Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Biraz içimi döktüm.

varlotta

New member
(Birkaç kez denedim ama yayınlamadı umarım aynı yazıyı birkaç kez paylasmamisimdir)

Size tamamen açık bir şekilde duygularımdan bahsetmek istiyorum.

Birkaç ay önce adandım, 40 günlük programı bir sekilde tamamladım ama burada aktif olmayı hiç bir zaman öğrenemedim.
Kendimi gerçekten suçlu hissediyorum, ne ritüellere doğru düzgün katıldım ne de meditasyonları eksiksiz yaptım.
Şeytan Baba bizler için bu kadar uğraşıyorken benim böyle yapmam
büyük bir kusur.
Kendimi buraya ait gibi göremiyorum sanki.
Şeytan elbette pek çoğumuzu buraya getirmiş olmalı ama sanki onlardan biri değilim gibi. Kendimde o potansiyeli göremiyorum. Sanki başaramayacakmışım gibi hissediyorum ve devam etme cesaretini bulamıyorum. Adanmam bence kabul de olmadı. Şeytan Baba için hiç bir şey yapmazken sadece bir adanma yapmam SS olduğum anlamına gelmez. Öyle değil mi?

Buradaki yazıları okuyorum, bazıları gerçekten beni ürkütüyor. Yaşanan deneyimler vs. Henüz buradaki çoğu kişiden çok daha küçüğümdür diye tahmin ediyorum. Daha bunlardan bile ürkerken nasıl SS olabilirim ki? Pek çok kişi benden sonra buraya katılmış ama bilgi birikimleri benden çok daha fazla belli ki. Bu kadar eksik olmam kötü hissettiriyor, eminim ki burada suçlamam gereken tek kişi zaten ben olmalıyım. Bundan sonra yapabilecek miyim bilmiyorum ama umarım gelişirim. Sizlerle bunları paylaşmak istedim, belki yardımcı olabilirsiniz diye.

İyi geceler.

Esenlikler Varlotta!

Bu mesajı sana içtenlikle ve yakınlıkla yazmak istiyorum bir SS kardeşin olarak.

Öncelikle adanmanın kabul olduğuna inanıyorum, eğer o kağıda küçücük bir kan bile damlattıysan kabul olmuştur. Adanma sırasında küçük hatalar yaptıysan da Tanrılar ve Tanrıçaların bunu anlayışla karşılayacağına inanıyorum. Kendini sorgulayarak hem bir yere varamayacaksın hemde bu seni içten içe yiyip bitirecek.

Kendindeki eksiklikleri görmen çok güzel bir şey, kendini geliştirme anahtarı sende.

Burada aktif olmaktan ziyade Türkçe çeviri yapılmış kocaman bir site var. (Emeği geçen herkese içten teşekkürlerimi iletiyorum.)

(Bu siteyi takip ettiğini, hatta buradaki bir çok bilgiyi de okuduğunu düşünüyorum)

Burdan da aktif bir şekilde takip edebilirsin RTR programlarını ve aynı şekilde Tanrı ve Tanrıça Ritüellerini.
Burasını yani bu tür Formları sadece soru-cevap olarakta kullanabilirsin. Bir çok kardeşimizin senin sorularına cevap vermekten mutluluk duyacağını düşünüyorum.

Anlattığın kadarıyla burada yenisin ve bazı okuduğun deneyimler seni ürkütüyor.

Bu gayet normal bir şey yeni olduğundan kaynaklı, bilmediğin şeyin yada daha önce deneyimlemediğin bir şeyin seni ürkütmesi.
Bu deneyimleri biz de anamızın karnında öğrenmedik, geliştire geliştire öğrendik ve bir zamandan sonra inan ki bu korktuğun yada endişelendiğin deneyimleri atlatıyorsun hatta bunları tekrar tekrar yaşamak istiyorsun. (Durumdan duruma değişir tabi)

Bilgi konusuna gelirsek, damlaya damlaya göl olur demişler. Şuan bilgin az olabilir ama sabırlı bir şekilde öğrenmeye açık olursan hem bilgin genişler hemde bilginle insanlara bile yardımcı olabilirsin!

Cesaretin kırılmasın kardeşim. Yeniyken elbette ki neredeyse herkesin başından buna benzer sorunlar geçmiştir!

Bütün içtenliğimle söylüyorum kardeşim, senin de yolunu bulacağından şüphem yok.

İyi dileklerimle.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back