Pammy
Active member
GreatAdventurer said:nasa 13. burcu keşfetti yani tüm burçlar yalan mıydı anlam veremedim ve büstürü doküman yüklediler konu hakkında ben hep 12 burç var sanıodum eğer 13 burç varsa 12 burcun kutsallığı gitmez mi ? ne doğru ne değil anlayamadım kaç burç var özetle kafam karıştı biraz bu nasanın 13. burcu keşfi hakkınsa ne diyebilirsiniz
13. burç hakkında söylediğiniz keşfi de ekleyin biz de bakalım.
Burç Arapça bir kelime. Türkçesi yıldız kümesi, takımyıldızı. Başka bir kullanımı da kale burcu yani hisar. İslam kutsal kitabı Kuran'daki buruc (burcun çoğulu, burçlar) suresinden dilimize geçmiş olabilir. Uzayda sadece 12 tane yıldız kümesi olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde? Tabii ki daha fazla var. Bizi ilgilendiren 12 tanesi. Her yıl yok burçların tarihi değişti yok yeni burç bulundu diye sosyal medyaya düşer. Bir anlamı yok. Bizim galaksimizde bilinen 150 civarı yıldız kümesi var, 13 değil.
12 burcun kutsallığı derken?
Satanizm'de ruhun ışıktan oluştuğuna inanıyoruz. Işık enerjisinden. Dünyamıza en yakın ve başta Güneş olmak üzere belirgin ışık kaynaklarından etkilenmesine inanmamız sıra dışı bir şey değil. Ki insanlığın ilk dinleri hep Güneş ve gök odaklıdır. Ayrıca ışık enerjisi titreşimden (her titreşim bir sestir) etkilenir yani mantralar, rünler titretmek bana gayet mantığa uygun geliyor. Spiritüel Satanizm'de bilimle çelişen bir şey yok, insan medeniyetinin daha tam olarak çözemediği bilim var. O da bilimimizin geride tutulmasına harcanan çabadan.
Yıldızlar kutsal değil. Dışa doğru ışıma yoluyla enerji yayan plazma topları. Biz o enerjinin insan ruhunu oluşturan ışık enerjisiyle etkileşime girdiğini kabul ediyoruz. Benden iyi fizik bilenler yanlışım varsa düzeltsin.
Dediklerimde bilimle değil inançla ulaşılan tek nokta ruh diye bir şeyin var olması ve ışıktan oluşması. Şeytan'ın sıfatlarından biri Lucifer, ışık getirenimiz. Şeytan'a veya Astarte'ye Sabah Yıldızı, Venüs denilmesi ve diğer tanrıların da Roma mitolojisinde yıldızlara ve gezegenlerle eşleştirilmesi gök cisimlerine taptığımız anlamına gelmiyor. İkisi farklı konular.
Spirituel Satanizm'de ruhun ışıktan oluşması tamam. Biz ayrıca ruhun ışığa ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Ana sitede ''the soul is made of light'' ve ''the soul needs light'' yazarak HPS'nin ağzından okuyabilirsiniz. Meditasyon yapmamızın sebebi bu.
Işık bir işkence olarak kullanılabilir. 24 saat yapay beyaz ışıkla beyaz bir odada tutulmak yöntemiyle mahkumlara uygulanır. Belli ses ve ışık kombinasyonlarına maruz kalmak hassas insanlarda krizleri tetikler. Işığın üstümüzdeki etkisini biyolojik olarak incelemiş birçok araştırma bulabilirsiniz. Ses de çok farklı değil. Neden yıldız ışığının, gök cisimlerinin titreşiminin de etkili olduğuna inanmak delice olsun?
Hurafelerle işimiz yok. Satanist olmak kör inanç demek değil. Tarihten fiziğe, biyolojiden psikolojiye bildiğim her şey Satanizmle uyumlu. Yoga da, meditasyon da sonuçları deneyle kanıtlanabilir şeyler ve en büyük deneği kendimiziz. Ölüp cenneti beklemek yerine yapıp sonucunu görebilirsiniz. İbrahimi inançların 2000-3000 yıllık olduğunu ve Hristiyanlığın demonlarının, İslam cinlerinin Pagan tanrıları olduğunu biliyoruz.
Diyecekler ki: “Seni tenzih ederiz. Bizim velimiz/dostumuz sensin, onlar değil.” (Hayır, öyle değil!) İşin aslı, cinlere ibadet ediyorlardı. Ve çoğu, cinlerin (söylediği: “Melekler Allah’ın kızlarıdır.”, “Bunlar sizi Allah’a yakınlaştırır.” gibi batıl sözlere) iman ediyorlardı. (34/Sebe’ 41)
“Hiç şüphesiz insanlardan bazı adamlar, cinlerden bazı adamlara sığınırdı, (insanların cinlere sığınması, cinlerin) azgınlığını arttırırdı.” (72/Cin 6)
Lord Baal Hristiyan mitolojisine Demon Beelzebub/Beelzebul olarak geçti. İslam ortaya çıktığında bütün Arap tanrılarının ''cin'' olduğunu iddia etti. Hristiyanlığın Şeytan imgesi Yunan tanrısı Pan'dan geliyor. Müslümanların Şeytan bildikleri bir diğer isim Lord Azazel'i (Azazil). Önce biz vardık, sonra onlar geldiler. Bu tarihsel bir gerçek. Uydurdukları hikayeler hariç hiçbir yerde Pagan tanrılarından önce bir tek tanrı anlayışı yok.
Tarih bilmek; Fizik, Biyoloji öğrenmek bir Satanist'in inancını pekiştirir. Bilim Satanizmle uyum içinde. Aksi değil. Astrolojide de buna ters bir şey yok. Biz sadece daha üstün bir medeniyetin bize kendimiz daha ulaşmadığımız bilgileri verdiğini söylüyoruz. Onlar da zamanla kanıtlanacak. İsteyen benimsemeyebilir. Reddedebilir. Fark etmez. Ben sadece inanmıyorum, kelimenin gerçek anlamıyla biliyorum, çünkü denedim ve gördüm. Bir veri bir şeyi kanıtlamaz, doğru. Ama siz de varsınız. Kaç kişiyiz burada? Hepinizi veri olarak görüyorum desem kırılmazsınız umarım :roll:
Biz biliyoruz. Onlar umuyor. Fark bu. Haklı olduklarını, Allah'ın iyi olduğunu, cennetin var olduğunu umuyorlar. Ölene kadar da bilemeyecekler. Bizse meditasyonla gelişip bu hayatta bunların doğruluğunu kendinize kanıtlayabileceğinizi söylüyoruz. Astroloji de öyle. Öğrenip doğruluğunu ve yanlışlığını kendi haritanızla kendinize kanıtlayabilirsiniz.
Sevgiler