Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bu konuyu anlamıyorum bir türlü

Xaji

Member
Merhaba, esenlikler.

Bu soruyu belki de dört defa sordum; ya unutuyorum ya da cevabını tam alamadım. Sürekli kafamda beliren bir konu olduğu için bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Çünkü anlamıyorum.
Magnum Opus hedefini tamamlayınca kahraman oluyoruz sanırım. Tamam, rütbeleri okudum ama rütbe nasıl atlanıyor, onu anlamadım. Kahraman olan kişi geri mi dönüyor dünyaya? Öyleyse, yarı demon nasıl oluyor? Hadi diyelim ki yarı demon olduk, bu sefer demon ve daha üstüne nasıl çıkıyoruz? O aşama aşama olan şeyleri pek anlamadım. Astral alemde mi gelişiyoruz Tanrıların yanında yoksa sürekli dünyaya gönderilip o şekilde mi rütbe atlıyoruz gelişe gelişe. yazıları okudum ona rağmen anlayamadım o yüzden soruyorum.

Ve son olarak, karma çalışmasında sadece bu hayattaki karmayı mı temizliyoruz gezegenlerden gelen. yoksa geçmiş hayatlarımızda yaptığımız hatalardan dolayı gelen karma da temizlenir mi yoksa seve seve çekecek miyiz o karmayı ?

Teşekkürler.

Ve son olarak, karma çalışmasında sadece bu hayattaki karmayı mı temizliyoruz gezegenlerden gelen. yoksa geçmiş hayatlarımızda yaptığımız hatalardan dolayı gelen karma da temizlenir mi yoksa seve seve çekecek miyiz o karmayı ?
Yanlış değilsem genel olarak negatif karmayı temizliyorsunuz. (umarım öyledir de 🙏)

İlk sorduğunuz konuyla ilgili bu yazıyı buldum. Sorunuzu tam cevaplandırıyor mu bilmiyorum ama netlik kazanmanıza yardım edecektir.

Merhaba, esenlikler.

Bu soruyu belki de dört defa sordum; ya unutuyorum ya da cevabını tam alamadım. Sürekli kafamda beliren bir konu olduğu için bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Çünkü anlamıyorum.
Magnum Opus hedefini tamamlayınca kahraman oluyoruz sanırım. Tamam, rütbeleri okudum ama rütbe nasıl atlanıyor, onu anlamadım. Kahraman olan kişi geri mi dönüyor dünyaya? Öyleyse, yarı demon nasıl oluyor? Hadi diyelim ki yarı demon olduk, bu sefer demon ve daha üstüne nasıl çıkıyoruz? O aşama aşama olan şeyleri pek anlamadım. Astral alemde mi gelişiyoruz Tanrıların yanında yoksa sürekli dünyaya gönderilip o şekilde mi rütbe atlıyoruz gelişe gelişe. yazıları okudum ona rağmen anlayamadım o yüzden soruyorum.

Teşekkürler.
Bu rütbeler oyunda kazandığınız madalyalar veya ödüller değil. Bu rütbeleri şöyle düşünün; Bebek, Çocuk, Ergen, Yetişkin, Yaşlı.

Hayatınızın dönemleri gibi, direkt olarak net noktaları bulunmasa da bu dönemlerin varlığını biliyorsunuz. Hangi seviyede olduğumuz anlaşılabiliyor ve bu seviyeler arasında "şak" diye geçiş noktaları bulunmuyor.

Magnum Opus, bir kişinin Tanrılaşmasına verilen isimdir. Bu olay da aynı yaşamımızın evreleri gibi net noktalar ile değil, büyüyerek ve gelişerek döngüler ve seviyeler atlayarak yaşanır. Mevsim geçişleri gibi.

Rütbe atlayabilmek için ruhani olarak büyümeniz ve gelişmeniz gerekir. Meditasyon yaparak, ruhunuzu açarak, temizleyerek ve güçlendirerek.

------------------------

Karma konseptini genel olarak anlamamışsınız. Karma geçmiş yaşamlarınızdaki "hatalarınız" değildir. Karma, tüm yaşamlarınız boyunca iyisiyle kötüsüyle sahip olduğunuz tüm deneyimleriniz ve ruhunuza kazınmış tüm kazanımlarınızdır. Bu kazanımlardan bazıları sizin için sağlıksız olabilir, sizi negatif etkileyebilir veya hayatınızı karartabilir. Bazıları da sizi olumlu etkiler ve hayatta ayrıcalıklar sağlarlar.

Bu sadece sizin yaşanmışlıklarınız değildir, Karmanızın %50 si ailenizden size miras olarak gelir, yine iyisiyle ve kötüsüyle. Yani aslında sizi genel anlamda etkileyen ve ruhunuzda bulunan deneyimler ve yaşanmışlıkların kalıcı izleridir.

Negatif karma kırma çalışmasında ruhunuz içerisinde bulunan ve sizi negatif etkileyen karmalarınızı temizliyorsunuz. Eğer Aşk hayatınız ile alakalı negatif karmanızı temizliyorsanız ruhunuz içerisinde bulunan ve aşk hayatınızı kötü etkileyen tüm karmak enerjileri temizliyorsunuz demektir. İster aileden gelsin ister geçmiş yaşamlardan. İsterseniz de bu yaşamınızdan. O karmayı siliyorsunuz.

Karmaya bir bütün gibi bakın. parçalara ayırırsanız kafanızı karıştırabilir.

Teşekkür ederim, Thersthara Bey. Daha iyi anladım şimdi. karma deyince hep negatif şeyler geliyor aklıma, çünkü hayatımda henüz pozitif bir şey göremedim. Belki de ondandır. Rütbe olarak da kendimi daha bir seviye bile görmüyorum, çünkü daha çok yeniyim; bir yıl bile olmadı buraya geleli. Daha yapacak çok şey var ama bu merakımı da öğrendim, hepinizin sayesinde ve burada sizinle gelişmeye devam edicem ömürümün sonuna kadar. 🙏 ❄️

Teşekkür ederim, Thersthara Bey. Daha iyi anladım şimdi. karma deyince hep negatif şeyler geliyor aklıma, çünkü hayatımda henüz pozitif bir şey göremedim. Belki de ondandır. Rütbe olarak da kendimi daha bir seviye bile görmüyorum, çünkü daha çok yeniyim; bir yıl bile olmadı buraya geleli. Daha yapacak çok şey var ama bu merakımı da öğrendim, hepinizin sayesinde ve burada sizinle gelişmeye devam edicem ömürümün sonuna kadar. 🙏 ❄️
Xaji esenlikler nasılsın, sana teessüf ederim benim o kadar moralim bozuk ne biliyim depresyon geçiriyorum, demiyorsun ki multivitamin kullan, bu gün durup dururken aklıma geldi, ne oldu bana yorgunluk bitkinlik sinirliyim, gittim eczaneye bana dedim bütün vitaminlerden verin dedim, multivitamin verdi en iyisinden ver dedim, içtim kendime geldim doktora gideceksin doktorun çokta umrunda neyin var neren ağrıyor, psikolojiye git dayayacaklar bana ilacı gebertcekler beni, vitaminsizlikten moralim alt-üst olmuş, kendi kendimin doktoruyum kendime vitamin yazıyorum, ey gidi hipokrat yıllar evvel askerdeyken karnım ağrıdı apandist zannedip ameliyat ettiler, ben ne diyim ya

Xaji esenlikler nasılsın, sana teessüf ederim benim o kadar moralim bozuk ne biliyim depresyon geçiriyorum, demiyorsun ki multivitamin kullan, bu gün durup dururken aklıma geldi, ne oldu bana yorgunluk bitkinlik sinirliyim, gittim eczaneye bana dedim bütün vitaminlerden verin dedim, multivitamin verdi en iyisinden ver dedim, içtim kendime geldim doktora gideceksin doktorun çokta umrunda neyin var neren ağrıyor, psikolojiye git dayayacaklar bana ilacı gebertcekler beni, vitaminsizlikten moralim alt-üst olmuş, kendi kendimin doktoruyum kendime vitamin yazıyorum, ey gidi hipokrat yıllar evvel askerdeyken karnım ağrıdı apandist zannedip ameliyat ettiler, ben ne diyim ya
Vitaminsizlik sinir de yapar moral bozukluğu da yapar abi. Nereden bildiğimi sorma. Sadece multivitamin alma onlar fazla emilime uğramıyordu diye hatırlıyorum. Toz olanlardan hiç alma ne olduğu belli olmuyor.

Günde bir tane elma yesen sana daha faydalı. Sağlıklı beslenmek de etki ediyor duygu durumuna.

Aydınlık yol abi, geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede daha iyi olursunuz. Forumdan sizi tedavi edemem, neye ihtiyacınız olduğunu da anlayamam. Multivitamin bazen işe yarıyor ama çok fazla kullanmayın.

Hastanede en basit bir olayda bile yanlış yapılıyor. Örneğin, birinin tansiyonunu ölçerken aslında birkaç defa ölçmek lazım, çünkü o kişi gelmeden önce sigara içmiş, kahve içmiş, koşmuş veya korkuyor olabilir. Bu yüzden genelde ilk ölçüm yanlış çıkar, ama buna rağmen umursamazlar ve tansiyon ilacı yazarlar. Buna dikkat etmek gerek. Ben korkarım böyle şeylerden, o yüzden görmeden ilaç önermem.

Vitaminsizlik sinir de yapar moral bozukluğu da yapar abi. Nereden bildiğimi sorma. Sadece multivitamin alma onlar fazla emilime uğramıyordu diye hatırlıyorum. Toz olanlardan hiç alma ne olduğu belli olmuyor.

Günde bir tane elma yesen sana daha faydalı. Sağlıklı beslenmek de etki ediyor duygu durumuna.
Niye almıyormuşum multivitamin ben öyle oturan bir kişi değilim sürekli hareket halindeyim, boya badana işleri yapıyorum sağlıklı beslenemiyoruz masa başında oturmuyorum ben yoruluyorum yorgun oluyorum,

Niye almıyormuşum multivitamin ben öyle oturan bir kişi değilim sürekli hareket halindeyim, boya badana işleri yapıyorum sağlıklı beslenemiyoruz masa başında oturmuyorum ben yoruluyorum yorgun oluyorum,
Kullanabilirsiniz, abi. Takviye olarak ben de protein tozu kullanıyorum. Spor yaptığımda bazen pilav ve tavuk yapmak zor oluyor, sadece abartıya kaçmayın bu yeterli olur.

Fiziksel yogalar yapmanız biyoelektriğinizi arttırarak depresyon için iyileşme sürecinizi hızlandırabilir. İşinizden dolayı fazla zamanınız yok gibi bir izlenim alıyorum ama sabahları 5 Tibetli yoga rutinini uygulamak yaklaşık 10 dakikayı alıyor. Tam rutine alışana kadar tekrar sayılarında 7-14-21 şeklinde gidebilirsiniz.

Vitamin eksikliği de psikolojik hastalıklara sebep olabiliyor, uygun bir zamanınızda check-up yaptırıp vitamin değerlerinize göre doğru vitaminleri alabilirsiniz önerisinde bulunacağım.

Aydınlık yol abi, geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede daha iyi olursunuz. Forumdan sizi tedavi edemem, neye ihtiyacınız olduğunu da anlayamam. Multivitamin bazen işe yarıyor ama çok fazla kullanmayın.

Hastanede en basit bir olayda bile yanlış yapılıyor. Örneğin, birinin tansiyonunu ölçerken aslında birkaç defa ölçmek lazım, çünkü o kişi gelmeden önce sigara içmiş, kahve içmiş, koşmuş veya korkuyor olabilir. Bu yüzden genelde ilk ölçüm yanlış çıkar, ama buna rağmen umursamazlar ve tansiyon ilacı yazarlar. Buna dikkat etmek gerek. Ben korkarım böyle şeylerden, o yüzden görmeden ilaç önermem.

Kullanabilirsiniz, abi. Takviye olarak ben de protein tozu kullanıyorum. Spor yaptığımda bazen pilav ve tavuk yapmak zor oluyor, sadece abartıya kaçmayın bu yeterli olur.
faydası olmazmı odaklanamaz olmuştum iki aydır yoğun tempo çalış milletle tartış sinir bağır çağır sinirlerim yıpranmış Catdool da elma ye elmayla olacak iş değil icinde bütün vitaminler içtim bu gün bir daire boyadım günde bir tane iç dedi eczaneci çok içme ölürsün dedi,

multivitaminin ruha bile faydası varmış, bu gün sabah düşünüp durdum halsizlik moralim bozuk hiç bişeyin tadı yok, biri bişey dese sinir oluyorum, çare aramaya başladım vitaminsiz kaldım heralde dedim, gittim eczaneye bana dedim bütün vitaminlerden ver dedim, multivitamin aldım bundan sonra multivitamin benim adamım
Screenshot_20250404-194339_Gallery.jpg

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back