Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bir şey sormak istiyorum.

Dolunay.

New member
Herkese merhaba, yaşadığım durum var, yeni değil, üzerinden 3 yıl geçti.
Sol elimde kendiliğinden oluşan çizgiler. Bunla

Herkese merhaba, yaşadığım durum var, yeni değil, üzerinden 3 yıl geçti.
Sol elimde kendiliğinden oluşan çizgiler.
Bu çizgiler kendiliğinden oluşmuş ve geçmişti, herhangi bir boya ya da yanık izi değildir. bir sayı ya da harflere benzetmiştim ve rune sembollerinden iki sembole çok benzediğini farkettim. Bilenler varsa diye de sormak istedim. sizce ne olabilir?

Bu çizgiler kendiliğinden oluşmuş ve geçmişti, herhangi bir boya ya da yanık izi değildir. bir sayı ya da harflere benzetmiştim ve rune sembollerinden iki sembole çok benzediğini farkettim. Bilenler varsa diye de sormak istedim. sizce ne olabilir?

Esenlikler, damarlar ve dokular ile alakalı tamamen bedensel bir durum gibi gözüküyor.

Toplum tarafından sanılanın aksine enerjiler ve “ruhani” etkenler, fiziksel olarak doğum lekeleri, benler veya yaralar şeklinde tezahür etmezler.

El çizgilerini okuyarak kehanette bulunmaya “Palmistry” deniyor. Bu ilimde ise avuç içerisindeki doğumsal çizgileri yorumluyorlar. Tabi bu dal aynı Tarot veya farklı kehanet türleri gibi okuyan kişinin yorumuna açıktır. Bu sebeple ciddiye almak doğru olmayacaktır.

Esenlikler, damarlar ve dokular ile alakalı tamamen bedensel bir durum gibi gözüküyor.

Toplum tarafından sanılanın aksine enerjiler ve “ruhani” etkenler, fiziksel olarak doğum lekeleri, benler veya yaralar şeklinde tezahür etmezler.

El çizgilerini okuyarak kehanette bulunmaya “Palmistry” deniyor. Bu ilimde ise avuç içerisindeki doğumsal çizgileri yorumluyorlar. Tabi bu dal aynı Tarot veya farklı kehanet türleri gibi okuyan kişinin yorumuna açıktır. Bu sebeple ciddiye almak doğru olmayacaktır.
Yukarıda bahsettiğim konuyu biraz açmak istiyorum.

Tabiki, enerjiler her türlü fiziksel yönde tezahür edebilirler. Astrolojik etkilerin dış görünüş üzerinde etkili olduğu bilinen bir şeydir. Daha spesifik olarak “yaralar” şeklinde de ortaya çıkabilirler. Yara izleri için Astrolojik noktalar ve sabit yıldızlar da bulunmaktadır.

Benim bahsettiğim durumu şöyle açıklamak isterim. “Bileğimde sinek ısırığı var, biri beni mi lanetledi?” Veya “ avucumun içi kaşınıyor, para mı gelecek?” Şeklindeki inançlar gerçek değillerdir.

Ciltle ilgili kısa süreli bir rahatsızlık olabilir, maruz kaldığınız bir kimyasaldan dolayı. Özellikle Koronavirüs zamanlarında el dezenfektanlarının, sabunların kullanımı oldukça arttı. Bunlardan bazıları ise cilt üzerinde hiç iyi bir etkiye sahip değildi. Kızarıklığa neden olmuş olabilir.

Kullanılan bir krem neden olabiir.

Elinizin o bölgesine uzun süren bir baskıda iz bırakabilir.

Bir çok fiziksel neden sayılabilir. Ruhsal bir mesaj olduğu, ruhsal bir anlam en son düşündüğüm şey olurdu şahsen...

Yukarıda bahsettiğim konuyu biraz açmak istiyorum.

Tabiki, enerjiler her türlü fiziksel yönde tezahür edebilirler. Astrolojik etkilerin dış görünüş üzerinde etkili olduğu bilinen bir şeydir. Daha spesifik olarak “yaralar” şeklinde de ortaya çıkabilirler. Yara izleri için Astrolojik noktalar ve sabit yıldızlar da bulunmaktadır.

Benim bahsettiğim durumu şöyle açıklamak isterim. “Bileğimde sinek ısırığı var, biri beni mi lanetledi?” Veya “ avucumun içi kaşınıyor, para mı gelecek?” Şeklindeki inançlar gerçek değillerdir.
Merhaba,
Evet demek istediğinizi anladım, elbette o şekilde düşünmek de mümkün. Ancak bu tür bir şeyi bir daha yaşamadım, çizgiler de rastgele oluşagelmiş gibi gelmemişti. Deride oluşan kızarıklık her insanda sık rastlanan bir şey. Herhangi bir acı, yangı, ya da kaşıntı yoktu. Soru işareti de bu noktada oluşmuştu.

Yanıtınız için teşekkür ederim 🫰🏻

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back