Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bu yolda ilerlemek için kanıt

rehector

New member
Merhaba, burayı çok rahatsız ediyormuş gibi hissediyorum ama ben çok çaresiz durumda biriyim. Ağır bir depresyon ve anksiyete ile mücadele ediyor ve ilaçlar kullanıyorum.

Satanizmin, yolunda ilerlemeye değer olduğuna dair bir kanıt arıyorum. Yani nasıl Tanrılara eski dinimde elimi açıp dua ettiğim gibi basit biçimde dua edebilir ve inlardan dönüş alabilirim merak ediyorum. Hayatta başarı gibi hırslarım ve hayallerim var, bu yolda bana yardımcı olacak ideolojiye kendimi adarım ama henüz hiçbir şey olmadı hayatımda. Doğru ve basit tekniği arıyorum. Bu bağlamda deneyimlerinizi rica ediyorum.

Spiritüel Satanizm'de inanç, yalnızca en başta olanlar için geçerlidir. Buraya tamamen yeniyseniz ve neyin ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz yoksa, önce araştırma yapmanız ve işleri kendi kafanızda belli bir yere kadar getirmeniz gerekir. Bu seviye 1'dir. Oyunun daha en başındasınız. Elbette belli bir inanca ve umuda tutunarak araştırmaya devam edersiniz. Bu inanç ve umut, gerçeği bulma isteğinden kaynaklanır. Aynı zamanda hayatta çok zorlanan ve kendini kurtarmak isteyen insanlar da vardır. Onların vakasında bu inanç ve umut, onları yükselişe götürebilecek bir keşfi kovalama tutkusudur.

Sonra ne olur? Yavaş yavaş ve adım adım bizi anlamaya başlarsınız. Biz de sizi anlarız çünkü sizin geçtiğiniz yollardan geçmiş, sizin yürüdüğünüz yolları yürümüş ve yaşadığınız problemleri yaşamışızdır. İnsandan insana bu durum değişebilir ama temel aynıdır. Hem fiziksel olarak gerekenleri yapıyorsanız hem de en basit düzeyde meditasyonlara başladıysanız, Şeytan'ın ışığını ruhunuza alırsınız ve bundan doğan bir sevinci deneyimlersiniz.

Siz kendiniz için çabaladıkça, Tanrılar da size çeşitli yollarla kendilerini gösterirler. Yeni başlayanlar, bazı temel aşamaları geçtikten sonra gerçekten de ciddi işaretler alırlar. Bu ilk zamanlarda aldıkları işaretler, önceki tüm çabalarının da yarattığı gelişimle birlikte, onların inancını bilmeye dönüştürür. Artık inanca ihtiyaç duymazsınız, zaten biliyorsunuz ki? Bu yüzden yeni başlayanlar, mesela sizin gibi, bu inanç meselesine büyük bir önem verirler ama yolu yürümüş olanlar çoktan bildikleri için bu konulara girme ihtiyacı duymazlar.

Kişisel olarak Tanrılarla deneyimler yaşadım ve onların gerçek olduğunu biliyorum. Beni izlediklerini de biliyorum ve onları gururlandırmak için hayatımı iyi bir yönde yaşayarak ilerliyorum. Buradaki her Satanist bunu bilir ve buna göre yaşar. Bu konseptler veya bu zihinsel durumlar sadece yolu yürümemiş ve bunları deneyimlememiş insanlara saçma, fanatiklik, kör inanç ve buna benzer şekillerde görünür.

Kısacası yolu yürüyün ve kendiniz görün.
İnanç üzerine yazdığım bu mesajı okuyabilirsiniz. Bu konuda araştırma ve meditasyon yapmak anahtar noktalardır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back