Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bunu hiç yaşıyor musunuz?

Baron Hope Von Blossom

Well-known member

Esenlikler,

Çok nadir ama genelde şöyle " ümitsiz iş ümitsiz", "bir hiçbir zaman sevilmeyeceksin","Aileden asla kurtulamıycaksın" gibi düşünceler oluyor. Genelde yıpratıyorlar sonrada bu düşünceleri umursamıyorum ve gidiyorlar.

İyi günler.

Esenlikler,

Yaklaşık 2 senedir Ss’im.Yaşadığınız şüpheleri ilk zamanlarımda bende yaşıyordum ancak zamanla hepsi kayboldu.Şuan da çok nadir zamanlarda yaşıyorum.Ucube parazitler rahat bırakmıyor

İyi günler

ThanaReal said:
Esenlikler,

1,5 aydır Spiritüel Satanistim fakat bazen hala aklıma: "Meditasyonlar işe yarıyor mu, Satanizm gerçek mi?" gibi sorular geliyor ve şüpheye düşüyorum. 1,5 ay boyunca inancım tamdı ama bugün böyle düşünceler geldi. Parazitler galiba, yoksa meditasyonlar tabii ki işe yarıyor, rün ve mantra titretirken o enerjiyi hissediyorum.

Siz hiç yaşıyor musunuz bu durumu uzun zamandır Spiritüel Satanist olmanıza rağmen? Bazen inancınızı sorguluyor musunuz? İnanç demekte pek doğru değil ama inanç demem gerekiyordu.

İyi günler.

Esenlikler,
Neredeyse 6 yıl olacak SS olalı. Bence hepimizin bazı zamanlar bu durumu yaşadığı oluyor elbette ancak Şeytan babamız, Tanrılarımız ve Tanrıçalarımızın bize destek olduğunu hissettiğinde bence bundan hiçbir eser kalmıyor. Yeri geliyor çok zorlandığımız anlar oluyor. Yine de Tanrı/çalarımızın yardımıyla üstesinden geliyoruz. Hiçbirimizin yaşamı kolay değil ama inancımızı sarsacak kadar da zor değil ben öyle düşünüyorum. Ülkemizi Tanrı/çalarımızın en güzel bahçelerinden birine dönüştüreceğimize inancım sonsuz, Türk SS'lerine güveniyorum. Dilerim ki siz de bu anları atlatırsınız.
İyi günler dilerim.

ThanaReal said:
Esenlikler,

1,5 aydır Spiritüel Satanistim fakat bazen hala aklıma: "Meditasyonlar işe yarıyor mu, Satanizm gerçek mi?" gibi sorular geliyor ve şüpheye düşüyorum. 1,5 ay boyunca inancım tamdı ama bugün böyle düşünceler geldi. Parazitler galiba, yoksa meditasyonlar tabii ki işe yarıyor, rün ve mantra titretirken o enerjiyi hissediyorum.

Siz hiç yaşıyor musunuz bu durumu uzun zamandır Spiritüel Satanist olmanıza rağmen? Bazen inancınızı sorguluyor musunuz? İnanç demekte pek doğru değil ama inanç demem gerekiyordu.

İyi günler.

Yazacaklarımı doğrudan size yazmıyorum üstünüze alınmayınız.

Her şeyi de parazite bağlamak bir süre sonra düşüncelerin sorumluluğunu almamaya yol açar. Parazit ya da değil, sonuç olarak her türlü sizin hatanız.

Daha hiçbir iletişim kurmamış ""şu anlık"" sadece bilgi ve kavrayış anlamında gelişen birisi olarak söyleyebilirim ki Tanrılar gerçekten var ve var mı yok mu sorusuna indirgenecek kadar basit varlıklar değiller. İletişim kurmamış birisi olsam bile bu tür şüphe duyanları gördüğümde biraz gülünç geliyor. Kişi reddettiğinde sadece ruhaniyeti değil aynı zamanda Satanizm'in siyasi yoldaki görüşlerini, eylemlerini ve genel felsefesini de reddeder. Satanizm'den bağımsız olarak evreni anlamaya çalışınca doğayla ve evrenle nasıl da iç içe ve bağlantılı olduğunu görürsünüz ve o an her şey yerli yerine oturur. İçinde bulunduğumuz felaketi gelin de başka türlü açıklamayı deneyin.

Böyle şeyler sadece aşılması gereken problemler, gerçekler söz konusu olduğunda.

ThanaReal said:
satou said:
ThanaReal said:
Esenlikler,

İyi günler.

Yazacaklarımı doğrudan size yazmıyorum üstünüze alınmayınız.

Her şeyi de parazite bağlamak bir süre sonra düşüncelerin sorumluluğunu almamaya yol açar. Parazit ya da değil, sonuç olarak her türlü sizin hatanız.

Daha hiçbir iletişim kurmamış ""şu anlık"" sadece bilgi ve kavrayış anlamında gelişen birisi olarak söyleyebilirim ki Tanrılar gerçekten var ve var mı yok mu sorusuna indirgenecek kadar basit varlıklar değiller. İletişim kurmamış birisi olsam bile bu tür şüphe duyanları gördüğümde biraz gülünç geliyor. Kişi reddettiğinde sadece ruhaniyeti değil aynı zamanda Satanizm'in siyasi yoldaki görüşlerini, eylemlerini ve genel felsefesini de reddeder. Satanizm'den bağımsız olarak evreni anlamaya çalışınca doğayla ve evrenle nasıl da iç içe ve bağlantılı olduğunu görürsünüz ve o an her şey yerli yerine oturur. İçinde bulunduğumuz felaketi gelin de başka türlü açıklamayı deneyin.

Böyle şeyler sadece aşılması gereken problemler, gerçekler söz konusu olduğunda.

Esenlikler,

Aslında size hak veriyorum. Siteyi ben genel olarak hep yarım yamalak okumuşumdur, Satanizm'ede çok çekildiğimden tam doğru dürüst araştıramadan daha çok kulaktan dolma ve burada sorduğum soruları aklıma yazarak Satanist olmaya karar verdim. Siteyi okusam iyi olur, inancım güçlenecektir.

İyi akşamlar.

Ben her yazıyı yazıdaki her yorumu ve yanıtı okumuşumdur. Sitede yazan her şeyi ezbere biliyorum diyebilirim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back