Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Cahil insanlar ve rahatsız olduğum konular

Xaji

Member
Merhaba esenlikler

Beni yıllarca rahatsız eden durumlardan bahsetmek istiyorum bundan bahsetme gereği duydum çünkü bu gidişle sinir hastası olucam
Malesef yaşadığımız çoğrafya inanılmaz andropodlarla dolu evet diğer ülkelerde de andropod var ama en azından onlar kendi yaşantılarını kendi köşelerinde yaşıyor buradaki insanlar gibi dayatmıyorlar
2025 yılına giricez fakat yıl başı için süslenen ağaca saldıran mı dersiniz bayanların kıyafetine ve özgürlüğüne karışan mı dersiniz her çeşit cahil var

Bir müslümandan duyduğum gördüğüm sözü size anlatmak istiyorum gerçekten mide bulandırıcı bir sözdü “ Kadınların başörtülü olması ve çarşaf giymesi benim içinde önemli çünkü cinsel dürtülerimi örtüp tecavüze olan yatkınlığımı azaltıyor” evet böyle karaktersiz biri

Veya sokakta kitabını.... renkli kalemle boyadığımın adamı geliyor o selamı bana söylüyor ve ben merhaba diyince “ yğenimmm ollohun selamınığ niye almiyoğn ? diyor ve o an tam çenesine sağ kroşeyi vurasım geliyor fakat saygımı bozmuyorum kavgayı da seven birisi değilim

Bu tür insanlara yapabileceğimiz bir şey varmıdır ? şu npc gibi etrafında döndükleri kutsal yer diye dedikleri minecraft obsidyen taşını yıkamaz mıyız ? hepimiz büyü yapsak bir deprem yapamaz mıyız orada ?
İşte belki ozaman anlarlar neyin kutsal olduğunu

Merhaba esenlikler

Beni yıllarca rahatsız eden durumlardan bahsetmek istiyorum bundan bahsetme gereği duydum çünkü bu gidişle sinir hastası olucam
Malesef yaşadığımız çoğrafya inanılmaz andropodlarla dolu evet diğer ülkelerde de andropod var ama en azından onlar kendi yaşantılarını kendi köşelerinde yaşıyor buradaki insanlar gibi dayatmıyorlar
2025 yılına giricez fakat yıl başı için süslenen ağaca saldıran mı dersiniz bayanların kıyafetine ve özgürlüğüne karışan mı dersiniz her çeşit cahil var

Bir müslümandan duyduğum gördüğüm sözü size anlatmak istiyorum gerçekten mide bulandırıcı bir sözdü “ Kadınların başörtülü olması ve çarşaf giymesi benim içinde önemli çünkü cinsel dürtülerimi örtüp tecavüze olan yatkınlığımı azaltıyor” evet böyle karaktersiz biri

Veya sokakta kitabını.... renkli kalemle boyadığımın adamı geliyor o selamı bana söylüyor ve ben merhaba diyince “ yğenimmm ollohun selamınığ niye almiyoğn ? diyor ve o an tam çenesine sağ kroşeyi vurasım geliyor fakat saygımı bozmuyorum kavgayı da seven birisi değilim

Bu tür insanlara yapabileceğimiz bir şey varmıdır ? şu npc gibi etrafında döndükleri kutsal yer diye dedikleri minecraft obsidyen taşını yıkamaz mıyız ? hepimiz büyü yapsak bir deprem yapamaz mıyız orada ?
İşte belki ozaman anlarlar neyin kutsal olduğunu
2025'e girmedik ya zaten? her neyse. Bence bu tür olaylar tamamen Türkiye'nin gündemi ile alakalı. Türkiye'de gündem sürekli tek birşey üzerine oynanıyor birkaç sene devam edip, başka bir olay oluyor bu olayda yine eskisi gibi devam edip sonunu yitiriyor. İnsanlarında sıkıldığı ve bunaldığı sosyal yapının çürümesi tamamen bundan kaynaklı. İnsanlar yıllarca tek konu üzerinden duyum aldıkça gerilim stres hat sâfada oluyor.

2025'e girmedik ya zaten? her neyse. Bence bu tür olaylar tamamen Türkiye'nin gündemi ile alakalı. Türkiye'de gündem sürekli tek birşey üzerine oynanıyor birkaç sene devam edip, başka bir olay oluyor bu olayda yine eskisi gibi devam edip sonunu yitiriyor. İnsanlarında sıkıldığı ve bunaldığı sosyal yapının çürümesi tamamen bundan kaynaklı. İnsanlar yıllarca tek konu üzerinden duyum aldıkça gerilim stres hat sâfada oluyor.
2025 yılını ben herkesin kullandığı takvime göre söylüyorum ve bu benim ilk Yuleye girişim sağ olsun bir üye söylemişti yeni yıla 23 aralıkta girildiğini
Bu kadar takılmaya gerek yok yeni yeni öğreniyorum

Hellnah 💀

Andrapod sizi sinirlendirerek sefil yaşamına anlam katar. Onlarla olan ilişiğinizi kesip, en kötü ihtimalle en aza indirerek durumu idare edebilirsiniz. Onlara yapabileceğimiz bir şey yok, zaten bir insanın başına Andrapod olmaktan daha kötü ne gelebilir? Ben özellikle arkadaşlarım, ailem ve sevdiklerim için üzülüyorum; biz neyin ne olduğunu bilip böyle tipler ile aramıza koca bir uçurum koyabiliriz ama onlara bunu aktarmamız çok zor.

Andrapod sizi sinirlendirerek sefil yaşamına anlam katar. Onlarla olan ilişiğinizi kesip, en kötü ihtimalle en aza indirerek durumu idare edebilirsiniz. Onlara yapabileceğimiz bir şey yok, zaten bir insanın başına Andrapod olmaktan daha kötü ne gelebilir? Ben özellikle arkadaşlarım, ailem ve sevdiklerim için üzülüyorum; biz neyin ne olduğunu bilip böyle tipler ile aramıza koca bir uçurum koyabiliriz ama onlara bunu aktarmamız çok zor.
Ben andropotlara bağırıyorum, onlar bundan anlıyor, kavede oturuyorum 80 yaşında adam, siyasi konuda kavga ettik, gelmiş masaya yumruk vuruyor,Biz diyor soğan ekmek yeriz, genede, onu savunuruz, birde masaya vuruyor, bende ona bağırdım vs vs, ben onlara hep bağırıyorum, tepkimi koyuyorum, onların çenesini çekemem

Son zamanlarda benim de aklıma takılan birşey bu, tabii ki artık bu tür canlılar hakkında daha net fikir sahibiyim

Şöyle ki; gerçekten ortalıkta gezen herkes insan değil, en azından insan denmeyi hak etmeyen iki ayaklı hayvanlar var. Çünkü gerçekten düşmüş birer insan gibiler, akıl yürütme, muhakeme gibi insanı insan yapan şeylerin çoğundan yoksunlar.

Bu tür iki ayaklı hayvanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağım bir ortama düştüğümde, "GOY" olduklarını alttan alttan suratlarına vurmayı çok seviyorum. Tutundukları dalın aslında düşmanın dokunacı olduğu gerçeğini hissettirmek bile birçoğunun kafasını karıştırıyor. Örneğin geçen din konusunda inatçı biriyle malum kişinin neden sünnet olmayı vaaz ettiğini tartışırken aslında y*hudilerin yehova ile yaptığı anlaşmadan ötürü sünnet olduğunu anlatıp "eh, demek ki malum kişi de anlaşmasını çiğnemek istememiş" demiştim, adamın anlık şaşkınlığını ben bile hissettim, ilginç.

NOT: BUNLARI ANONİM OLMADIĞINIZ BİR ORTAMDA YAPMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM.

Tabii kafaları karışsa bile şiddetli lanet altında oldukları, gittikçe zayıflamakta ve düşmekte oldukları için pek birşey değiştirmiyor bu. Zaten kendilerine ait düşünceleri yok gibi.

Uzun zamandır RTR'lara başlamayı ve düzenli olarak yapmayı düşünüyorum, şimdilik işlerim başımdan aşkın olduğu için yapamıyorum, güncel durumda yapılabilecek en efektif şey RTR dkye düşünüyorum. Bu mahlukların tasmasını tutana odaklanarak kazanacağımız zaferler bu andrapodları tehdit olmaktan çıkaracaktır diye düşünüyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back