Bright Truth said:
Homo Sapiens bizim atalarımız değildir, Siyahilerin atalarıdırlar. Afrika'dan çıkış teorisi, Harvard'lı bir Yahudi'nin iddiasıdır. Bizim atalarımız Neandertallerdir. Asyalıların atası Asyalı hominidlerdir. Oradaki bilgi yanlışını düzeltmek istiyorum. Tanrılar geldiklerinde bu insan gruplarının zaten ayrık devam eden evrimlerini hızlandırdılar.
I had to answer here to correct your statement.
It's difficult for me to explain the racial ancestry of all the gentile races here in a reply, because I do not speak Turkish, however, you must know the Neanderthal's are not the racial ancestors of Aryan's or even any Middle-Eastern people's.
Some groups of people may have small amounts of Neanderthal genes, due to racial mixing that had taken place between Neanderthals and other ethnic/racial groups, however, they are not a human species related to the ancestry of any gentile race, and weren't used as the blueprint for any of the gentile races by our Gods.
If one examines what is known about Neanderthals, they were a very brutal and primitive species, with small brain capacity and little creative potential, it is commonly agreed upon by SS here that Neanderthals are a bastard species created by the enemy, similar to the Jews, and Jews are known to have significant parts Neanderthal DNA, unlike other gentiles.
DuckDuckgo çevirmeni ile çevrildi:
İfadeni düzeltmek için burada cevap vermek zorunda kaldım.
tüm soylu ırkların ırksal atalarını bir cevap olarak açıklamak benim için zor, çünkü Türkçe bilmiyorum, ancak Neandertallerin Aryan'ın hatta herhangi bir Orta Doğulunun ataları ırksi olmadığını bilmelisiniz.
Bazı insan grupları, Neandertaller ve diğer etnik/ırksal gruplar arasında meydana gelen ırksal karıştırma nedeniyle az miktarda Neandertal genlerine sahip olabilir, ancak, herhangi bir soylu ırkın atalarıyla ilgili bir insan türü değildir ve Tanrılarımız tarafından herhangi bir soylu ırk için plan olarak kullanılmamıştır.
Neandertaller hakkında bilinenleri incelerseniz, küçük beyin kapasitesine ve az yaratıcı potansiyele sahip çok acımasız ve ilkel bir türlerdi, burada SS tarafından, Neandertallerin Yahudilere benzer şekilde düşman tarafından yaratılan bir tür olduğu ve Yahudilerin önemli parçalara sahip oldukları bilinmektedir. diğer gentiles aksine.