Mali
New member
Arkadaşlar daha önce yaşlı bir yaknıyla birlikte yaşamış veya bakımına şahit olmuş olanlar varsa bilecektir, bazı yaşlılar yanlız kalmaktan hoşlanmıyor ve çok ilgi bağımlısı oluyor. Anneannem de bunlardan biri, ne zaman yanlız kalsa durmadan bize sesleniyor her zaman bir ilgi peşinde sürekli bir isteği var yanlızlıktan ve karanlıktan korkuyor, geceleri uyumuyor sürekli birilerine sesleniyor, 10dk da bir bağırıyor rahatsız ediyor kimseyi uyutmuyor, bu birkaç yıldır böyle ve bakmıyla ilgilenen annem ve kendisi artık çok yoruldu psikolojisi iyi değil, anneannemi sakinleştirip dinginleştirecek panik halinden çıkartacak ve mümkünse uykusunu getirecek bir yöntem var mı? Anneannemi seviyorum sadece yaşlılığın onda kötü etkileri olmuş gibi hissediyorum ve bu kötü durumu ortadan kaldırmak isityorum bunun için nasıl bir çalışma yapabilirim? Durumdan esas rahatsız olan kişi annem olduğu için benim değil de annemin yapabileceği bir çalışma var mı? Kendisi bir SS değil ama yapabileceği bir çalışma varsa söylersem yapar, bu tarz şeylere çok karşı biri değildir.