Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bizi kullanmak isteyen insanlara karsi tutumumuz nasil olmali

Dlna485

New member
Bizi kullanmak isteyen, bizden faydalanmak isteyen insanlara karsi nasil davranmamiz gerek? Bizi asagi cekecek insanlarla nasil mucadele etmeliyiz? Her hangi bir mucadele ve ya bir tartisma gerekli mi? Kisi kendi hakkini dile getirmeli mi ( dilden anlamayanlar icin ne yapilmali) ? Her turden ahmak insan var bunlari hayatimiza çekmemek icin ne yapmamiz gerek? Kisi hisslerine guvenmeli mi? Mesela karsidaki kisi hakkinda önceden kötu hissediyorsa uzak durmali mi? (Hayatta karsilastigimiz her hangi biri olabilir).

Ruh sagligimizin bozulmamasi icin ne yapilabilir? Görmezden gelmek bir yere kadar oluyor. Yasadigimiz olaylari nasil okumaliyiz? Bu tur seylerle tesadufen mi karsilasiyorum? Ne yapmam gerektigini bilmiyorum sadece.

Bu yaziyi daha önce okumustum, sitenizi takip ediyorum vakit ayirdikca. Bu tur kisiler aile icindense ve hic bir turlu cevre degisikligi yapamiyorsak ne yapilmali?
Bağlama büyüsü yapabilirsiniz, sorunlarınızın büyük bir kısmını çözecektir.

Bu konuya bir göz atın. Sadece ISA rününü kullanmanız da yeterli olacaktır.

Sizin bahsettiğinizle alakasız olucak ama ben hayatımın neresinde olursa olsun insanları en baştan eleştirmeye başlıyorum. Bana ve diğer insanlara karşı tutumlarını çok merak ederim. Özellikle diğer insanlara yönelttiği tutumlarını. Çünkü çoğu insan birbiriyle ilişkisini umursamıyor ve bu yüzden kafalarına göre davranıyor. Bir şuursuzluk var ve böyle hareket ederken bir insanla ilişki kurabileceğini düşünmeleri insanların... Beni deli ediyor. İnsan neden bilerek sosyal hayatını zehir eder?

Sizin bahsettiğinizle alakasız olucak ama ben hayatımın neresinde olursa olsun insanları en baştan eleştirmeye başlıyorum. Bana ve diğer insanlara karşı tutumlarını çok merak ederim. Özellikle diğer insanlara yönelttiği tutumlarını. Çünkü çoğu insan birbiriyle ilişkisini umursamıyor ve bu yüzden kafalarına göre davranıyor. Bir şuursuzluk var ve böyle hareket ederken bir insanla ilişki kurabileceğini düşünmeleri insanların... Beni deli ediyor. İnsan neden bilerek sosyal hayatını zehir eder?
Evet anliyorum sizi, ben elestirmiyorum ama kucuk yasta yasadigim travmalar ve akrabalarla olan iliskiler nedensiz yere yaptiklari kotu davranislar yuzunden insanlari tanimadan etmeden guven problemi yasiyorum. Insanlarla aramda bir duvar olusturuyorum ve duygularimi bir turlu yansitamiyorum cunki ortada buyuk bir guvensizlik var. Neden öyle davrandiklarini söyleyemem ama çevrelerinden aldiklari etkiler ve çoçuklukta yasadiklari bilincalti en buyuk etken.

Evet anliyorum sizi, ben elestirmiyorum ama kucuk yasta yasadigim travmalar ve akrabalarla olan iliskiler nedensiz yere yaptiklari kotu davranislar yuzunden insanlari tanimadan etmeden guven problemi yasiyorum. Insanlarla aramda bir duvar olusturuyorum ve duygularimi bir turlu yansitamiyorum cunki ortada buyuk bir guvensizlik var. Neden öyle davrandiklarini söyleyemem ama çevrelerinden aldiklari etkiler ve çoçuklukta yasadiklari bilincalti en buyuk etken.
Yaşadığınızı yaşamıyorum ama ben de insanlara güvenmiyorum. Bence de kimseyi tanımadan etmeden güven duymayın. Kimse çocuk gibi saf değildir.

Yaşadığınızı yaşamıyorum ama ben de insanlara güvenmiyorum. Bence de kimseyi tanımadan etmeden güven duymayın. Kimse çocuk gibi saf değildir.
Aynen, biz herkesi kendimiz gibi goruyoruz cogu zaman öyle olmayinca da üzüluyoruz. Ama bir seyi gözlemledim biri hakkinda önceden yargili davraninca o kisi degismeye basliyor kötu yönde. Bu huyumu degistirmek isterim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back