kinezi çeşitleriyle ilgili ipuçları vs bilenler varsa anlatabilirlerse çok sevinirim. bi de onca şey yapmama rağmen void state yapamıyorum nedendir acaba
kinezi çeşitleriyle ilgili ipuçları vs bilenler varsa anlatabilirlerse çok sevinirim. bi de onca şey yapmama rağmen void state yapamıyorum nedendir acaba
[email protected] buraya yazın lütfen.Burada uzun uzun yazmak yerine bunun için ayrı bir "başlık" oluşturmam lazım.O yüzden lütfen protonmailime yazın.
Özünde kinezi teknikleri cadılık değil Parapsikoloji sınıfı altındadır. Bunu düzeltmem gerek.
Kinezi tekniklerini çalışabilmek için güçlü bir irade ve psişik açıklık esastır. Bunun için enerji yönlendirme konusunda uzman olmanız gerek. Özünde çok ama çok zor bir tekniktir zaten. Herkesin yapabileceği bir şey değil. Senelerce pratik yapmanız gerekecek muhtemelen.
Void Statü konusunda da yine aynı şeyler geçerlidir. Muhtemelen yeterli bir psişik açıklığa sahip değilsiniz. Daha fazla pratik yapmanız çok daha iyi olacaktır. Tanrınızdan da bu konuda yardım istemekten çekinmeyin.