Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bunlar reekarnasyon mu ?

Instagram'da bu video ile karşılaştım. Bu insanların çoğusu Yahudi ya da Yahudi gücüyle ünlü olduğu söylenen kişiler. Bunlar bilinçli bir biçimde reenkarne mi oluyorlar ? Örneğin ben de önceki hayatımda kim ve ne isem bu hayatımda da ona benzer bir şey mi olacağım ?

Video için buraya:
Her hayatınızda aynı özelliklere sahip aynı kişi olmasanız bile çok yüksek benzerliklere sahip olursunuz. Doğum haritanız ruhunuzdaki karmaya göre değişiklikler gösterecektir. Bunun dışında fiziksel ve karakteristik özellikleriniz çoğunlukla benzer olacaktır.

Bununla alakalı net bir bilgi bulunmasa da, şahsi görüşüm olarak Yahudilerin "favori kölelerini" devamlılıkla reenkarne ederek farklı hayatlarda farklı şekilde görevlendirdikleri düşüncesindeyim.

Her hayatınızda aynı özelliklere sahip aynı kişi olmasanız bile çok yüksek benzerliklere sahip olursunuz. Doğum haritanız ruhunuzdaki karmaya göre değişiklikler gösterecektir. Bunun dışında fiziksel ve karakteristik özellikleriniz çoğunlukla benzer olacaktır.

Bununla alakalı net bir bilgi bulunmasa da, şahsi görüşüm olarak Yahudilerin "favori kölelerini" devamlılıkla reenkarne ederek farklı hayatlarda farklı şekilde görevlendirdikleri düşüncesindeyim.
Çok teşekkür ederim düşünceme ve düşünce yönüme olan katkınız için.

Instagram'da bu video ile karşılaştım. Bu insanların çoğusu Yahudi ya da Yahudi gücüyle ünlü olduğu söylenen kişiler. Bunlar bilinçli bir biçimde reenkarne mi oluyorlar ? Örneğin ben de önceki hayatımda kim ve ne isem bu hayatımda da ona benzer bir şey mi olacağım ?

Video için buraya:
Bu tarz şeylere inanmayın. Tamamen ilgi çekmek için yapılıyor. Lütfen GPT'ye "bana günümüzde yaşayan bazı ünlülerin geçmişte yaşamış bilinen kişilerle olan yüz benzerliklerini gösterip örnek ver" yazın ve sonuçlara tıklayın. Erkek-kadın örneklerinden tutun Lenin'i DiCaprio'ya benzetenler dahi var. Birçok kişi ya kendisi ya çevresinden biri mutlaka bir ünlüye benziyordur. Aynı şekilde geçmişte yaşamış kişilere benzeyen kişilerin olması da normal. Dahası reenkarnasyon böyle sırf yüzü benziyor diye kişinin o olduğu kanıtlanmış sayılmaz. Yüz benzerliği fazla olmayadabilir. Asıl olarak ruhu, kişisel özellikleri, hayatı ve karması benziyordur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back