Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Birinin yahudi olduğunu anlamak

stayhigh666

Member
Esenlikler,
Oda arkadaşımın yahudi olduğundan şüphelenmiştim ,daha öncesinde yahudi olduğundan şüphelendiğim kişilerin üzerine rtr yapıp onlara rtr yaparken negatif enerji gönderiyordum ve asla kötü bir şekilde etkilenmiyordum ama bu arkadaşıma yaptığımda hemen hastalandım ,bu onun yahudi olduğu ve korunduğu anlamına mı gelir?
Teşekkürler .

Bunun fiziksel ve ruhani 2 yolu mevcut.

Fiziksel tarafta, muhabbet sırasında bunu ona sorabilirsiniz. Pek çok yolu var, fakat saldırgan bir şekilde değil de dostane bir şekilde konuşmak doğru cevap alma ihtimalinizi arttırır. Diğer bir yol da, fiziksel özelliklerini analiz etmek. Yabancı diliniz varsa How to Recognize and Identify a Jew - Part 1, How to Recognize and Identify a Jew - Part 2 ve How to Recognize and Identify a Jew - Part 3 pdf'lerini indirip okuyabilirsiniz, size büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

Ruhani olarak ise başkalarının aurasını sezebiliyor olmanız lazım. Eğer karşı taraf enerjinizi çekiyor gibiyse, muhtemelen bir y*hudidir; lakin psişik vampir olma olasılığı da mevcuttur. İki türlü de o kişiden uzaklaşmak yararınıza olur.

RTR yapıp hasta olmanız kendi başına çok bir şey ifade etmiyor, emin olmak için -iyileştikten sonra- bir kaç kere daha yapabilirsiniz.

Yine de dediğim gibi, psişik vampir olsa bile kurtulun o kişiden. Benim böyle bir arkadaşım vardı, onunla zaman geçirdiğim dönem aramızda bir bağ oluşmuştu lakin bu ikimiz için de çok zararlıydı ve beni ruhaniyetten uzaklaştırıyordu. Çünkü o kendi kendine zarar veriyor, ben de zamanımın bir kısmını onu bu huyundan vazgeçirmeye çalışmakla uğraşıyordum. En sonunda bağ koparma çalışması yapıp o kişiden uzaklaştım; sonra iki taraf için de her şey normale döndü.

Her ne kadar artık Gerçek Satanizm için çok bir anlam ifade etmese de, okuduğu şeyi Satanik süzgeçten geçirebilen her SS'in LaVey'in yazdığı Şeytan İncilini okumasını öneririm. Orada da aynen şöyle bir cümle geçer:

"Şeytan sorumluya karşı sorumluluğu temsil eder, psişik vampirler için kaygılanmayı değil!"

Sizi kötü etkileyen kişi er ya da geç hayatınızdan çıkacaktır zaten, bunu siz erkenden yaparsanız en az hasarla yolunuza devam edersiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back