliklarla cebellesiyorum, yillardir kendimi bildim bileli belki onlarca psikiyatri ya da psikologa basvurdum. en son psikiyatri ve psikologuma kadar her birinin bana yarardan cok zarari dokundu. ancak bu son seferde cok fazla verim aldim, iki yil yardimlariyla cok yol kat ettim. su an terapi almiyorum ve ilac destegiyle devam ediyorum. hazirana kadar ilaclari da birakacagim diye umuyorum. hatta psikologum ozel hastanede calistigi icin indirim yapamiyordu, bu yuzden de cok uzuldugunu goruyordum. eger hala bir niyetiniz varsa size danistigim psikologu onerebilirim, online seans da yapiyor. tanrilar bana bi yol ile yardim ettiler. bir anda mucizevi bir sekilde iyilesip muthis mutlu olmadim, tanrilar bana yolu gosterdiler. ben de yolu izledim.
o işler boş işler kardeşim piskiyatri uydurma bilimsel değil, dikkat ettim burada yazanların çoğu böyle tezgahlardan geçmiş veya geçiyor, uyanın para tuzağı zararın neresinden dönersen kardır, o işleri hiç araştırma okuma merakta etme, en büyük yahudi tuzağı o işleri az bir araştırdım moralim alt üst oldu, ben sana bedava önereyim bedava bu olay nedir anlatan insanlar var, izzet güllü diye bir psikolog var aç yutuptan izle,işi çözmüş kazın ayağı öyle değil, kandırıldık verdikleri ilaç değil uyuştucu torbacı bu psikiyatristler bence, biraz daha sorgula kardeşim esenlikler

O kadar büyük hastaneler çalışanlar vs, bu sektör nasıl dönecek seni beni kandırarak, ilaç şirketleri TANRI dan dileğim bu insan artıklarıyla hesaplaşmak, TANRI bu gücü bana versin adı üstünde hastahane, iyide olsan hastasın niye Adı SAĞLIKHANE değilde hastahane bir sorgulayın Ey YÜCE olan TANRIM beni hastahanelerden korusun hepimizi

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back