Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Bir çift soru

Aest

New member
Esenlikler. Bazı şeyleri merak ediyorum. İlk sorum şu, bir başkası için meditasyon yapabilir miyiz? Yani aurasını temizleme veya güçlendirme gibi. İkinci sorum ise Youtube'da rahatlatıcı frekans 417 hz tarzı içerikler gerçek midir yoksa faydası değil zararı mı olur merak ediyorum.

Bir başkası için güçlü bir meditasyon yapamazsınız, fakat onun için koruma büyüleri; ruhani olarak daha hızlı gelişmesini sağlayacak büyüler vs. yapabilirsiniz elbette; Aurasını da temizleyebilirsiniz keza.

Frekansların insan beynini etkilediği doğrudur, özellikle negatif frekans olarak geçen belli seslere maruz kaldıkça can sıkıcı şeyler yaşayabilirsiniz. Youtube'da gördüğünüz frekans videoları da genelde düşman tarafından yapılıyor. Mesela "Metatron'la bir olun, 777hz frekanslı süper ilahi ses dalgaları; Allah gibi olacaksınız" tarzı saçma başlıklar görünce koşarak uzaklaşın. Rahatlatıcı müzik arıyorsanız da Malte Marten abiyi önerebilirim, akarı kokarı yok; yetenekli adam.

Esenlikler. Bazı şeyleri merak ediyorum. İlk sorum şu, bir başkası için meditasyon yapabilir miyiz? Yani aurasını temizleme veya güçlendirme gibi. İkinci sorum ise Youtube'da rahatlatıcı frekans 417 hz tarzı içerikler gerçek midir yoksa faydası değil zararı mı olur merak ediyorum.
esenlikler. meditasyon değil ancak o kişiyi koruma, temizleme, enerji vererek güçlendirme yapılabilir (güç meditasyonu değildir). frekanslar önemlidir önünüze geleni dinlemenizi tavsiye etmem dinliyorsanız dahi kötü bir his olduğunda bırakınız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back