Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Biraz Bilgi Lazım

Gold Serpent

New member
Lord Valefor've Lord Paimon'ile ilgili en kısa sürede, ikisi için de güzel bir şiir yazmak istiyorum. Bu iki şiiri de burada paylaşacağım. Forumda ikisi için de araştırma yaptım, gözden kaçırdığım bir yazı yoktur umarım. Ama biraz daha bilgi istiyorum mümkünse. Acaba yardımcı olur musunuz? Görüşleriniz veya bilgileriniz bana biraz daha ilham verebilir.

Sabırsızlıkla bekliyorum şiirinizi bu Lordlarımızla ilgili pek bilgim yok ama o ikisini seçme nedeniniz ne ?
Belki bende şiir yazarım sizden ilham alarak

Dert değil canım, yanıt verecek müsait birisi bilgisini paylaşır umarım. Öncelikle Lord Paimon'benim Koruyucu Demon'um ve Lord Valefor'ise bana çok yardımcı oldu bazı konular da. Her ikisine de minnettarım ve minnetimi bu şekilde göstermek istedim her ikisine de.

Kimse cevap yazmayınca ben biraz araştırmak istedim o yüzden öğrendiklerimi yazıyım buraya ama büyük ihtimal bunları biliyorsunuzdur. benim bir Tanrı için ilk cevabım olucak forumda
Anladığım kadarıyla ve insanların deneyimlerine göre Lord Paimon çok şakacı ve mizahı olan biriymiş ve yüzünde gülümseme olurmuş onunla çalışma yapanlara sabırla yaklaşırmış ve
Genelde hemen cevapları vermezmiş tatlı bir öğretmen gibi gülümseyip sana cevabı hemen vermicem dermiş biriside onun çok yakışıklı olduğunu söylemiş yeşil takılar takmış ve gözleri
Beyazmış bu benim insanlardan duyduğum şeyler genellikle Lord Paimon ile deneyimi olanlar bunları yazmış Lord Valefor ile bir bilgi bulamadım malesef internete bakarken İnsanları hırsızlığa teşvik eder yazısını görür görmez kapattım zaten ama sanırım çoğu kişi onun için merkül tarafından yönetildiği söyleniyor ve SS'lerin ikramlarını büyük bir hoşlukla karşılarmış
Bu kadar bilgim var üzgünüm

Kimse cevap yazmayınca ben biraz araştırmak istedim o yüzden öğrendiklerimi yazıyım buraya ama büyük ihtimal bunları biliyorsunuzdur. benim bir Tanrı için ilk cevabım olucak forumda
Anladığım kadarıyla ve insanların deneyimlerine göre Lord Paimon çok şakacı ve mizahı olan biriymiş ve yüzünde gülümseme olurmuş onunla çalışma yapanlara sabırla yaklaşırmış ve
Genelde hemen cevapları vermezmiş tatlı bir öğretmen gibi gülümseyip sana cevabı hemen vermicem dermiş biriside onun çok yakışıklı olduğunu söylemiş yeşil takılar takmış ve gözleri
Beyazmış bu benim insanlardan duyduğum şeyler genellikle Lord Paimon ile deneyimi olanlar bunları yazmış Lord Valefor ile bir bilgi bulamadım malesef internete bakarken İnsanları hırsızlığa teşvik eder yazısını görür görmez kapattım zaten ama sanırım çoğu kişi onun için merkül tarafından yönetildiği söyleniyor ve SS'lerin ikramlarını büyük bir hoşlukla karşılarmış
Bu kadar bilgim var üzgünüm
Yanıt için teşekkürler. Dert değil, benim de erişebildiğim bilgi biraz sınırlı kaldı. Fakat şiirin çok büyük bir kısmı bitti sayılır. Yarın yayınlayacağım😊

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back